WARCRAFT world_of_warcraft_classic_etc_screenshot_20190809123318_1_original_760x425_cover

Készült 2019. augusztus 14. | írta Khas Dylar

35

Classic recruitment

Hordás sámánok! Szevasztok!
Allis paladinok! Szevasztok!

A realm list poszt alatt már elkezdtek gyűlni szépen lassan a guild recruitment kommentek, ezért arra gondoltunk, adunk ennek valami pofásabb formát.
Szerencsére külső segítséget is kaptunk, mivel a Mythical Sunrise egyik officere, Dávid, nem volt rest és noszogatott nemcsak bennünket, de a Gamestar megfelelő emberét is, úgyhogy íme. FS-GS közös recruitment crosspost exxxtravaganza!

A Gamestar cikkét errefelé találjátok: World of Warcraft Classic – magyar guildek, itt jelentkezzetek!

Ahogy jelenleg kinéz, a legtöbb magyar guild ezekre a realmekre fog gyülekezni:

PvE: Mirage Raceway
PvP: Golemagg

Ha van valami csoportosulásod, guilded, haveri összeröffenésed, kommentben jelezd a következő infók megadásával:

 • Guild neve
 • Frakció (Horda / Alli, doh)
 • Szerver neve, típusa
 • A guild rövid leírása
 • Jelentkezési feltételek, elérhetőség
 • Egyéb infó, amit fontosnak tartotok

Én még nem döntöttem el, melyik realmre megyek majd, egyelőre fűzik a fejemet, hogy nézzek rá az RP-PvP szerverre, horda oldalon.
Fáj a fogam viszont egy jó kis human vagy dwarf paladinra (nyugi, ettől nem vonódik le pont a heterokártyámról!), de egyelőre a haveri társaságban (és nem mellékesen, a szerkesztőségben is) egyedül vagyok – úgy meg nehéz lenne megállítani az Ironforge ellen törő achievement-vadászokat, főleg úgy, hogy a Classic-ban nincsenek is achievementek.

Na, mountra fel, jöjjenek azok a recruitment posztok!

Tetszik(17)Nem tetszik(1)

Tags: , ,


35 komment érkezett a(z) Classic recruitment poszthoz

 1. WoWCla mondja:

  Guild neve: Serenity
  Frakció: Alliance
  Szerver neve, típusa: Mirage Raceway, PVE
  A guild rövid leírása: Sziasztok leendő WoW Classic játékosok! Klánunk tagfelvételt hirdet Alliance oldalra, célunk hetente 3 napot raidelni, de ha aktuális lesz még egyeztetünk a tagokkal, a raidekre ha nem jelentkezel nem kötelező járni, mindenki annyit játszik amennyit szeretne, nem kényszerítünk senkit semmire, de ha tanácsot kérsz természetesen szívesen segítünk bármiben. Lesznek Casual raidek is bármennyire hihetetlenül hangzik, azoknak az embereknek akik esetleg kimaradtak valamelyik raidből illetve a keveset játszó Casual embereknek kiegészítve altokkal, így mindenkinek lesz esélye lejutni raidre. Több veterán is jelentkezett már hozzánk akik szívesen segítenek azoknak az embereknek akik nem játszottak vanillában, erre természetesen lesznek külön Class Leadereink is.
  Jelentkezési feltételek, elérhetőség: Ha szeretnél egy normális, felnőtt társasághoz tartozni akkor jelentkezz az alábbi facebook csoportunkba: Link

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. Dave Dave mondja:

  Guild neve: Mythical Sunrise
  Frakció: Horda
  Szerver neve, típusa: Mirage Raceway PvE
  A guild rövid leírása: Sziasztok! Klánunk tagfelvételt hirdet minden játszani vágyó Horda lelkű embernek. A Mythical Sunrise egy PvE orientált klán ezért a fő célunk egy ütőképes és jól felkészült raid összetétele, majd az aktuális content beütésé. Heti 3 raid napra törekszünk, kötelező megjelenés nincs, annyit játszol amennyit az időd engedi. Mindenkit sok szeretettel várunk, ha egy jó társaságban szeretnéd átélni újra a classic feelinget. Természetesen az újonc classic-oskat is szívesen látjuk, mindenben segítjük őket, hogy elérjék céljaikat Azeroth földjén. Szervezett BG minden héten várhatóak, hiszen attól hogy PvE még jó ütni néha az Allit.
  Jelentkezési feltételek, elérhetőség: Nálunk a lojalitás az első. Segítsük egymást és élvezzük a játékot. Mythical Sunrise (https://www.facebook.com/gr... Facebook oldalunkon tudsz jelentkezni hozzánk.
  Egyéb infó, amit fontosnak tartotok: Több információt a Mythical Sunrise Facebook oldalon találsz, várunk szeretettel.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 3. sisinukoda mondja:

  Magyar WoW Classic Közösség (WoW Classic HUN)
  Realm és frakció független közösség!
  400+ tag
  - Szintalapú csapatkereső
  - Realm/Frakció szobák
  - Hírek, Frissítések
  - Class társalgók
  - Stream/Youtube megosztás
  - Guildhírdetés/keresés

  Csatlakozz hozzánk és találkozzunk online!
  https://discord.gg/C9jkzVG

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 4. Goldbergsteinowitz mondja:

  Guild neve: kumiszivó turbószittyák
  Frakció : Horda, természetesen.
  Szerver neve, típusa: Golemagg (hiszen szerepel benne a MAG)
  A guild rövid leírása: Sumérok, szittyák, türkök, hunok, kelták, etruszkok és más MAGYAR népek jelentkezését várjuk! Célunk az ellenséges területek portyázása, és eltiprása (buta keresztények hiszen) fejlődés közben jólérezni magunkat, mémelni, sumér származásunkat terjeszteni.
  Nem sietünk 60-ra, a Háborúmesterség Világa eredetileg az útról szólt hiszen.
  Feltételek : Legyél minimum 12 éves, nézz naponta legalább 2 Szaniszló Ferenc videót, kommentelj minden finnugor larper kommentje alá youtubeon hogy "hülye vagy", szeresd a Kárpátiát és Badiny Jós Ferencet. Tudj rovásírni, legyen Kassairól posztered, fájjon Trianon. Ja, ennyi asszem.

  https://discord.gg/FwdQRR6

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 5. Charles Kratos mondja:

  Carpathian Berserkers

  Szövetség

  Golemagg PvP

  Klánunkat a barátságra és az összetartásra alapozva hozta létre a "Hetek" szövetsége, annak érdekében, hogy leendő harcosainkat a lehető legminőségibb játékélményhez juttassák! Tervünk között szerepel a teljes PvE tartalom leküzdése, ami első körben heti 2 Raidet jelent, amit a későbbiekben igyekszünk a legoptimálisabb mennyiségben és időpontban biztosítani. Továbbá fontosnak tartjuk a PvP szerver által nyújtott minden lehetőség maximális kihasználását, így rengeteg szerver szintű harci esemény szervezésével szeretnénk aktívan részt venni az oda tartó Magyar közösség életében. (A horda nagy örömére!)

  Minden kalandort szívesen fogadunk a csapatunkba! Igyekszünk olyan klánt létrehozni ahol mindenki megtalálja a számításait! (Még a Gnomeok is!)

  Csatlakozz hozzánk: https://www.facebook.com/groups/1803946783049342/

  Azon játékostársaink akik nem velünk, avagy esetleg ellenünk (!) kezdik meg kalandozásaikat a Golemagg csataterein, azok figyelmébe szeretném ajánlani a következő csoportot, ahol minden szervert érintő magyar szervezésű eseményről informálódhat: https://www.facebook.com/groups/380942069505221/

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 6. Károly Szénási mondja:

  Guild név: Underworld Domain
  Frakció: Alliance
  Szerver: Golemagg - PvP

  Sziasztok!
  Klánunk fő célja a raidek clearelése.
  A klán magját egy régóta együtt játszó csapat alkotja, legtöbbünk vanilla óta játszik. Ehhez a csapathoz keresnénk főképp progressorientált játékosokat, akikre hosszútávon is lehet számítani, akik képesek csapatban dolgozni és segíteni egymást.
  A tervezett Raid napok: Szerda, Csütörtök, Vasárnap 20:00-23:00 óra között, de ez aktuális raidektől függően változhat. Pl.: Onyxia-nak 5 napos Raid lockoutja van, ZG-nek (és AQ20-nak) 3 napos lesz, így előfordulhat a változás vagy akár egy negyedik raidnap beiktatása néha-néha.
  Bár elsősorban a Raid csapatunk feltöltésén dolgozunk, de szívesen látunk PvP orientált játékosokat is akik inkább a PvP részlegét erősítenék a klánunknak, illetve social játékosokat is, akiknek nem kell a raid adta kötöttség és csak a classic wow világát szeretnék élvezni.
  Jelenleg 90+ főt számlálunk melyek között vannak raid és pvp orientált playerek is.
  Ha szeretnél csatlakozni hozzánk: Underworld Domain Linken megteheted.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 7. Dhezis mondja:

  Guild neve: Devourers
  Guild frakciója: Horde
  Szerver neve és típusa: Golemagg, PvP

  Sziasztok!
  A Devourers olyan játékosokat keres akiknek a gyors content clearelés és farmolás a fő célja egy hangulatos társaságban. A csapat magja már több mint 10 éve játszik együtt. A guild nem csak pve terén lesz otthon, hanem pvp-ben is tervezünk csoportosan részt venni, vagyis world pvp és közös bgk. Amennyiben szeretnél ennek a társaságnak a tagja lenni, jelentkezzni itt tudsz.

  https://docs.google.com/forms/d/1lKdxqWImBfu6oPiR_dc_5qSMSpNWztQwFNkkYMKdBf4/edit

  https://www.youtube.com/watch?v=SaDzilCTAyU&feature=youtu.be

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 8. Levente Posztós mondja:

  Guild neve: Rampage
  Frakció: Horda
  Szerver neve, típusa: Golemagg, PVP
  Lok'tar Ogar!
  Szevasztok Bástyák!
  Klánunk magja WOTLK óta együtt játszik, kisebb-nagyobb (inkább nagyobb...jóval nagyobb) kihagyásokkal! Elsődleges célunk a szórakozás, legyen az akár PVE,PVP növények farmolása, vagy csak ugrálás OG közepén...Sose voltunk Hardcore guild...ezután sem leszünk...Tudod család,munka blablabla vagy csak sörözés a haverokkal!
  Akiket keresünk: Húszas éveiben járó híler csajokat Mindenkit, aki azért szeretne előre fele lépkedni, de itt nálunk nem kell vért hugyozni, hogy bekerülj a csapatba 🙂
  Ha úgy gondolod, hogy megfelelsz hatalmas elvárásainknak,
  itt egy Discord link: https://discord.gg/SqV9xu5 Ugorj be!
  Várunk óriási nagy szeretettel! (Főleg, ha hozol sört!)
  Csá és Pá! 😉 https://media3.giphy.com/media/xT1R9Rr1R9qCGVVabC/giphy.gif

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 9. Nagy Apoo mondja:

  Golemagg - PVP szerveren lesz az APES is ...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Roodie mondja:

   Lehet ám, hogy ezt csak azért híresztelik, hogy mindenki a másik szerverre menjen, aztán... 😀

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Nagy Apoo mondja:

    Meglátjuk lesz e akkora hatásuk, mint privát szervereken, de már csak a ranked PVP miatt érdemes kerülni őket. Layering miatt talán a gazdaságot a szerveren nem tudják bedönteni. High level raidinget, ahogy nézem a fenti posztokat nem fogja nagyon bezavarni, legalább is a magyar guildeknek.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Hard3n3d mondja:

     Yeah these APES are a-holes, they collude with the opposite faction, they grief their own faction, they rig the AH, they bot, they dodge BGs , they sell their kids into slavery irl etc.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Bangyi mondja:

   Mi is elkerüljük szépen az APES-t mert épp elég volt látni/hallani hogy miket művelnek... Elvileg lesznek direkt APES-t vadászó guildek, de kétlem hogy lesz esélyük és elég emberük hozzá...

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Makk mondja:

    Le vagyok maradva úgy látom, de ki vagy mi az az APES?

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Hard3n3d mondja:

     https://www.youtube.com/watch?v=YjG4UpuL84M

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Toxic mondja:

      PVP guild, aki raidereket etc öl, és? Ez szerintem teljesen rendben van, ha nem akarsz meghalni, go pve szerver.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Hard3n3d mondja:

      "Maffia" módszereket alkalmaznak
      0-24 be kempelik hordába is aliba is ungorot
      wintraidelnek, botoznak, 40 es raidekel gankelnek, és kb mindenki nolifer

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Toxic mondja:

      És mi a baj a 0-24 campeléssel? PVP szerver, ha az ember 2 hónapig nem alszik és kicsiket öli STV-ben az is teljesen rendben van, mert PVP és valakinek ez a szórakozás. Wintradet bannal jutalmazza a blizzard, így ezt kizártnak tartom. Botozással is kb ez a helyzet, főleg h simán le lehet vágni ha valaki botozik és mehet a report a blizznek. "40-es raidel gankelnek" És? Minél többen vannak annál jobb is viccesebb a pvp. "Mindenki nolifer" Szóval az a bajod, hogy neked nincs annyi időd, hogy ilyen csapat része legyél, értem.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Hard3n3d mondja:

      Engem nem zavarnak, csak kérdezték kik ők én meg leírtam ennyi

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Nagy Apoo mondja:

     Classic wow tryhard arcok. Leginkább úgy tudsz róluk olvasni, ha rákeresel a devilsaur maffiara. Gyakorlatilag tört szerveren hordás progress guildek bomlottak fel és a frakciók közötti arány is megborult (mindenki alliba ment át, mert játszhatatlan volt a szerver horda részről).

     Először is leuralják a legtöbb farm spotot, abból is kiemelkedően UGC, a devilsaur bőr miatt, ami BIS leather cuccokhoz kell. Ez helyből boritja a gazdaságot, de layering miatt nem biztos, hogy gond lesz. Persze a végeredmény lehet az is, hogy több layeren művelik.

     Classic wowban a raidelés kicsit más, gyakorlatilag ha lesz 40 ember akkor egy este alatt kilesznek végezve a raidek. A progresst a speed runok fogják jelenteni, 30 perc alatt BWL, etc. Na most ehhez world buffokra van szükség, amit a világ különböző sarkaiból szedsz össze, viszont ha BRM előtt gankelnek órákig helyből bukó a dolog.

     https://www.youtube.com/watch?v=yucB9jPrQl4

     https://classic.wowhead.com/guides/classic-world-buff-consumables

     PVP-ben a problémát maga a rendszer adja. Érdemes megnézni az alábbi videót.

     https://www.youtube.com/watch?v=5I_5Gwx2NjM

     Nem fognak odaengedni senkit R13 közelébe. Több premade-del farmolják, mindig megvan az aktuális ember akit pusholnak. Ráadásul évek óta csinálják ezt tört szerveren. Nem csak kaszt/racialt vesznek figyelembe, de a karakter modelt, hogy kihasználhassanak minden tervezési hibát a játékban.

     https://www.youtube.com/watch?v=XUXIgKQgiaU

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Makk mondja:

      Nos szerencsére ez engem fog érinteni mivel RP szerverre megyek 🙂

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Hard3n3d mondja:

      Téged csak a sok gold digger fog érdekelni Goldshire-ban

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • zibuprofen mondja:

      A Blizzard az ilyen hibák kihasználását instant bannal szokta jutalmazni. Ne keverjük ide a privát szarokat.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Nagy Apoo mondja:

      Nem találok erre vonatkozó részt az EULA-ban, de biztosan igazad van. WSG kerités résén tauren female model átugrik simán, male model nem. Nyilván bant ér. Privát szarok nincsenek, nincs ma classic. Ezt csak a degradáló jelzőre.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • zibuprofen mondja:

      cheats; i.e. methods not expressly authorized by Blizzard, influencing and/or facilitating the gameplay, including exploits of any in-game bugs, and thereby granting
      you and/or any other user an advantage over other players not using such methods;

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • PaneuropeanBattleRam mondja:

      Ilyenért nincs ban, ez a játék hibája, amit a blizznek kell orvosolnia.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • zibuprofen mondja:

      Ott van leírva, ki is emeltem. A cheat kategóriába tartozik a játék hibáinak a kihasználása. Nem egy progress guildet banoltak már ilyenért. Mellesleg az a videó valami privát szaron készült, az eredeti verzióban lehet benne sincs ez a bug.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Naliviel mondja:

   Ohh naiv dolog azt gondolni, hogy az APES lesz csak a probléma. Shazzrah és Golemagg is streamer heavy server lesz ráadásul Golemaggot az APES, Shazzrahot a Spanish Coalition fogja bomlasztani.
   Emiatt döntött egy új szerver, a Gehennas mellett a Blizz. Plot twist: APES úgy néz ki jelen lesz a Gehennason is, de a fő bázis a Golemagg lesz. Ha valaki érez magában potenciált csatlakozhat, most kellenek nekik a szorgos hangyák is 🙂
   Ez nem megerősített, de a Flamegor ruszki szerveren is nagy összebalhézás van két közösség között és állítólag az egyik szintén a Gehennasra megy inkább 😀

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Nagy Apoo mondja:

    Nem értek egyet, mert senki sem gondolja, hogy kizárólag ők leszek a probléma. APES már valójában a valós probléma következménye. Sok visszatérő nem azt fogja kapni, amit vár a classictól. Rengeteg guild/player lesz aki eleve úgy kezd a játékhoz, hogy miliméterre ki van számolva vagy megvan tervezve a progress, emellé jön, hogy egyszerűen már más időket élünk. Annak idején én server top3 guildben játszottam Naxxig, ez heti 3-4 raidet jelentett, Vael-en hajnali 3-4ig raiddel. Visszagondolva elképesztő, hogy milyen dolgokra nem figyeltünk. Potikkal, word buffokkal csak a raid minimális része foglalkozott, BISről azt se tudtuk mit jelent, addonok gyerekcipőben jártak, optimális raid összetételről nem is álmodtunk, nem hogy fury tank meg gear váltás bosstól függően és ebben a guildben C'thunig jutottunk (Dragonblight-EUn csak két guild ütötte le). Most nagyon sokan alapból tudják mik ezek, a raidek retail dungeontól egyszerűbb harcokkal rendelkeznek. Ha lesz 30-40 embere bármelyik csapatnak simán végigmennek ezeken a dungeonokon. Aki pedig retailen nevelkedett nem is biztos, hogy lvl40 felé jut mielőtt feladja. Grinding szerves része a fejlődésnek, sokszor pár szintet kénytelen az ember össze farmolni, mielőtt újra questelhet. Attól félek, hogy rövid időn belül kikopik az a része a classic szervereknek, akik csak játszani akarják. Főleg PVP tele lesz power creep arcokkal, rengetegen készülnek a massziv gankelésekre, ranked PVP garantáltan tele lesz APES szintű premadekkel. Sok-sok olyan része a játéknak, ami annak idején a játékosok nagy részének fun volt a tudatlanság/tapasztalatlanság miatt most teljesen ki lesz maxolva. Ha pedig nem jön új content, akkor abszolút gank fest lesz a PVP szerverek nagy része, ráadásul az APES szintű guildek nagy része amennyiben új server jön ki, simán reroll-lol és kezdi előröl az egészet. Könnyen elképzelhető, hogy már az hátrányba kerül, aki nem nyomja meg az első pár hónapot. Persze én hajlamos vagyok negativan hozzáállni a dolgokhoz, simán lehet, hogy ebből semmi nem valósul meg és csak pár bosszantó apróság lesz még maga az APES működése is, amit layer ugrással lehet kezelni. Hamarosan kiderül.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Armin Morhaime mondja:

     Egy kicsit nekem összeesküvés szaga van annak amit leírtál. Úgy gondolom, hogy én, mint egy casual senki, ezekből a dolgokból semmit sem fogok érzeni. 🙂 Évek óta játszom tört szervereken, és ott sem találkoztam ezekkel a problémákkal, annak ellenére, hogy láttam, találkoztam APES tagokkal. De azért érdekes ahogy leírtad. Legalább nagyobb kihívás lesz
     Golemagg, nekem célom a Rank12 esetleg R13, majd meglátjuk. 😉

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 10. DejaVu mondja:

  Guild neve: Deja Vu
  Guild frakciója: Alliance
  Szerver neve és típusa: Mirage Raceway - PVE
  Guild rövid bemutatása:

  - Egy összeszokott, fix 45 fős raidet szeretnénk, ami képes lesz AQ-ban és Naxx-ban is fő bosst farmolni
  - Progress időszakban 3 raid nap vállalás az elvárt, >80% raid részvételi aránnyal hosszútávon
  - Raid napok: csüt/vas/kedd 19:30 - 22:30
  - Zero sum dkp rendszert használunk, fix item árakkal és még 1-2 kiegészítéssel
  - A Serenitys raidet vezetve 2,5 ora alatt MC+Onyxia ment le, de 700fos guild helyett most egy 45 fos guilddel szeretnenk folytatni
  - Jó hangulat és tapasztalt raid vezetés vár

  Jelentkezési feltételek, elérhetősége: https://forms.gle/emptVkXiFd6tuY1q8

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 11. pali41 mondja:

  Hungarian Dark Army, Mirage Raceway, Alli oldal
  Egyelőre kis szintűek gyűjtőguildje, bárki csatlakozhat szinttől függetlenül.
  Későbbieket meglátjuk, majd ha már felfejlődtünk. Addig is együtt instázni, egymást segíteni akár tanácsokkal, akár partival, ezek a fő irányok. Jelenleg SFK, Deadmines, SM megy.
  Hun csatin fenn vagyunk, de megtalálsz minket 0-40-es területeken, ha generálba írsz.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 12. Serenity mondja:

  Guild neve: Serenity
  Frakció: Alliance
  Szerver neve, típusa: Mirage Racewayay PvE
  Jelentkezési feltételek, elérhetőség: Sziasztok, a klán tagfelvételt hirdet aktív játékosoknak BWL(8/8) raid csapatába, kiemelten fWarrior, Mage karaktereket. Raididőpontok: Kedd/Csütörtök/Vasárnap 19-22h. Illetve lvl50+ aktív játékosokat is szivesen várunk. További információk ingame valamelyik vezetőségi tagnál.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 13. Serenity mondja:

  Guild neve: Serenity
  Frakció: Alliance
  Szerver neve, típusa: Mirage Racewayay PvE
  Jelentkezési feltételek, elérhetőség: Sziasztok, a klán tagfelvételt hirdet aktív játékosoknak BWL(8/8) raid csapatába, kiemelten fWarrior, Mage karaktereket. Raididőpontok: Kedd/Csütörtök/Vasárnap 19-22h. Illetve lvl40+ aktív játékosokat is szivesen várunk. További információk ingame valamelyik vezetőségi tagnál.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 14. Benedek Bálint mondja:

  Back to the Future
  Horda
  Mirage Raceway, PvE

  Sziasztok!

  Klánunk általános tagfelvételt hirdet minden játékos számára. PvE orientált klán vagyunk és a célunk az, hogy jó hangulatban és eredményesen töltsük el együtt az időt.

  Heti két raid napot tartunk hétfőn és csütörtökön 20:00-tól 23:00-ig. Ezek a raid-ek nem kötelezőek, de örülünk, ha minél több raid-en rész tudsz venni.

  Emennyiben kérdésed volna, keress meg minket online! Nyugodtan írhatsz bármelyik tagunkra vagy keresd Sappi, Hegy, Loryn karaktereket.

  A következő platformokon is megtalálsz minket!

  Discord: https://discord.gg/mV8yQjB
  Facebook: https://www.facebook.com/groups/408229646715416

  Remélem hamarosan találkozunk!

  Loot-ban gazdag raid-et kívánok mindenkinek!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑
 • FS DISCORD

 • FrostShock!

  25 User(s) Online Join Server
  • Beni521
  • SebiProton
  • arkarial
 • KOMMENTEK

  • Hard3n3d on Visszatér a mobil AHLegalább még egyszerűbb lesz botozni
  • Darkpep on Indul a 4. szezon" A Shadowlands négy nagy raidje" Csak 3 raid van. :D
  • Kaymon on Indul a 4. szezonSajna ez tényleg kevéske véleményem szerint is, kövi exp-ig én is pihentetem.
  • Kvarclovag on Indul a 4. szezonHa ez minden elfoglaltság amit betudtak tenni, akkor inkább be sem fizetek... :(
  • Adi91 on Dragonflight mountokEgynémelyik eléggé jól néz ki. A felújított proto-drake-ek is pofásak. Az abszolút szerelem a kék láva mamut. Az valami baromi
  • Hard3n3d on Wrath of the Lich King Classic: Szeptember 26.gondolom majd pre petch alatt 2 héttel előtte sac kb
  • Laox on Wrath of the Lich King Classic: Szeptember 26.Arról van infó, hogy DK-t mikor lehet majd kezdeni?
  • Adi91 on Dracthyr Evoker ismertetőElsőre nekem sem jön át, de biztos, hogy mocsok mód OP lesz, ahogy eddig az összes hero class volt amikor
  • Hard3n3d on Dracthyr Evoker ismertetőLesznek sárkány npc-k azok elég badass kinézettet kaptak https://i.kek.sh/cck44FBKIKj.jpg
  • Hatba on Dracthyr Evoker ismertetőHogy Asmongoldot idézzem: "I have only seen one place on the internet where dragons are drawn with this much detail:
  • Hisztigép on Dracthyr Evoker ismertetőKonkrétan ránézek és elhányom magam. Megjelenése az újrahasznosítás csimborasszója, egyelőre egy nagy tesco gazdaságos megoldás a saját mocskában vergődő activison-blizzard
  • majk05 on Dracthyr Evoker ismertetőfú de nem adja ez az új klassz. tökre jó hogy próbálkoznak, meg van legalább valami újdonság, de ez egyszerűen
  • Adi91 on Zónakörkép: Azure SpanSzerintem vannak notorikus dislike-olók itt az oldalon. Egy tök pozitív kommentemet megnéztem, amiben semmi negatív gondolat nem volt - 2
  • Ninjja on Zónakörkép: Azure SpanLátom tipikus hülyemagyarok olvassák csak ezt az oldalt. Felteszek egy kérdést erre jön rá két dislike! Gratulálok, nyomjatok erre is
  • Ninjja on Zónakörkép: Azure SpanNincs még saját zenéjje a zónának, vagy miért a Grizzly Hills terület zenéjje van alatta?