World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT cienema_0924

Készült 2019. szeptember 24. | írta Attila

59

A hadjárat vége

OMG! Megjött a második is. CGI. Erős.

Nincsen Wow patch cinematic nélkül, így a frissen megjelent 8.2.5-ösben is kapásból van kettő. Íme az egyik, mely a War Campaing végén kerül lejátszásra ámuldozó szemeink előtt. Lesz másik is. Később.

Tetszik(16)Nem tetszik(2)

Tags: , , ,


 • Szolo

  Egyre izzadtságszagúbb a történetvezetés. Eléggé értelmetlen, hogy egy örök számító, érzelmektől eddig látszólag mentes banshee miért veszítené el a türelmét egy nyertes harc során.

  Blizzard felfogta, hogy a PvP szerverek koncepciója egy bukás, ezért ezzel a kiegészítővel lényegében kivette a WPvP részt a játékból. Most pedig a frakciókat is kiveszi, és mint egy nagy család együtt harcolunk majd Sylvanas és N'Zoth ellen? Az eléggé valószínű, hogy ezt a one-shot skillt Sylvanasnak a feléledő Old God adta, mert nem feketés death magic volt, hanem lilás void energiákat láthattunk.

  Siege of Orgrimmar után most jön a Siege of Ny'alotha?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Naliviel

   Figyeld meg, hogy nagyon jó plot twist lesz még itt. Kiderül, hogy Sylvat az orránál fogva vezeti Nzoth és Xalatath majd miután Xalatath elárulja Sylvát sikeresen bezár minket Shadowlandsbe amihez Windrunner kolléga hathatós együttműködése kellett. Ezután ez már becsületbeli ügy és lesz egy Sylvanas redemption story ami a sértett, büszke bansheeről szól aki savage módban nyomul a bosszúért és közben némileg változva de nem enyhülve feláldozza az alliért és a hordáért a halhatatlanságát, majd egy röpke bocsánatkérés után továbbáll mondván hogy ő már nem ide tartozik. Egy ilyen esetben egy Xalatath vs Sylvanas cinematic nagyon epic lenne ahol a vérszomjas banshee szétkaszabolja ellenfelét.
   Egy ilyesmi történetet tudok elképzelni, de abban biztos vagyok hogy Sylva redemption meglesz és a jellemét meghagyják ilyennek csak az esze jön rendbe.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • ragadozo88

    Én is ilyesmire számítottam eddig, viszont ezt a kártyát még kitudják húzni.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • ragadozo88

   A sima death magic is lila, lilás fekete vagy kékes fekete, de ettől függetlenül én is kíváncsi leszek hogy Void lord irányítás alá került és megjavuló karakter lesz vagy sem.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Hard3n3d

  egyébként 20. án megvolt az első legendary tulaj 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Adi91

   Milyen Legendary? Classic?

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Hard3n3d

    igen már 2 embernek biztosan van ragna kalapácsa de már tőbb nek is talán

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Skip

  Van még 2 hordás War campaign befejező videó, s attól függ, melyiket kapod, hogy a történetben Sylvanast vagy Saurfangot pártoltad. Vagyis...
  ...ez azokat a mende-mondákat erősíti, hogy a Horda Sylvanas-pártiakra és Orgrimmariakra fog bomlani, a Szövettség pedig Tyrande baráti körre és Anduin védelmezőire. Nagy valószínűséggel a 2-ből 4 frakciót csinálnak, bár igazi jelentősége nem lesz majd, mert mindenki raidelhet majd mindenkivel, csak a további fő cselekményszálak lesznek mások.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Tt

   Lehetnének semleges frakciók is, Ironforge+Gnomergan, illetve Thunderbluff, ez utóbbiak akár társulhatnának is, mekkora lenne.
   Gnóm+Dwarf+Tauren hadsereg :D, jöhetnének a hülye Gnóm-Tauren poénok, hatalmasat dobna rajta ahogy folyton oltogatnák egymást, a Dwarfok meg cinikus harmadikként levonnák a konklúziót, az k**aélet hogy őket választanám. 😀

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Whisper

    Mindi gis Tauren shaman voltam. Szóval oda megyek ahova a Taurenek 8)

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • ragadozo88

     Én a cenarion circlehöz vag az eathern ringhez akarok csatlakozni mert ők az allival és a hordával is semlegesek :D.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • warruth

  Én csak felületesen követem a soryt, de hol van ilyenkor Greymane? Az egy dolog, hogy Sylvanas kb mindenkinek borsot tört már az orra alá, de mégiscsak Greymane-nek a legnagyobb ellensége. Tőle nem csak az országát vette el, hanem az örökösét is.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Afthrast

   Insert game of thrones meme: "we kinda forgot about Greymane"

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • PaneuropeanBattleRam

    Pedig a küldetésben oda kell menni, hozzá is és közölni a rossz hírt, hogy, Sylvanas meglógott, de előtte kínyirta párharcban Saurfangot.
    Erre dühöng egy sort, hogy meglett volna az egy dobás/esély, de elvesztettük.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Skip

   Greymane ott volt, de itt most az Ally passzív szerepet játszik, ők nyilván nem hívhatják ki Mak'gorára Sylvanast.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Afthrast

   nyugati kapuhoz küldte őrizni a kutyulit anduin

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Afthrast

  Morally gray

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Attila

  https://youtu.be/N1prcJsx8Fo

  https://youtu.be/6q1i7x9vyJk

  https://youtu.be/B9xN5VzYubE

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • tsirche

  Én már csak külsőleg követem az eseményeket, de akkor most mi történt? Összevonják a hordát-allyt következő kiegben? Vagy pont tovább bontják?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Skip

   Sztori szinten valószínűleg tovább bontják, de játékmechanikailag összevonják. De amint látod itt sem ért egyet mindenki ezzel az elmélettel, szóval ez az egész vita csak arra szolgál, hogy vegyél jegyet a Blizzcon streamre, amiben majd 4K60fps-ben jelentik be, hogy mi lesz.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

  Kurvajo ez a cgi. Annyira még belépek retailre hogy ezt letoljam, baromi kiváncsi vagyok hova fog kifutni a történet. Ha tényleg frakcio osztódás lesz akkor az nagyon jót fog tenni a játéknak, igazábol már sokkal régebben meg kellett volna történnie. Soha nem voltam forsaken párti, utoljára a Frozen Throneban birtam sylvanast (a BfA introban nyujtott teljesitményét leszámitva), oriási megkönnyebbülés hogy megszabadul töle a horda. De hirtelen elég sok állás felszabadult. 🙂 Forsaken leader, horda warchief és a trollok még mindig vezetö nélkül lognak a levegöben.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Attila

   Nem tartom valószínűnek ezt a frakció osztódás dolgot. A WoW egyik fundamentuma a Horda-Szövetség ellentét. Ezt szétverni olyan, mintha kivennék az ötfős dungeonokat. Nem. Szerintem ez az egész csak a 8.3-as patch felvezetésére szolgáló story. A CGI végén nem az Undeadek léptek le a hordából, hanem csak Sylvanas. Ez a közös kopácsolás pont nem azt sugallja nekem, hogy épp szétesne a Horda. Sylvanas kavar valamit az Old Godokkal, oszt slussz. Hogy ez csak a következő patch témája lesz vagy a következő kiegészítőé, hamarosan kiderül.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Whisper

    Ha megnézed még a Forsaken is csodálkozott a Sylvanas szavain

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • ragadozo88

     Az hagyján de elég fura forsakennek klasszikozni ahol minden npc elismerősen beszél sylvanasról, ismerve a telldrasilos eseményeket, de most hogy Sylvanast ezt mondta :D. EZ még tőle is karakter idegen, hacsak nem volt old god hatása alatt, vagy nem hazudott egész végig, ami viszont vissza vezet oda amit a kommentem elejére írtam, hogy végig egy hamis királynőt dícsértek :D.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Makk

      Ne keress logikát, a 2 játék teljesen más és teljesen más fejlesztő csapat csinálta. Nagyjából a Cataclysmig volt a történet egy egész, de mostanra már nem sok értelme és tele van plot hole-al az egész meg totál logikátlan dolgokkal.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • ragadozo88

      Szerintem továbbra is követhető és egészen eddig a váratlan fordulatig, a megjelent novelekkáal együtt egész jó karakterfejlődést mutatott Sylvanasnak, ha valaki csak a játékkal játszik akkor valóban vannak lukak, de ha az ingyenes novelleket végig olvassuk akkor van egy íve. Viszont ez a hirtelen "semmit nem értek" duma eléggé karakter idegen, még a felvezetett karakter fejlődés tekintetében is, kivéve akkor ha old god behatás alatt áll, és vagy más fordulat, pl hogy egész végig gonosz volt, vagy hogy ezt el kellett játszani a a nép érdekében de készőbb vissza áll a jó oldalra stb. Az előző kommentembe csak arra utaltam, hogy ismerve a forsakenek jövőjét fura érzés olya npckell dumálni akik még hiszenk benne, mert ilyen oh boy érzése támad az embernek 😀

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

    Ja persze, ez csak egy feltélezés egy korábbi kommentre reagálva. Amugy valoban elég látványos az összekovácsolodás a video végén de eltudom képzelni hogy akármi is lehet belöle végül. Erre iram hogy nem ártana mert nagyon elfáradt már ez a horda/alli dolog (még ha tényleg mélyen be van ágyazodva), végülis a Reign of chaosig is elég jol elvoltak nélküle, a third war komolyabb volt mint bármi a wowban ever. De sajnos azt tartom én is reálisnak hogy valahogy berángatják az old godokat a képbe aztan jöhet az univerzumon keresztül zajlo hírig és kész.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • ragadozo88

    Szerintem pont ideje lenne, hogy a pvp mechanika ne két frakció köré épüljön, főleg ha frakciók szellemisége lényegében ugyanaz, csak a kultúra más kicsit. Mert sok játék mechanikával meg lehet oldani a pvp kérdését. Pl Mercenery rendszer, ahol különböző szervezetek tudják felbérelni a játékost hogy egy másik szervezet ellen segítsenek. A játékost viszont semmi nem kötné ezekhez a szervezetekhez, már mint hűség vagy ilyesmi, így nem kéne repuzni meg semmi(történetileg, item szerzés szempontjjából játék mechanikailag akár lehetne is). Pl két kalóz tábor közül azt támogatni aki többet fizet stb. A pvp pedig az alapján alakulna hogy ki melyik tabardot viseli éppen. Illetve az eggyel extrémebb hogy pvp on-ba bárki rátámadhat bárkire akár frakción belül is. Illetve akár lehetne olyan hogy hivatalos pvp guild, ahol a különböző guildek, hadat üzenhetnének egymásnak, és amikor a két egymással ellenséges guild tagok találkoznak akkor mehet a pvp, akár csatákat is megbeszélhetnek, stb. Szerintem van bőven potenciál a pvpre anélkül hogy lore alapon kéne össze ugrasztani az allit meg a hordát.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Whisper

     Javitsatok ki ,de régen nem volt valami olyasmi ,hog y klánok tudnak építeni majd Várat vagy akármit és azt el lehetett foglalni. Szóval azért,ha a guildek harcolnak egymá sellen PVP-ben vagy stb stb. mondjuk egy AB.-n azért az érdekes lehetne,hogy KÉK a pirosak ellen a randomban,de RATED BG azt meg Guildek között lehetne. kb GUILD WARS feeling.

     mert,ha a Warhammer nézed ott minden harcos más minden healer más stb. és ott megértem ,de itt minden oldalon ugyan azoka classok vannak ugyanazon spellekkel stb. HOLY priest - HOLY priest ..... ARENA-ba meg ugyanúgy mindenki mindenki ellen van 8)

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • ragadozo88

      Valammi nekem is rémlik, de nem lehet hogy ez az egyik áprilisi tréfa volt? Nekem úgy rémlik hogy igen. Ráadásul aszt hiszem nem is a blizzard sajátja hanem az egyik hírportálé, bár már nem emlékszem pontosan. Mindenesetre ha hivatalosan is terveztek ilyet akkor valszeg a wodos garrison rendszer bukása miatt nem eröltették tovább a dolgot.

      Szerintem a bgket meglehetne csinálni úgy hogy mindkét oldalon kezdhet bárki, mert az arenákban is így van. Lore-al megse kell indokolni, ezek régi bg mappok amikben már nincs konfliktus, de játémechanikailag még bent maradtak, vagy lehet hogy 2 másik szervezet veszi át a terület felett az irányítást, akik egymással versengenek a helyért.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • PaneuropeanBattleRam

     Már régen le szeretném ölni a player vezenyelte ah goblinokat:)

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Skip

    Azt, hogy ki lépett le a Hordából még nem lehet igazán tudni - Gallywix sincs ott a jelenlegi állás szerint, márpedig ő elég hűséges volt Sylvanashoz.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Attila

     Háááát... Ez a Horde is nothing szöveg elég erős volt ekkora közönség előtt. 🙂

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • ragadozo88

     Igen de Gallywix is valszeg addig marad vele amíg money. Egy időbe örltem volna neki ha jó marad, de úgy tűnik mégse javult mega vulkán kitörés után, szal érik hogy gazlowe átvegye ez a irányitást a kazeni goblinok felett is :). Az ő rendszere igazságosabb. Mindenesetre most már anyagilag se éri meg Gallynak a biznisz mert ha az egész horda ellene fordul az sokba kerül neki. Ráadásul az emberei se védenék meg.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Whisper

  Kövezzetek meg ,de nekem azért nem tetszik ,mert 1:1-ben ellövik ugyan azt a jelenetet mint warcraft filmben a Gul'dan és Durotan párbaját. Hog y Durotan megmutassa Gul'dan igazi énjét a hordának. Itt is 1:1-ben

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Adi91

   Nekem azért sem, mert Sylvanas így nem jobb, egy Garrosh 2.0-nál, amiről nyilatkozták, hogy nem lesz 😀

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • ragadozo88

  Hát ennyit a megjavuló Sylvanasról :D, bár ha old godok irányítják akkor van még kis kapu, bár Teldrassil leégetése óta nem számítok rá :D.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • ragadozo88

  Most kíváncsi lennék azoknak a horda játékosoknak a véleményére, akik támogatták Sylvanast (és nem csak azért mert kíváncsiak voltak a lore ezen szálára) akik azt hitték hogy Sylvanas a horda régi útját követi,(Thrall előtti), mert kiderült hogy mégse.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Hard3n3d

   A Forsaken sose tartozot a hordához
   Did you think we had forgotten? Did you think we had forgiven?
   Behold, now, the terrible vengeance of the Forsaken!
   Death to the Scourge! And death to the living!

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • ragadozo88

    Azok elvileg Professor Putri(nem tudom a neve végét hogy kell írni) és a dreadlord műve volt. Eddig úgy tünt hogy Sylvanas is átbaszva volt, bár minden ilyen húzása gyanús volt. Mindenesetre ha a Sylvanas bünös is attól még az egész népe nem. Főleg azok nem akik vissza akartak térni az allyba vagy legalább is találkozni a rokonaikkal de Sylvanas megölte őket mert nehogy már békére találjanak. Meg az őr szemén is látszik hogy meg rökönyödött mikor ezeket mondta a királynője.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Tibor Sipos

   Tuti "corrupt szalonnát evett egy reggel"-plot.

   Vagy Sylvanas be van börtönözve és egy Mimic god-al van dolgunk.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • ragadozo88

    Jaja, bár ez a verzió is még játékban van, mert ebből a fordulatból még bármit ki lehet hozni, mert most a Sylvanast eddig utálók számítanak rá hogy igazuk lett, szóval biztos lesz itt még valami, mert az össze utalás ebbe az irányba megy, Amikor másodjára öljük meg a dreadlordot aki őt szolgálta akkor ő is erre utal hogy Sylvanas mindenkit átbaszt, de az eddig felvezetett játék és novella sztorik alapján ez Sylvanastól is karakter idegen döntés volt, aká jó akár rossz 🙂 Szal kell még ide pár kiegészítés hogy kerek legyen a sztori.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Faehren

  Nos, ebben a kiegészítőben továbbra sem történik semmi 😀 Legalábbis ahhoz a hiperszupermegadurva háborúhoz képest amit itt belengettek a két frakció közt. Nyújtják Sylvi fondorlatos machinálását is mint a rétestésztát... Olyan... gagyi... A Trónok Harca utolsó évadára emlékeztet, mivel nagyon hype, meg menő akar lenni, közben végtelenül egyszerű és buta.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Attila

   Csak igazodnak a játékosokhoz, akik inkább kikapcsolt War Mode-ban tolják a world questeket. Elég hülyén adná ki magát, hogy miközben a lore-ban meg a videókban halomra öli egymást a Horda meg a Szövetség, addig a játékosok csak jámboran küldizgetnek meg instance-ekbe járnak mobokat lootolni.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Tibor Sipos

    Pvp-znék szívesen ha a shardolást meg tudnák írni rendesen.
    De warmode ON annyit jelent h egy raid corpsegankel téged.
    Ha meg csináltok egy ellentámadást akkor összecsapás helyett csak megy a gankerraid oneshotolni mindenkit...

    Egyszer az a hiba itt h eleve más shardokra kéne küldeni a premade csapatokat.
    Másik részen meg az égegyadta világon SEMMI nincs amiért küzdenének a játékosok!
    Jelenleg az egyetlen ok h open world pvp-re hogy elnyomd a másikat mint a cigicsikket.
    Nincs a térképen semmi amit be akartok venni/védeni kéne. A játékból a gazdaságot is kiölték, így még az sincs h valami szaftos farmhelyet magatoknak tudnátok.

    Így jah... wm off.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Ensomhet

     Arról nem beszélve, hogy két nagyobb csapatnál diavetítés az egész, kb. körökre osztott stratégia lesz belőle folyamatosság helyett...

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Szolo

      Kérdés, hogy a "két nagyobb csapat" alatt mit értünk.
      Mindkét oldalról összeeresztve a szervercsoportonkénti legalább 1000-1000 játékost, az nem is diavetítést, hanem a régi városraidek alapján szerverösszeomlást okozna, de párhuzamos 40 vs. 40 shardok esetén lehetne egy új content belőle, aztán mondjuk óránként mérleget vonna a szerver, és úgy mozogna a frontvonal.
      Legutóbb a SS vs. TM event során voltak ekkora összecsapások, most pedig az eredeti AV szól majd 80 karakter és 40-120 pet/minion egyidejű harcáról, annak vizuális és adatszinkronizálásbeli kezeléséről.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Ensomhet

      Hát ez az, ránézésre már 60-80 ember egy helyen esetén is komoly gondok voltak/vannak.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Meridian74 – “CEU-t Arábiába!”

  Nos, Thrall miért nem kapta el Sylvanast és intézte volna el a p*csáját?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Hard3n3d

   Thrall nál már erősebb Sylvanas
   Dark Lady watch over you

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • ragadozo88

   Nem tudja használni a shaman erejét. Az ok egyelőre ismeretlen, ő azt feltételezi hogy az elementálok mérgesek rá Garrosh megölése miatt, ezért blokkolják őt, de valszeg csak saját lelkismeret furdalás akadályozza ebben. Viszont a hivatalos sztori egyelőre odáig terjed hogy nem tudja használni és hogy tippeli hogy miért nem de tovább nem folytatódott.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • La

  For the Dark Lady <333 megbaszhatta volna thrallt meg anduint is ://

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • PaneuropeanBattleRam

   biztos nem lőtték volna szitává 🙂
   (vagy (f)elszívták volna a porszívóval)

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tibor Sipos

  Azt tudom történetvezetésben elképzelni h Blizznek elege lett a két frakcióból, és mostantól EGY globális war council lesz.

  Egyértelműen nem tudják kezelni ezt a két frakciót játékmechanikailag, így lehet k9öv kiegre átállnak arra h bárki bárkivel lehet klánban és a pvp-ből így kiikszelik a szerver balansz problémáját.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • ragadozo88

   Én örülnék neki, eleve nem értettem hogy miért ilyenre tervezték alapból, mikor a reign of chaos végén béke volt a két nép között, és a forzen throneba is egyedül a Kultirasiak okoztak némi fennakadást a dologban. Bár gondolom a pvp miatt csinálták ilyenre, de már az akori mechanikákkal is megtudták volna oldani máshogy, lásd egyik fenti kommentem.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Unchained Pepe

  Amikor beharangozták az új kieget a trailer alapjan azt hittem kő kemény pvp lessz horda alliance között. Erre babazsúroznak együtt. Nagyon gyermeteg hogy minden kieg végére összeáll a horda meg az alli. Én azt vártam hogy írtani fogják egymást a két frakció. Pvpnek is mi értelme ha mindig együtt küzdenek. Jobban örülnék egy kő kemény sztorinak mint ilyen gyerekmesének. Hulljanak népek, hulljanak a főbb karakterek. Thrallnak is már elkellett volna. Már mikor. Nem érzem a mélységet a sztorinak már régóta.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

   Pont ez volt a cél. Egy ideig egymást is basztatta a két frakcio (akár gondolunk a nyilt háborura UCnél vagy Dazar'alornál) de aztán a mindent fenyegetö old godok miatt egy közös harc lesz Azerothért. Igy két értelme is lesz a battle for azeroth cimnek. Legionben hullott elég fö karakter, sajnos a sok kiegészitön át tarto statikus sztori miatt erötlen ez már de önmagában a legion és a bfa történetvezetése jol muzsikál.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Unchained Pepe

    Olyasmire gondoltam hogy sylvanast amikor megölik felakasztják og kapujában elrettwntő példaként hogy ne forduljon elő ilyesmi. Ilyenek szerintem hianyoznak a játékból.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Szolo

     Akkor az lenne a gond, hogy Sylvanas a Horda vezetőjeként halt volna meg, és a Hordára a MoP végén kirótt "felfüggesztett" kiirtást kellene hatályba léptetnünk. Sylvanas semmiképpen nem halhatott meg a Horda vezetőjeként, ebből a szempontból jó Sylvanas történetének az alakulása.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑