WARCRAFT titan_1030

Készült 2019. október 30. | írta Attila

9

Titan Residuum reset

A 8.3-as patch megjelenésekor az eddig összegyűjtögetett Titan Residuumból silver lesz, mert az új és megemelt szintű lootok miatt nincs sok értelme tovább gyűjtögetni akár ilvl430-as tárgyakra se nagyon. A játékból nem veszik ki, a patch után is tovább gyűjthetjük majd, csak a drop rate és a vásárolható itemek ára lesz más.

Yes. However, we’re working on a change to Titan Residuum that will make a noticeable difference. We feel like most players don’t see a meaningful benefit from the ability to save some Residuum for the next season, and for a few players, saving Residuum has come to feel like an unfortunate obligation.

When Season 4 starts, we’re planning to convert the Titan Residuum you currently have into silver. At the same time, we’ll set the drop rates of Titan Residuum and the prices of the items that it buys back to values that are understandable. After that reset, Titan Residuum will work in Season 4 just like it did in Seasons 2 and 3.

And we’ll put that on the Visions of N’Zoth PTR in the coming weeks.

Thanks!

Tetszik(2)Nem tetszik(0)

Tags: ,


 • Tt

  Mikor várható ez a patch?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Szolo

   Várhatóan valamikor december közepén jön.
   8.1 is szeptember közepén lett bejelentve, és december közepén jött. Van egy nyári és egy téli nagy frissítés. 8.0 július, 8.1 december, 8.2 június, 8.3 pedig várhatóan megint a karácsonyi-újévi hosszabb szünetre jön.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Attila

    Így valahogy. Szerintem ezt is bejelentik a BlizzConon.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Tt

    Hát az jó messze van még, kösz.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • rapbandita

     Alig egy hónap és addig lesz még 15 éves event is. A témához: jó nagy kamu az egész! Simán lehetne arányosítani, anélkül, hogy nulláznának, szimplán nem akarják, hogy boldog-boldogtalan max ilvl-ben feszítsen rögtön élesítéskor...Mindegy. Az expulsom mellé felvesszük ezt is a listára.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Adi91

    Azonban azt fontos kiemelni, hogy a patch jelenléte a szervereken manapság nem egyenlő az új raid megnyitásával és az új mythic plus season kezdetével. Azt én január elejére/közepére várom.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Szolo

     Raid - meg a hozzá tartozó új season az új affix-szel - nyilván nem jön azonnal, mert oda be is kell jutnunk valamilyen küldetéslánccal, meg reputációval, meg még akármi mással. Történet ívét be kell járnunk előtte.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Skip

   Nem hiszem, hogy ráeresztik a karácsonyi bejglitől kómás játékosokra a patcht. Az ünnepek szent a supportnak meg a fejlesztőknek is - vagy ha ki is jön a patch decemberben, a raid csak január lesz.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • https://www.youtube.com/mirmix MirmiX

  https://media2.giphy.com/media/3o85xmMSnItbm8b5OE/giphy.gif

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑