World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT nyaloka_1010

Készült 2019. október 10. | írta Attila

1

Betekintés Ny’alothába

Ugyan Ny’alotha tesztelése csak holnap éjjel vesz startot a PTR-en, maga a raid – legalábbis az objektum – már megtekinthető jólelkű adatbányászoknak köszönhetően. Ez csupán egy kis ízelítő, a hétvégén már lesz videó az első bossról is. (Jó dárkos.)

On Friday, October 11th, we will be conducting out first raid test of Ny’alotha, the Waking City.

Friday, October 11th

Shad’har the Insatiable – Heroic Ny’alotha, the Waking City
13:00 PDT (16:00 EDT, 22:00 CEST)

As always, this testing schedule is very fluid and subject to the realities of a test environment. We might have to change the time of a testing session, change the bosses being tested, or cancel a test entirely, due to bugs, server hardware issues, etc. Keep an eye on this forum for the latest information, and thank you in advance for testing and providing feedback.

Tetszik(1)Nem tetszik(0)

Tags: , ,


  • Skip

    Az a Dűnés homokféreg a horizonton eléggé odabasz így első látásra - remélem lesz valami hasonló ellenség is új textúrával.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑