World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT bfa_0904

Készült 2019. szeptember 4. | írta Attila

21

Nyár végi leárazás

Egészen szeptember 30-ig jelentős árkedvezménnyel vásárolhatják meg az érdeklődők a Battle for Azeroth Deluxe és Standard kiadását. A Deluxe ára most 40 euró, azaz 13100 forint, míg a Standardé 25 euró, azaz 8200 forint. Akiknek pedig megvan már a Standard kiadás most 15 euróért (5000 HUF) upgrade-elhetik Deluxe-ra.

bfa_0904b

Tetszik(2)Nem tetszik(0)

Tags:


 • olasz

  Tehát aki akarja se vegye meg mer blizzcon után jó eséllyel az alapcsomagba olvasztják. Vagy csak szerintem ?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Attila

   Nem csak szerinted. 😀

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • lassúdefekt

   Blizzconon jön az új wow kieg? Vagy még csak bejelentés lesz, hogy lesz? 🙂

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Attila

    Bejelentés, hogy lesz.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • lassúdefekt

     és azt lehet tudni hogy mikor érkezik? mert én gondolkozom rajta, hogy megvásárolom, ha még egy évet kell várni a másikra. Vagy mi ez az alapcsomagba olvasztás (simán elérhető lesz a kontent az alap havi előfizuval? Sorry, nem értem elmondod? 🙂

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Attila

      A legutolsó két WoW kiegészítő augusztusban jelent meg, így valószínűsíthető, hogy ez is akkor fog, tehát szűk egy év múlva. Az alapcsomagba olvasztás azt jelenti, amit írtál. Biztos, hogy így lesz majd, csak nem tudni, hogy mikor. Szerintem a BlizzCon után. De ez már csak tipp.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Adi91

      Szerintem kizárt, hogy augusztusban jöjjön új kieg. Ki kell hozni addig még egy patchet és vele egy új raidet. Ez a raid még a kanyarban sincs, mivel nincs PTR-en. Kb. 1-2 hónap raid teszt szokott lenni, de most még az új raidről sincs hír. A 8.2.5 lesz a 15. szülinapi birthday edition content patch, vagyis olyan október - novemberben fog élesedni.

      Ezt követően kezdődhet majd (talán) az új patch és raid tesztelése. Vagyis szerintem a Blizzconon jó eséllyel csak egy patch bejelentést kapunk. De ne legyen igazam.

      Bár a következő kieget illetően erős kétségeim vannak: Level Squish, meg egyéb remek dolgok, az így a /IGNORE kategória. Csodálkozom, hogy gold squisht még nem terveznek, hogyha valaki véletlen sok goldon ülne, annak a pénzét megnerfeljék kicsit.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Péter

      100%, hogy blizzconon bejelentik a kövi kieget, 2 évig szoktak lenni a kiegek, 7.2.0 és 7.3.0 között 5 hónap volt, szóval 8.2.0 és 8.3.0 között is kb annyi lesz, szóval legkorábban December eleje / közepe felé, de legkésőbb Január közepéig bekerül a Raid, és Szeptember / Október közi teszem a kövi kieg releaset.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Attila

      Azért kell kihozni augusztusban a kiegészítőt, mert az egy nap alatt hoz a Blizzardnak kb. 250 millió euró bevételt, és ez a pénzecske pont jó arra a negyedévre. A 8.3-as patchet meg még a BlizzcCon előtt bejelentik. Ott meg a kiegészítőt. Óriási a hype, amit meg kell lovagulniuk, és meg is fogják. A Legion óta ipari ütemezés szerint gyártják a contentet a WoW-hoz. Miért változott volna a helyzet?

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Adi91

      A 7.3-as patch PTR-en volt 2017 június végén, és megjelent 2017 augusztus végén. Ez után kicsit kevesebb, mint 1 évvel jött a 8.0, majd azt követően ~1 hónappal a kieg.

      A 2016-os Blizzconon csak a 7.3-as patchet jelentették be, elmondásuk szerint azért, hogy ne spoilerezzék el a sztorit. Majd a 2017-es Blizzconon lett a BFA bejelentve. Pusztán az eddigi tapasztalatokból kiindulva (end raid --> 1 évig bent) gondolom azt, hogy nem fognak új kieget bejelenteni a Blizzconon.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Attila

      OK! Másfél hónap múlva kiderül. A lényeg úgy is az, hogy legyen content. Nekem mindegy, hogy patch vagy kiegészítő.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Péter

      Igen ám de elfelejted, hogy Legion release előtt kijelentették, hogy 2 évnél tovább nem akarják elhúzni a kiegeket és a content patch-ket minnél gyorsabban akarják kiadni és nem elhúzni.
      (Én emlészem erre a kijelentésre, csak rohadt forrást nem találok most hirtelen.)

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Péter

      De azt elfelejted, hogy tavalyi blizzcon-on nem lett bejelentve kieg, 2 évente jönnek a kiegek és 2 évente jelentik be blizzcon-on, így a bejelentés idénre esik, mivel jövőre jön ki a kövi kieg.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Afthrast

   Új kieg után szokták hozzávágni az alapjátékhoz az előzőt, így akciózgatva, ha "potom" pénz is, még mindig hoz pénzt, szemben azzal, ha ingyen lenne.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Attila

    A Legion a Battle for Azeroth megjelenése előtt egy hónappal lett ingyenes.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Afthrast

     És tényleg, WoD meg májusban az augusztusi megjelenéshez képest.
     BlizzCon mondjuk nekem ehhez képest is korainak tűnik.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Adam Bond

  Nagyon helyes utoljara a BC-t vettem meg.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Lepkemaci

  A hivatalos brazil WoW Facebook oldalon már kiszivárgott valami arról is, hogy aki Classicban felhúz 60-ra egy karaktert, az automatikusan kap majd egy Battle for Azeroth kiegészítőt 110-es boosttal. A postot azóta már törölték, de valószínűleg vissza fog térni rövidesen.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Makk

   De minek? Kétlem, hogy a játékosok 0.04%-ánál valaki élni is fog ezzel egyáltalán, de lehet még sokat mondtam...

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Lepkemaci

    Egy régi játékosnak ez biztosan hihetetlenül hangzik, de rengetegen vannak már most Classicban, akik soha életükben nem játszottak ezzel a játékkal. Más MMO-kkal igen, de a WoW mindig kimaradt nekik. Milliók lehetnek úgy, hogy azért nem próbálták ki a WoW-ot, mert úgy érezték, túl késő a rengeteg kiegészítő miatt, és az életben nem érik be a többi játékost. Nekik is kapóra jött ez a reboot. Classicban mindenki a legelejéről kezdi a játékot, tehát aki eddig halogatta, az most a legjobb lehetőséget kapta a kezdésre. Ha csak egy hónappal tovább fizetnek elő a BfA kipróbálása miatt, már sokat nyert a kiadó.

    Ez a Classic hype nagyon bejött a Blizzardnak. Annyira, hogy már látszik a kapkodás, mert egy csomó dologra biztosan nem számítottak. Ez a korai ingyen BfA ajánlat is valószínűleg hirtelen jött, és a brazilok sem tudhatták hogy most mi van, aztán véletlenül idő előtt bejelentették.

    Ha tippelni kellene, akkor fognak számokat is közölni, mert valószínűleg rekordokat döntöttek a Classic indulásával.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Makk

     Hmm erre valóban nem gondoltam. De igen tény, hogy én több olyan játékossal is találkoztam, aki most játszik először a játékkal.
     Hát a rekord az fix.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑