World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT nzoth_1220

Készült 2019. december 20. | írta Attila

5

Út Ny’alothába

A Blizzard az ígérte, hogy a 8.3-as patch valamikor 2020 elején fog megjelenni, és a jó hír az, hogy így is lesz. Amerikában január 14-én, nálunk egy nappal később kerül live-ra a friss és ropogós content. A raidre és a Season 4-re várni kell egy kicsit, de legalább lesz értelme újra befizetni a WoW-ra, hisz az aktuális top content már kezd egy kicsit elfáradni.


The events within the Eternal Palace have set the stage for the Old God N’Zoth’s release from his titanwrought prison, and an ancient corruption has taken root across Azeroth.

Return to Uldum and the Vale of Eternal Blossoms to take on N’Zoth’s corruption during new Assaults, bear witness to new Horrific Visions, recruit two new Allied Races, the fox-like vulpera (Horde) and the crafty mechagnomes (Alliance), and much more.

NY’ALOTHA, THE WAKING CITY

Delve into where nightmares dwell in Ny’alotha, the Waking City, a 12-boss raid set in the Void-shrouded heart of the ancient Black Empire. Confront mad heralds and inscrutable horrors, and ultimately go eye-to-eyes with N’Zoth himself in a fateful battle for Azeroth’s survival.

Ny’alotha, the Sleeping City, has awakened. Under N’Zoth’s command, the armies of the Black Empire threaten to engulf the world and reshape it according to their master’s vision. Only one hope remains: using the repaired titan forges to eradicate the Corruptor once and for all. But, in order to target N’Zoth with the forges’ power, the champions of Azeroth must venture deep into the horrific realm for one final confrontation against the Old God.

RAID UNLOCK SCHEDULE:

January 21 – Normal and Heroic Difficulties
January 28 – Mythic Ny’alotha, Raid Finder Wing 1 (Vision of Destiny)
February 11: Raid Finder Wing 2 (Halls of Devotion)
February 25: Raid Finder Wing 3 (Gift of Flesh)
March 10: Raid Finder Wing 4 (The Waking Dream)

BATTLE FOR AZEROTH SEASON 4

Shortly after the release of the Visions of N’Zoth content update, Battle for Azeroth Season 4 will begin including a new seasonal affix in Mythic Keystone dungeons, reward updates, and a new season of PvP action.

Tetszik(3)Nem tetszik(0)

Tags:


 • olasz

  Még utána se néztem az új raidnek :p ti már igen ? Mit szóltok hozzá ?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Skip

   Jó lesz, de nem vagy lemaradva, most a bejglievésre kell fókuszálni meg chillelős anniversary eventeket lehet nyomni. De az elmúlt 2 kiegészítőben amúgy sem a raidek okoztak csalódást, szóval nem azon fog állni vagy bukni ez sem. A tárgyképességekben lesz egy kis csavar, de az igazán nagy feature az új játékmód lesz SW/Orgrimmar megmentésével, ami a Shadowlands mechanikáit vetíti előre.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • https://www.youtube.com/mirmix MirmiX

    Mi lesz az az új játékmód?

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Szolo

     Horrific Visions a neve.

     Stormwind vagy Orgrimmar "megtisztítása" lesz a feladat, ahogy Legion alatt Chromie elküldött minket a The Deaths of Chromie kapcsán. Egy egyszerű 1-5 fős dungeon lesz, csak annyit csavartak rajta, hogy most nem az időd fogy, ahogy egy M+ vagy pont a The Deaths of Chromie alatt volt, hanem N'Zoth támadja az agyadat, és amikor "elfogysz", akkor vége a körnek. A Wrathiontól kapott új köpennyel és egyebekkel védheted magadat N'Zoth hatása ellen, és annyival tovább tart a dungeon.
     Mint az Island Expedition, elején ez is szívás lesz, kimaxolt gear (köpeny) mellett meg sétagalopp.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • https://www.youtube.com/mirmix MirmiX

      Aha értem, köszi a választ!

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑