World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT vulp_1008b

Készült 2019. október 8. | írta Attila

25

Vulpera és Mechagnome karakteralkotás

Tegnap repülőrajtot vett a 8.3-as PTR tesztelése, így a hagyományoktól eltérően első körben már a PTR-t is fellőtték nem csak a fájlokat tették letölthetővé. Az első postban a Vulpera és a Mechagnome szövetséges fajokkal ismerhetünk meg.

Clever and resourceful, the vulpera of Vol’dun have survived amidst the sands for generations. Eager to join the ranks of the Horde, their caravans have departed from the dunes in search of adventure.

The serpentine sethrak have taken to subjugating anyone they can as slaves, and the vulpera are an easy target for their machinations. If you’ve taken steps to liberate the vulpera from these overseers, they’ll join the Horde on the battlefield.

Available Classes: Hunter, Mage, Monk, Priest, Rogue, Shaman, Warlock, and Warrior

Racial Traits:

Bag of Tricks: Use a trick on an enemy to damage them, or an ally to heal them.

Rummage Your Bag: Change the contents of your Bag of Tricks. Now where did you put that… ?

Make Camp: Set your camp location outdoors.

Return to Camp: Teleport back to your camp location.

Nose for Trouble: Take less damage from the first strike inflicted by an enemy.

Vulpera Survival Kit: Find extra goods when you loot humanoids.

Fire Resistance: Take less damage from fire.

Racial abilities, effects, and icons are subject to change.

TO UNLOCK THIS ALLIED RACE:

 • Reach Exalted with Vuldunai
 • Earn Achievement Secrets in the Sands
  • Complete the following Vol’dun storylines: “Unlikely Allies,” “The Warguard’s Fate,” “The Three Keepers,” “Atul’Aman,” “Dangers in the Desert,” “A City of Secrets,” and “Storming the Spire.”

When the next content update goes live, players who’ve completed the requirements will gain access to a quest chain to recruit the vulpera as an Allied Race. Once you complete the chain, you’ll receive the achievement Allied Races: Vulpera and can create a new vulpera on the character selection screen. You’ll also unlock a new mount—the Caravan Hyena—for your collection at character creation, which all of your Horde characters can ride.

NEW HERITAGE ARMOR

Leveling your new vulpera from 20 to 120 will earn a cosmetic Heritage Armor set that is unique to this new Allied Race.

Though they once sought to mechanize themselves completely, the mechagnomes now seek a balance between flesh and steel. Emerging from years of isolation on Mechagon, they bring both ingenuity and aptitude to the Alliance.

They left Gnomeregan to construct a metal metropolis, Mechagon. However, their once wise and ambitious ruler King Mechagon now ruthlessly rules over them with an iron fist.

Work together with the Rustbolt Resistance to overthrow their tyrant so these mechanical mavericks will join the Alliance.

Available Classes: Hunter, Mage, Monk, Priest, Rogue, Warlock, and Warrior

Racial Traits:

Re-Arm: Automatically heal yourself when your health drops to a low life total.

Combat Analysis: Get stronger as you fight the same enemy.

Hyper Organic Light Originator: Summon decoys of yourself to distract foes.

Skeleton Pinkie: Open locked chests.

Mastercraft: Function as a personal set of crafting tools for professions.

Racial abilities, effects, and icons are subject to change.

TO UNLOCK THIS ALLIED RACE:

 • Reach Exalted with the Rustbolt Resistance
 • Earn Achievement The Mechagonian Threat
  • Complete the following Mechagon Island quests: “The Legend of Mechagon,” “A Quick Ear Hustle,” “This is Our Vault Now,” “Let’s Get It Started,” “You Must be This Height,” “Machinations for Mechagon,” “Only the Best Will Do,” “To Mechagon!,” “Prospectus Bay,” “We Come in Peace…and Profit,” “The Resistance Needs YOU!,” “Rescuing the Resistance,” “My Father’s Armies,” “We Can Fix It,” “Drill Rig Construction,” “Send My Father a Message,” “Welcome to the Resistance,” “Operation: Mechagon – The Mechorginator.”

When the next content update goes live, players who’ve completed the requirements will gain access to a quest chain to recruit the mechagnomes as an Allied Race. Once you complete the chain, you’ll receive the achievement Allied Races: Mechagnomes and can create a new mechagnome on the character selection screen. You’ll also unlock a new mount—the Mechagon Mechanostrider—for your collection at character creation, which all of your Alliance characters can ride.

NEW HERITAGE ARMOR

Leveling your new mechagnome from 20 to 120 will earn a cosmetic Heritage Armor set that is unique to this new Allied Race.

Tetszik(2)Nem tetszik(1)

Tags:


 • Attila

  https://youtu.be/6T1XqL2qE2I

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • ragadozo88

  Kíváncsi leszek arra hogy a vupura camp képességei most azt jelentik hogy bármilyen koordinátát letud menteni, amit hspontként tud hasznáni vagy esetleg ez egy faji alapú hearthstone amit városokban tud majd elhasználni, függetlenül az eredeti hs ponttól. Vagy esetleg egy warlock portal szerű képesség hogy x yardon belül működik csak.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Attila

   Az egy vicc, nem kell komolyan venni: "Racial abilities, effects, and icons are subject to change."

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • ragadozo88

    Pedig örülnék neki, mindig is akartam egy random koordinátát rögzítő hst :D.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Faehren

   Nekem elég egyértelmű: valahol a világban - minimum outdoor, de lehet hogy csak városon kívül - elnyomod és onnantól bárhonnan oda tudsz teleportálni ha elnyomod a "teleport to camp" spelled.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • ragadozo88

    Remélem is, bár jöbban örültem volna ha nem faji spell hanem valami minden karinak járó dolog. Kezdetben egyébként Mage spellként képzeltem el a többi portal miatt, de egy globális is jól jönne :D.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Faehren

     Így legalább egyedi. Ha minden kaszt tudná, nem lenne túl egyedi 🙂

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • ragadozo88

      Ezt tény, viszont ez egy olyan képesség ami jó lenne mindenkinek :D. Már a repülésen is gondolkodtam hogy ott is kellenének egyéni módszerek, ha már a druidának van formja, de viszont ha mindnekinek van az nem egyedi, de pl ha a mage és/vagy priest tudna levitálni, és nem csak snowfallként hanem class specként így repülni, vagy shaman légelementálként, vagy gőzvfelhővé alakulva közekednek, vagy esetleg azon repülne mint egy szőnyegen. 😀 A demon hunter a saját szárnyaival is tudna repülni stb. Viszont a camp olyan spellnek hangzik, amit mindenki megkaphatna.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Adi91

     Egyszer volt egy ilyen koncepció, még talán a WoD alfájának idején, hogy a mage megválaszthatja, hogy hova tudjon portált nyitni, de hamar elvetették sajnos. 🙁 Pedig király lenne legalább pár locationt magadnak választani 🙂

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • ragadozo88

      Jaja, nekem tuti egy fa tetején lenne az egyik, bár mióta lehet repülni azóta nem nagy cucc, de régen szerettem druidával cica formba kimászni vastag fa ágakra és lenézni :). Azonban gyalog elég nehéz volt némelyikre feljutni, már mint nem is nehéz hanem sok idő, és messze volt az utaktól. Mióta van repülés ez nem gond, de a feeling hogy lazulni egy fa tetején még mindig megvan 😀

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • olasz

  Ez a mechagnome szamomra hulyeseg. Akkor mar megcsinalod a hozzavalokat es tudnad magat a gnomot egyeb fémes francokra alakitani. Ezt kb mechagonnal berakhattak volna. A róka az korrekt. De nekem nem tunik egyformanak h egy vulpera vs 2 femdarabbal megaldott gnome. Akkor mar inkabb ethereal vagy a kis sporeggari repus lila teremtmenyek vagy barmi.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Adam Bond

  Ahogy nezem egyre inkabb azsiai F2P MMO-sodik ez a jatek, nem veletlen sikeres a Classic. Ott nincsenek yeti ruhak, gyerekjatek robotkarakterek..

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Krax

   Mas a celcsoportja a ket jateknak.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • rapbandita

   jön a 8.3 meg az új kieg, te meg klasszikozhatsz egyedül ^^
   lehet hogy hülye vagyok de, ha objektíven nézem, nekem 2005 novembere óta most tetszik legjobban a játék

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Whisper

    Nem kell senkinek Classicozni ,de ennyi elbaszott új race-t nyomni egy kiegbe. Köv keigbe meg majd lesz 20 új class vagy mi?

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Whisper

   Első gondolatom ez volt,hogy na WOW megy ázsiaba. Classicban most is ott az a ksi dark feelign mikro csak ORC Ud trollok rohangálnak egymás meleltt pá rtaurennel. Se panda Semmi. hetente 500 új faj. BFA-ba már beleraktak vagy 10 lassan. 1 kieg alatt több új játszható faj lett mint egész WOW alatt

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • olasz

    Aha... majdnem 100% ával alig volt bármi munkájuk. Az ork modellre ráépítették a mag hart. A taurenre az agancsosat. A draeneire a light forgedet stb. Ezzel aztan munka nincs majd hogy nem ugyan az a modell. Ennyi erovel kari krealasnal ugyan ugy lehetne valtoztatni az agancsot egyebeket. Ez igy kb 0

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Whisper

     Lion King filmen dolgoztam. Tisztába vagyok vele mennyi egy low poly karakter. De ez

     Ki mondta hogy nem volt munkajuk?

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • rapbandita

    A MoP az egyik legjobb dolog, ami a WoW-ban történt (javítsatok ki ha tévedek, de Chen már a warcraft 3-ban is felbukkant nem?) A vulperát meg sokan kérték és baromira beillenek a képbe. (Érdekes az nem böki senkinek a csőrét egy fantasy játékban, hogy a draenei meg a legion űrhajókkal utazik?... persze szerintem ez is simán elfér a wowban, főleg ha a titánok történetére gondolok)

    Valóban szörnyű, hogy már nem csak 4 faj közül lehet választani 15 év után...Ja nem. Ha dark feeling kell ott a warhammer, vagy az elder scrolls széria. A warcraft szerintem sosem volt kifejezetten darkos (vannak sötétebb témák természetesen, mint a rettenet, vagy a légió, az öreg istenek, stb.) de maga a képi világ engem kezdetektől fogva leginkább egy rajzfilmre emlékeztet. Nem látok változást vanillához képest. Így szerettük meg, ilyen is marad.

    Persze mindig lesz valaki, aki elégedetlenkedik, és ezt kérlek ne vedd sértésnek.

    Még egy dolog. Ha már dark és a fajok: a magyar ork, a zandalari troll, a setétvas törpék szerintem mind tökéletesen illenek egy sötétebb képbe. Van aki meg a pandákat szereti. Ha te éppen utálod őket, szerintem ez külön mélységet ad a játéknak, amit akár ki is lehetne in-game játszani.

    Üdv

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Whisper

     Hát igen a MOp az igen csak 2 élű penge lett. Valaki esküszik rá ,hogy a legjobb valakinek meg ott hagyta abba. Én tolom most is ,de engem csak az zavar és Én tőlem telirakhatják még a halakat is játszhatnak ,mert mert ott is játszhatsz egy NÉMÓ nyomában storyt vele. Hogy a karakter bedobására ezernyi órát raknak. De a classok balance doglai meg totál Káosz. van ami mindenre jó van ami majdnem ,hogy semmire.

     Nézd meg pl ,ho gyment BFa-ba a tank dolog. DK op warrior szar erre a warrior Op DK aztán ez durva az gyengítjük. Totál káosz lett. Rakjunk bele nyaklánc pontgyűjtést áh mégse legyen inkább más fajta.. Áh ne is legyen inkább harmadik fajta. Már az sem tudod szint emit gyűjtöttél a BFA elején. Szóval nekem nem a ezer faj szarságával van bajom ,hanem ,hogy ezernyi órát töltöttek ezekkel és közben meg a classok totál káosz. Az volt csak a mondandóm lényege ,hogy kaptunk BFA-ba regneteg új fajt. most nem még új faj kellett volna hanem a classok rendezése esetleg egy mondjuk NECROMANTA class vagy bármilyet.

     Komolyan arról fog szólni a WOW ,hogy húz fel egy új van egy DK-m áh húz fel egy róka harcos áh húz fel egy gnome huntert. a sok béna meg egy tűzből nem tud kiállni ,mert még a karakterét sem ismeri úgy,hogy szénné van könnyítve az egész már ,de egy shaman nem tudja magától mikor kell spiritlink totemet le rakni.

     Rapbandita és akkor is kiállok azon állításom mellett,hogy lehet felőlem még a mókus is játszható faj meg a fűszál is,de akkor amikor nem megy a ját rendszer rovására.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • rapbandita

      Új kasztot nem fognak menet közben kiadni, az mindig kiegészítővel érkezik. Sokan a nyakukat tennék rá, hogy idén novemberben a blizzconon a cgi trailer mellé kapunk új class bejelentést is. Mivel tisztán ranged karakter még nem volt új, pláne pure dps így majdnem borítékolható egy caster. A feltételezett kieg (Shadowlands) - amire egyébként a season 4 affix meg az egész 8.3 árnyék valóság is enged következtetni - simán megengedne valami nekromanta, vagy vérmágus, esetleg shadow hunter fantáziát. Ez mind - mind - mind olyan darkos cucc, amit akarsz. Aztán lehet, hogy mindenki kurva nagyot téved és a köv kieg pony land lesz szivárvány harcosokkal via D3. Tényleg? Miért nem dioablozol necroval? Ott van minden amit akarsz. 😀

      A tűzből kiállni rókával, orkkal, gnómmal, minden szarral ugyanúgy kell, ugye te sem gondolod komolyan, hogy azért szar valaki end game kontentben, mert 20 altja van? A logika ennek épp az ellenkezőjét diktálná.

      Az meg, hogy egy szerepjáték nagy részben arról is szól, hogy különböző karaktereket szintezünk elég rég óta bevett szokás. Szerintem annyi dolgot talál magának az ember, ha akar, hogy igazán nincs ideje unatkozni . Jó oké, ha 7/24-ben ezzel a töltöd az idődet, akkor nyilván gyorsan elfogy a tennivaló. Arról nem is beszélve, hogy sokan kifejezetten élvezik az altozást, és csak emiatt játszanak. Őket is ki kell szolgálni valamivel, ugye? Én személy szerint remélem, hogy jön majd a Sethrak meg még megannyi új játszható faj idővel, miközben a karaktereim fele ork, a mainem meg troll.

      Class balance-ba nem mennék bele, mert nem nagyon pvpzek, és vagyok annyira retardált, hogy PVE-ben meg ne érdekeljen. Így is úgy is elhullik előbb-utóbb minden, akár rugót, akár valami mást hozol. Nem a Methoddal kell versenyezni.

      Az meg, hogy szénné van könnyítve...lehet már cross-realm pugolni mitik EP-t? Ja, hogy még mindig nem? Im looking at you, Mr. Alliance of so OP racials..

      Én is kiállok a mellett, hogy egy új faj nem a játék rovására megy, hanem csak jobb lesz tőle. Legyen az róka, vagy lich, vagy akár maga a gumiember.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Whisper

      Nem is Methdoról beszélek és nem is PVP-ről hanem mondjuk M+ ról. Ahol a Resto shamannal mégse tudom közelíteni Druidot vagy a paladint.

      https://www.wowprogress.com/mythic_plus_score_healer/

      vagy tankot nézd meg

      https://www.wowprogress.com/mythic_plus_score_tank/

      Nem kell ahhoz methodosnak lenni ,hogy magasabb rankos m+ legyél,de amikor már a csövön kifér össze dolgot tolod kifelé és akkor se tudnak. Már ezen röhögtünk a haverommal ,hogy a kisebb geares Druidájával legion-be is meg BFA-ba is sokkal magasabbra mentél M+ mint amennyit shamannal tudsz. Szóval erre képtelenek.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • rapbandita

      Nem tudom haver nalunk shaman es druid healer is van es mindketten jol boldogulnak m10+ kulcsokban is ugy hogy pala tankol hozza.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Whisper

      Szóval az hogy a shaman letol neked 10 es m+ azt azt jelenti, hogy magasabb m+ - rá is képes. Vegulis csak az első 100 ba sincs benne. Legionbe se lehetett X fölé menni hiába szedte ki neki minden geaert. Szóval folosen szenvedett az ember. Szóval nem az, hogy minden valamire való játékos képes 10+ hanem, hogy ha valaki mondjuk rendesen megy akkor sem tud X fölé jutni mert esélytelen

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Wundar

      Nem azért de a 10+ mythic insták már nem balance kérdése.....És oda nem is fognak és nem is nagyon lehet rendesen. Ettől még van shámán (nekem is az a mainem) 15+ felett is le lehet vele tolni. A mythic raid (és ott is inkább csak a progress időszak alatt, meg az első pár boss után) és a mythic insta 10 (de inkább 15 felett) már bőven bőven HC gamereknek szól, és igen ott számít hogy, milyen class amivel játszol, ahogy pl arenaba is. Úgy gondolom ezzel nincsen akkora baj, ettől még lehetne jobb a class balance, de ahhoz, hogy igazán jó lehessen rengeteg órát kéne beleölni fejlesztésbe, ami már nem érné meg.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑
 • FS DISCORD

 • FrostShock!

  16 User(s) Online Join Server
  • tTedY
  • Sergeii_Molotov
  • xtasy
 • KOMMENTEK

 • RECRUIT

 • KAPCSOLAT

  Ha hírt akarsz beküldeni, szeretnél üzenni valamit, észrevételed, javaslatod van, küldj egy e-mailt a szerkesztőségi email címre: frostshockszerk kukac googlegroups pont com

  Ha bármi más gondod, bajod, problémád van az oldal használata közben, akkor ugyanarra a címre írhatsz.

 • FACEBOOK

 • Haverok