WARCRAFT bastion_1103

Készült 2019. november 3. | írta Attila

13

Bastion gameplay

A BlizzConon már ki lehetett próbálni a Shadowlands első zónáját, Bastiont, amiről természetesen már van videónk is.

Tetszik(8)Nem tetszik(1)

Tags: ,


 • Megmondoember Vol. 2

  Engem ez totál Macaree-re emlékeztet, színvilágában mindenképp.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Skip

   Hát nem főleg színvilágban, hanem konkrétan onnan vannak újrahasznosított assetek átvéve (bár azoknak egy része talán már WoD Shadowmoon Valleyban is megvolt). Nekem amúgy tetszene egy görög mitológiára épülő zóna, de ha ezen nem változtatnak, akkor ugyanúgy jár, mint Nazjatar: hiába néz ki eszeveszett hangulatosan, ha benne játszva az az érzés fog el, hogy "basszus, ezt az épületet mint ha már körbejártam volna Suramarban".

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • olasz

  Ki az a nagy maszkos dög sylvanas mögött ? Engem full a bleach ből a lelkek királyára emlékeztet. Aki egy köztes dimenzióban él és ura az életnek és a halálnak. És ez a shadowlanddal együtt copy szagú. Ha igazam lesz nagyot fogok röhögni. Mert az alapján sylvanas ugye halhatatlanságra hajt gondolom. Ha uralja shadowlandot mehet a sereggel akár hova. Vagy hülyeséget beszélek ?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Hard3n3d

   Sylvanas jelenleg halhatatlan legalábbis öregségbe nem tud meghalni Egy night el alapból él több ezer évet ráadásul ő még undead is
   Tyrande is már 15 ezer éves
   Hatalmas büntetés volt számár hogy Arthas elvette a lelkét és örökre ebe a világba zárta és a "This world is a prison" mondat se azt mutatja hogy már elfelejtette

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • ragadozo88

    Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy a night elfeknek a fára volt szükségük, úgy hogy az most fog kiderüln hogy igazából mennyi ideig tudnak élni. A bloodelfek high elfeknek is szülkségük volt a napkútra,a night borneoknak pedig az éj kútra. Igaz hogy technikailag varázslattal ténlyeg tudják tovább növelni. Viszont jelenleg nincs ilyenjük tudomásom szerint, hacsak az új sunwellt nem üzemelték be újra miután kiljadaen kijjebb rudalták belőle :).

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Skip

   Annyit tudni róla, hogy ő a "Jailer" - az egyik fő karakter lesz, aki mentén a történések fognak zajlani a kiegészítő során, most Sylvanasszal működik eggyütt. Találgatások vannak, hogy ki lehet ő pontosabban, de egy Mueh'zala nevű lényről már volt említés régebbi Warcraft irodalomban is, őt gyanítják elsősorban annak. De szélesebb körben Arthastól kezdve egy Void lordon át Jockey Ewing-ig tartó skálán megy a találgatás.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • H1N1

    Formára nekem nagyon void-os. Meg ugye Sylvanas is folyton lilával dolgozik mostanában 🙂

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • olasz

    Na köszi 🙂 legalább már ennyivel okosabb lettem. Mert kerestem mindenhol de semmi érdembeli infót nem talaltam.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • ragadozo88

    Én nerzulra tippelek, Igaz hogy starcraftnál is arra tippeltem hogy a dark voice Ulrezaj az dark archon lesz aki 7 dark templarból áll. Illetve azt hiszem közülök az egyik eredetit is így hívták. Közben pedig egy új karakter amon lett Szóval valszeg a blizzard itt is új karit fog behozni. Mindenesetre ha meglévők közül kéne tippelni akkor Nerzul a legesélyesebb, utána Arthas, annak ellenére hogy azt mondták hogy ő meghalt :).

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • PaneuropeanBattleRam

    Jockey Ewing tetszene 😀

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Attila

  Release spirit:

  https://www.reddit.com/r/wow/comments/dr78vg/my_favorite_part_of_wow_shadowlands_was_the/

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Hard3n3d

   Hát ezt biztos jó lesz nézni napjába 50 szer 😀
   epilepsy intensifies

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Attila

    Naponta 50x behalni a modern WoW-ban nem annyira jellemző, meg egyébként biztos ki lehet majd kapcsolni valahogy.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑