World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT guild_1121

Készült 2019. november 21. | írta Attila

0

Klánok, közösségek

Az új Guild & Communities Finder feature-rel könnyedén kereshetünk a nekünk kedves klánok és közösségek között egy-egy csoportos tevékenység vagy érdeklődési kör mentén. Csak rá kell csapnunk a J gombra, és már nézelődhetünk is, és ha úgy hozza, akár a jelentkezésünket is beadhatjuk. Mennyivel egyszerűbb ez, mint a klánfórumok után mutatni a neten vagy whisperelgetni az officereknek! De fordított esetben is jól jön a rendszer, ha épp új tagokra van szükség.

Expand your world with our new Guild & Communities Finder (default hotkey: J)! Search for guilds or communities based on your preferences, such as raiding or PvP, guild size, and the class roles they’re seeking. Apply with a note and your specializations so officers can review your application. You’ll also be able to apply to multiple guilds and communities that you’re eligible for.

Is there a guild or community you already call home? If you’re a recruitment officer, create a posting for others to apply to, or even auto-accept applicants for Communities! Don’t have recruitment privileges? You can use the new chat link feature to advertise the listing through chat channels.

You can use the new Guild & Communities Finder right now, so get in there and find your new guild and friends!

Tetszik(4)Nem tetszik(0)


Back to Top ↑