World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT wrath_0122

Készült 2020. január 22. | írta Attila

10

Ny’alotha kisfilmek

A mai naptól kezdve már az európai realmeken is elérhető a Battle for Azeroth utolsó nagy raid instance-e, Ny’alotha, a sétáló város. Az új raidhez új cinematicok is járnak, amikből rögtön kettőt a Blizzard is megosztott az éjjel. Spoiler alert van, de semmi váratlan.

Tetszik(1)Nem tetszik(1)

Tags: ,


 • Serathis

  Hát őőőő.... hogyismondjam. Rossz. Nem kicsit. Nagyon. Ezzel lezárni az utolsó Old Godot? Egy 28 másodperces Gyűrűk Ura másolattal? Tényleg mindenki a Shadowlandsen dolgozik?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Skip

   Volt a patch bevezető quest sorozatban 3,5 perc videó meg vagy 10 perc monológ. Az smafu?

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Rhynmei

  Eleve kontinentális baromság lefordítani angolról saját nyelvre neveket/tulajdonneveket stb., de eddig még csak-csak szemet hunytam fölötte, még ha hosszú perceken át agonizáltam is rajta, hogy mi a bánatról akarsz írni, de...
  most őszintén, ha már egyszer "szépérzéked" nincs, legalább olvasni tanulj meg, Attila. Az nem sétáló város, hanem ébredő város... (waking/walking, érzed a különbséget?)
  Értem én, hogy kb. egyedül viszed az oldalt, meg fáradt vagy, meg mostanra biztosan megkopott a te lelkesedésed is, de azért ez még nem "mentség", hogy a minőség rovására menjen.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

   https://giphy.com/gifs/link-xJLNafkD7RGsE

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Lepkemaci

   A Walking Dead is így kezdődhetett. Eredetileg Waking Dead-et akartak, de valaki elírta, és kész is lett a lenyűgöző, sétáló halottas világsiker. 😀

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Bagyi

   Szerintem az hogy "sétáló város" csak poén...alig reagáltad túl...

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • http://frostshock.eu/ Khas Dylar FS

   Bár Attila valóban az év 99%-ában egyedül viszi az oldalt, azért adunk neki sört és pizzát néhanapján, hogy hajlott kora ellenére is bírja még lelkesedéssel!

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • ragadozo88

  Nekem tetszik ez a befejezés, az old god ölő technológia már ezelőtt is létezett azerohton csak a titánok nem használták mert az megölte volna az azerothi titant és a bolygót is megsemmisítette volna. Viszont a titan most kidolgozott egy tervet a heart of azerothal aminek segítségével felbuffolta a korábbi titan létesítményeket, és átkalibrálásukkal egy új fegyvert hozott létre ami immáron csak az old godokra veszélyes, rá és a bolygóra nem. Persze jobb lett volna ha egy realistic cinematic keretébe zárják le, de mivel a player volt a hős, ezért csak így tudták elhelyezni. Ahhoz hogy epic lezáró jelenet legyen ahhoz egy npc karakternek kellett volna használnia a fegyvert a kezdetektől, vagy legalább is a final fightban.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • http://frostshock.eu/ Khas Dylar FS

   Mondjuk Wrathionnak? 😮

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • ragadozo88

    jah 🙂 Bár azt most nem tudom hogy ha ő most boss lesz, akkor olyan boss akit újra magunk mellé állítunk? mert két dolgot olvastam eddig hogy ő boss lesz, meg láttam a videot ahogy neki megy nzothnak.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑