WARCRAFT race_0129

Készült 2020. január 29. | írta Attila

8

Eldördült a rajtpisztoly

Most, hogy végre az európai realmeken is elérhető lett Ny’alotha mythic fokozaton, végre a verseny is teljes lett. A Wowprogressen egyelőre csak amerikai klánokat látni, de ez estig nyilván változni fog. A versenyről egy rakás stream van, de a Complexity-ét nálunk is lehet követni.

Nézd meg Complexity élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

The race to see who can be the first to defeat N’Zoth in the heart of the ancient Black Empire—Ny’alotha the Waking city— begins this week. The best of the best will face the corruption within to see who can cross the finish line and claim World First!
Tetszik(2)Nem tetszik(0)

Tags:


 • olasz

  Vannak magyar guildek akik tolják nyalota t mitiken ?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Adi91

   Vannak, itt tudod megnézni hogy állnak:

   https://www.wowprogress.com/?faction=&raids_week=&lang=hu&class=&spec=

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • olasz

    Köszi

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Adi91

  Limit már az utolsó bosson, Method még az utolsó előttin tryhardol. Kíváncsi vagyok, behúzza-e a Limit ezt a tiert. Mondjuk végtelenül nem értem, hogy miért nem lehet azonos napon a reset a US szervereken, meg az EU-n. Kicsit így olyan, mintha a maratoni futáson a mezőny egy része csak akkor csatlakozhatna, amikor már valaki 12 km-nél jár.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Szolo

   EU főleg a GMT+1 időzónában van, US a GMT-5 és -8 között. Sehogy sem lehetne igazságosan megoldani a versenyt, ha az egyszerre indulás miatt az egyik helyen indulna a normál reset szerint, a másik helyen pedig helyi idő szerint mondjuk 7 órával eltolva, ami vagy az éjszaka közepét jelentené, vagy egy délutáni időpontot. Ráadásul OC terület így is hátrányban lenne.
   Legfeljebb úgy lehetne részben igazságos versenyt rendezni, ha minden csapat eredményét a saját időzónájához mérnék, tehát a később élesedő régióban annyival tovább is lehetne versenyezni a virtuális kupáért, a később induló régióban pedig ugyanannyival később is alkalmazná a Blizzard a fixeket. Bár EU így is megtudná, ha adott boss ölhetetlen, és nem is fárasztanák magukat a fix megérkezéséig. Ráadásul így abszolút semmit nem látnánk streamen a versenyből, mert elemi érdeke lenne minden csapatnak az összes taktikai információt visszatartani.
   Nem ilyen 1-hetes raideket kellene csinálnia a Blizzardnak, és máris nem lenne akkora előny az az egy nap. Régen a több hetes (hónapba csúszó) raideknél nem adott lényegi előny a régió.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Szolo

   Ez nagyobb gond a jelenlegi rendszerben.

   "This is the worst mythic world first race to date due to blizzard's incompetence at producing a product that actually works. It is good to know Limit gets to beta test everything just in time for Method to do it with no problems.
   This is why the whole world first is meaningless anyway. Too many bugs and bad programming for it to be a legit competition. Imagine any sport where the field/ball stop working until the next team gets to make their play."

   US csapatok elvégzik azt a tesztelést, amit a Blizzard kihagyott, kiégnek a bugos bossokon, aztán a Method kipihenve leveri a már javított harcokat.

   Kedvenc commentem: "Who'd of thought that with a raid that has the Hivemind, the biggest set of bugs would actually be N'Zoth!"

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Skip

    De ez miért gond? Úgy sem szeretné senki, hogy az amerikaiak nyerjenek - vagy te tán áskálódó jenkiszívű euroszkeptikus volnál aki a hamburgerzabáló Limitnek szurkol a büszke vén kontinens hazafijai ellenében?!
    De hogy egyik gondolatom másikba ne öltsem a Blizzard soha nem tekintett hivatalos versenyként erre a dologra. az Arena és a M+ a hivatalos WoW esportok, a WF nem az. Adnak rá tisztes supportot, élőben figyelik, hogy milyen hibába futnak bele meg a GM-ek is mindig a top guildek rendelkezésére álltak -, de aki meg mégis beszáll ebbe a közösség által szerveződött kihívásba az szerintem tisztában van vele, hogy a bugok a játékszabály részét képezik. Mellesleg nem csak a Methodnak lesz kijavítva a bugos fight, hanem az átlag casualnek is, mikor 3-4 hónap múlva ő is eljut N'Zothig a progressben, ami fejlsztői szemszögből többet nyom a latba.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Szolo

     Gondnak azért gond, mert a Blizzard látszólag nem is töri magát a raidbossok tesztelésével. Az odáig rendben van, hogy PTR-re nem teszi fel, így van meglepetés, de attól a belső tesztelést el kellene végezniük.
     Raid már csak a content patch kötelező tartozéka, amit minél kevesebb munkával próbálnak összedobni.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑