World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT wc3_0129

Készült 2020. január 29. | írta Attila

47

Megjelent a Warcraft III: Reforged

Eljött végre a nagy nap! Megjelent a már rég óta várt Warcraft III: Reforged, így már nálunk is elindultak a szerverek. Ha még nem vetted meg a játékot és nyitott vagy rá, akkor itt megejtheted a vásárlást. A sima kiadás ára 10100 forint, míg extrákkal felspécizett Spoils of War-é 13500 magyar egység. Jó szórakozást!

Tetszik(4)Nem tetszik(5)

Tags:


 • Tt

  Én nem sietnék ennyire a vásárlással.
  https://us.forums.blizzard.com/en/warcraft3/c/general-discussion/5
  Azt írják hogy elég sok minden hiányzik, jelen formájában még a felét sem biztos hogy megéri ennek az árnak.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

   Egyelöre inkább azon megy a rinya hogy tök ugyanaz mint az eredeti és mindenféle quality of life dolgokat hiányolnak. Viszont ahogy olvasom a cinematicok is ugyanazok mint a régiben, ez viszont tényleg gáz. Alapbol sem tetszett a design váltás (Uther és Arthas is elég gagyin néz ki) de ha a zenékhez is hozzányultak akkor kizárt hogy megvegyem valaha.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Bandeetos

    Nagy lendülettel ültem le éjfélkor, de a legelső hordás campaingnél folyamat kivágott loading után “defeat” képernyővel... Pár restart után már ment de ahogy a chat-et olvastam multi még szmötyisebb lett.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

     Ezt vehetjük a szokásos blizzardos nehéz kezdésnek. 🙂 Biztos vagyok benne hogy ezeket hamar orvosolják, nagyobb probléma hogy a sulyos design gondokat már sehogy. Ja és a beigért dolgok? Cutscene-ek esete pl, utolag belerakják? Azért vannak itt komoly problémák...

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Dante

    Zenékhez és hangokhoz nem nyúltak hozzá 🙂

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • warruth

  Jól látom, hogy a fél társaság azért rinyál, mert szerintük túl sok minden változtott az eredetihez képest, a másik fele meg azért, mert úgy érzi, hogy ugyan azt a 20 évvel ezelőtti játékot kapták meg újra?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Faehren

   Rosszul látod. Azért megy a rinya, mert a korábban mutogatott menő új cutscene-eket kivágták és amiket betettek, csak a régiek felújítva. Sok újonságot sugalltak, viszont csak remodel és új sound lett, mindez 10 000 Ftért.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Tt

    Plusz egy 120 megás mobilra kiadott stratégia (Elvenar) szebben néz ki.
    https://d1lss44hh2trtw.cloudfront.net/assets/article/2017/11/03/innogames-elvenar-lands-on-mobile-devices-slim_1200x500.jpg

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • zibuprofen

  Szépen alakulnak az értékelések.

  https://www.metacritic.com/game/pc/warcraft-iii-reforged

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Skip

   Miközben Twitchen pörög a nézőszám és az ott kommentelők többsége meg tök pozitív a játékról. Maradjunk annyiban, hogy lehet negatívan nyilatkozni, de a 1.5-es értékelésre szerintem mindenkiben megszólal a belül lakozó statisztikus és gyanús lesz, hogy ilyen pontszámot inkább trollok és spekulánsok hoznak össze.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Bangyi

    Twitch nézőszám nem jelez túl sok dolgot. Persze hogy nagy volt, mert "új" játék volt. Minden új játék top10-ben twitchen egy pár napig.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://www.ecommerce-designer.eu GaBRiWaZ

  Petíció is pörög szépen: https://www.change.org/p/blizzard-re-include-what-was-promised-and-marketed-in-warcraft-iii-reforged

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kiss Bálint

  Kb. 30 küldetésen vagyok túl, de nekem eddig tetszik, teljesen jól hozza a régi hangulatot.
  Így hogy élesek a texturák, kidolgozottabbak a tereptárgyak, támogatja a nagy felbontást, van battle.net integráció és még számos apró újítás, nekem elég.
  Megvan benne minden amiért anno szerettem a játékot és most is szeretem.
  Szépen végig is játszom az elkövetkezendő napokban, aztán megnézem milyen a multi. Igaz a standard PVP módot sosem játszottam igazán, de egy jó Dota-ára vevő vagyok! 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • olasz

   Ki a fenét érdekel a textúra meg a tereptárgy ? A grafika buzerantokat.10 ezer forintért semmi új küldi sorozat se semmi egyéb. Ultragáz. Akkor már letorrenteled és a játékélmény ugyan az.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Kiss Bálint

    Nem értem miért gondolja bárki is, hogy egy kész játékhoz még hozzá kellene tenni valamit.
    Ezt egyszer befejezték,a történet lezárult, illetve a folytatása a WoW-ban található.
    De oké, kapjon új küldetéseket, viszont akkor mi lesz azokkal akiknek megvan a néhai Warcraft 3, de ezt nem akarják megvenni, de mégis végigvinnék az új küldetéseket? Ők kapják meg ingyen? Akkor meg az lenne baj.

    És hogy miért 10 ezer forint? Van fogalmad mennyi grafikai elemet kellet felújítani? Van fogalmad, hogy a régi engine nem is támogatja azokat a grafikai megoldásokat amiket most használ a játék és hogy kvázi a fél motort újra kellet hozzá írni?
    De persze, csinálja meg a Blizzard ingyen én bérmentve, mert nekik nem kell a pénz a többi játék fejlesztésére és a dolgozóknak fizetés sem kell.

    Biztos Te is szívesen dolgoznál egy évig olyan projekten amiért aztán semmit nem kapsz, sőt a vásárlók jól leszarozzák a munkádat.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Hard3n3d

     Már nem azért de mindenkinek jogavan hogy leszarozon bármit. Ha nekem szar a kenyér akkor leszarom hogy menyit dolgozot a pék az szar marad nekem....

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Wundar

      Persze, csak ma divat fikázni mindent, egy olyan generáció van a neten aki mindenért sír, olyat nem lehet csinálni ami mindenkinek jó, és általában a hangos síró kisebbség az amit meghallasz. Szomorú, de ilyen világot élünk. A pékes hasonlatodra meg nem kezdem ezerrel az adott pékség minde fórumon lehúzni, hogy így szar úgy szar.... Hanem legközelebb nem veszek ott kenyeret.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • 9uapaw

      Szerintem ne alacsonyodjunk le ismét a generációs különbségekre, már nagyon unalmas. Ez a termék szimpla lehúzás, nem több. Miért baj az, ha valaki még reménykedett, hogy kap egy kellemes élményt egy olyan játéktól, ami különleges helyet foglal el a szívében? A mostani állapotban a Reforged nem ér többet 10 euronál. Egy ilyen tapasztalattal rendelkező studiónál legyen már alap, hogy lehessen játszani a termékkel, ha már megvásároltad. Nem sikerült. Azt viszont nagyon szomorúnak tartom, hogy ennyire értékelték az egyik legnagyobb legendát, hogy kiadták outsourcera egy malajziai cégnek. Ha már a belengetett featureöket kivágták belőle, akkor tessék szíves az árat is lejjebb vinni, mert ugye ez így lenne korrekt. A többségnek, köztük nekem is, az a gondja, hogy több tiszteletet vártunk volna egy ekkora klasszikussal kapcsolatban. A negatív kritikákat pedig nem bannolni a fórumokról. Ez most nem divatfikázás, de nyugodtan védd őket, hátha a sikeren felbuzdulva hasonló "minőségű" játékokat kapunk a közeljövőben.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • kappas

      A blizznek meg a többi cégnek is akkor joga van leszarni a felhasználokat ha így gondolkodik fel lehetett volna menni ptr re s a legtöbb problémát ki lehetett volna küszöbölni de az emberek szartak rá aki a multik miatt sír azoknak egy szava se lehet mert valószínű 1 dekát se próbálták a bétát.Még is savazzák folyamat 2 napja a blizzt hogy hát nem ezt ígérte kb 2 hónapig ment a béta bug mindig is volt van s lesz még is próbálják javítani. A videók miatt lehet sírni hogy nincsenek benne kezdéskor,de ki tudja lehet a blizz ezt csak azért adta így ki hogy legyen hova fejlődni. S azt se mondta ki a blizz nyíltan , hogy kész vége itt az utsó patch s ezen fog futni a játék. A vásárlóréteg megint átesett a ló túloldalára s azt hiszik minden pikk pakk megy s nem gondolnak bele a dolgok technikai hátterébe.Pont emiatt a vásárlói mentalitás miatt csúsztatták el a legtöbb nagy cím bejelentését az utóbbi időben , mert nem akarnak akkora buktákat de így is lesz olyan ami kiakasztja majd a vásárlókat s úgyse fognak tudni megfelelni az emberek 40%-ának.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Faehren

      Persze, a vásárló a hülye, ha nem ízlik neki a szar amit elé tettek. 😀
      Nem gondolunk bele a dolgok technikai hátterébe? Régen is volt a dolgoknak technikai háttere 😀 Nem a vásárló dolga, hogy a fejlesztő meg a kiadó hogyan basztatják egymást. Régen a blizz mindig azt mondta, hogy majd akkor adják ki amikor kész lesz. Volt béta, igen, a tesztelők már akkor mondták, hogy szar állapotban van a játék. A vásárlók azt remélték, hogy a jelzett hibákat javítják és úgy lesz kiadva a játék. Hát nem, nem lett. De persze, teljesen normális, hogy hónapokat kell várni mire jó lesz 😀 Védjétek csak eszetlenül a védhetetlent és nyeljétek tátott szájjal hogy egyre több moslékot öntenek a vásárlókra.

      A CD Projekt Red előtt meg le a kalappal pl 🙂

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • kappas

      Ez alapján az alapjátékot is szarozod volt fent kb 20 ember én is teszteltem amiket küldtem javitották tökéletes játékot soha nem lehet összehozni, mert amint javitasz valamit de megint a gonosz cégek mert nem tudnak mindent tolerálni a dolgokat. De ha nem a vásárló dolga akkor miért is üti bele az orrát hogy bug van játszhatatlan. Irja hogy bug van aztán várja a csodát. Valamiért nekem nem akad ki a játék s amit beküldtem azt javitották (de fura müködött a bugreportrendszer bétában) .2 ha nem tetszik nem kell játszani voltak már nagyobb bukták videójátéknál. 3 a panaszok harmada negyede mindig trolloktol származik aki szereti még tovább szitani a tüzet abból vannak a népharagok. A többi nagy cég játékait miért követi mindig kissebb sajtoviszhang. A diablo mobile játék óta egyre jobban savazzák a blizzt másoknál.TAlán el kéne fogadni hogy a látszat néha csal s ha megnézed az első gameplay videót amit senki nem nézet meg mielőtt köpködött észrevehetné hogy oda van irva,,Work in progress-art and effects not final" . Ez azt is jelezheti,hogy jobb lesz , de azt is hogy nem lesz jobb

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Lepkemaci

      A panaszkodók egy nagy része már a 2018-as BlizzConon eldöntötte az elővásárlást, amikor a kiadó a csillagokat is odaígérte nekik az égről. A kiadott termék köszönőviszonyban sincs azzal, hogy korábban bemutatták a továbbfejlesztett in-game történetmesélést ami mégsem került a játékba, beígérték a sokkal jobb UI-t, egy csomó fejlesztést, 2019-ben meg egy Polygon interjúban még arról is nyilatkoztak, hogy a történetet részben kiterjesztik a WoW-ban kiadott tartalmak alapján. Ilyen infók alapján rendelték elő az emberek még bőven a beta előtt. Meg ne kelljen már egy 30 eurós Blizzard játékot beta tesztelni a vásárlónak, hogy kiderüljön indulás előtt, hogy amit korábban már kifizetett, az mind hazugságra épített hype miatt volt!

      Arról sem volt szó, hogy az egyébként teljes eredeti WC3 alól mostantól kihúzzák az online szolgáltatásokat és a reforged szintjére degradálódik a multiplayer, amiből pont a competitive ladder is hiányzik jelenleg, ami eddig vitte a community-t. Az új, moddereket lehúzó EULA és a bugok már csak hab a tortán. A leglátványosabb változást, a modellek felújítását egyébként egy külsős maláj cég végezte, ami nem baj, de azért elég sokan úgy gondolják már, hogy a Blizzard lassan csak a marketinggel foglalkozik, és nem a kiadott játékaik tartalmával és minőségével.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Attila

      Az persze fel se merült, hogy esetleg azért nem tették be a laddert, mert tudták, hogy nincs sok értelme, amíg bugos a játék, és csak további haragot szülne a dolog. Még mindig rácsodálkozok, hogy milyen hihetetlenül egysíkú a netes gondolkodás. Igen, kiadták így, hogy tartani tudják a megígért határidőt, és igen, nem fogják ennyiben hagyni. A kibebaszott Diablo 3-at még MOST is fejlesztik, pedig 1000 éves, és az is mit kapott annak idején, te jó ég.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

      Hát akkor talán inkább a minöséget vegyék elöre és adják ki amikor kész van. Jaa, hogy activison bácsi nem engedi? Az rohadtul nem az én gondom, viseljék el hogy megdobálják öket és ne te találd ki hogy jajj szegény blizz vajon miért hagyott benne egy rakás bugot és hagyott ki beigért featureket. Ez a kiszervezés meg eleve egy ultra szánalom dolog, nem egy mobilos fossal csinálták ezt hanem az egyik legklasszikusabb klasszikusukkal. No komment. Egyébként anno a No mans sky is mit kapott (teljesen jogosan), ugyanez a helyzet most is csak a hello gamesnek nincsenek szemellenzös fanjaik... Nem tudom mire ez a nagy Blizzard felszopás, nem szent tehenek ök már nagyon régota. Amugy csak kiváncsiságbol: a D3on mégis mit fejlesztenek még mindig ha szabad tudni?
      Bár még Blizzard fannak tartom (de inkább a réginek vagyok az elkötelezett hive) de ne csináljunk már ugy mintha minden rendben lenne velük, mert rohadtul nincs. Ez a reforged balhé nem egy diablo mobil vagy hearthstone ban féle eset, egy nagy cimüknél sikerült sulyos minöségromlást felmutatni ami már nem tolerálhato tovább. Ja és nem vettem meg a reforgedet, abszolut külsö szemlélö vagyok az ügyben.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Attila

      Engem ez a téma 2 comment erejéig érdekelt. Bocsánat, nem akarok erről többet beszélgetni. Egyébként pedig: https://eu.diablo3.com/en/blog/23290575/%5Bd3%5D-developer-insights-balancing-class-set-design-28-01-2020

      Tudom, szar és kevés. Hagyjuk is.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • kappas

      Senki se mondta hogy itt a vége a játéknak kiadtuk s marad ez. Senki se mondta hogy azonnal fog kijönni az új tartalom talán várni kéne kicsit s nem megrohamozni a blizzardot hogy nem ezt igérték vagy netán volt 1 videó hogy nem jön új tartalom a jövőben

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Attila

      Az a vásárló hülye, aki előrendel egy játékot, kifizeti, aztán utána mást se csinál, mint rinyál az interweben, hogy mekkora szart vett, a Blizzard pedig mondjon le. Nem egészen világos számomra, hogy ki kényszerít bárkit is arra, hogy előre fizessen egy játékért, ahelyett hogy csak a megjelenése után költene rá pénzt. Ki lehet azt bírni, csak van ez a korszellem dolog, hogy mindenki elvárja, hogy ki legyen szolgálva, ahelyett, hogy egy kicsit gondolkodna, mielőtt pénzt áldoz valamire. De szerencsére itt van nekünk a net, lehet sírni rajta egész nap, meg "rant" videókat nézni kazalszám. 😛

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Faehren

      Persze, az "áldozathibáztatás" a legtutibb 😀 Előre leszögezem: tökmind1 hogy előre fizetett valaki, vagy meg sem vette, az nem változtat azon, hogy: 1.: a Blizzard fűt fát megígért és a felét sem tartotta be, ergo hazudott. 2.: ettől is eltekintve, a végeredmény a korábbi játékaikhoz képest pocsék.

      Vagy talán buksisimi jár a Blizzard-nak? 🙂

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Attila

      Időpocsékolás olyan dolgokkal foglalkozni, amik nem tetszenek az embernek. Ha szar a játék, nem kell megvenni, nem kell vele foglalkozni. Minden más csak felesleges szócséplés. Nem lesz tőle semmi se jobb.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • 9uapaw

      Kicsit nehezen tudom ezt most feldolgozni. Komolyan azzal véded a featurek kihagyását, mert bugosan jött ki a játék? Most akkor még én kérjek bocsánatot? Valószínűleg nem érted, hogy itt sokaknak igazi játéktörténeti klasszikust jelent a Warcraft 3, és véleményt formáltak azzal kapcsolatban, hogy teljesen beletapostak ebbe. Szerintem nincs semmi gond azzal, ha a stúdió is kap egy kis ízelítőt a nemtetszési indexből. Ilyen pofátlan esetekben támogatom a negatív hozzászólásokat. Úgy látom, hogy továbbra is csak az örök klasszikus, klisé szarokat sikerül hangoztatni ala. "Ha nem tetszik, ne vedd meg stb..". A céget a vásárlók tartják el, ezen mit nem lehet megérteni? Nagy a konkurrencia szerencsére, így a pénzüknél fogva lehet nekik üzenni.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Renok

   Teljesen egyetértek.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Skip

  Amúgy én sem értem ezt a rage-t, a Blizzconon is úgy harangozták be, hogy pár szépkorú játékfejlesztő bácsi aki az eredetit csinálta most átrakja SC2 motorba és a legfőbb új featurenek azt szánják, hogy a kliensek közötti crossplay lehetőségét megteremtik (ami programozástechnikai szempontból azért elég szép teljesítmény). Ez soha nem azon tömegeknek szólt, akik csilivili 21. századi játékélményre vágytak, hanem az olyan kockáknak, akik még pár éve is nagyban tolták a bajnokságokat és tutira morognának, ha valamit megváltoztatnának a fiatalkoruk kedvenc játékán. Szerintem ők még egy pár évig biztosan ellesznek vele, mert Warcraft 4 garantáltan nem realitás - de ez legalábbis biztos nem annak a szerepét kívánja helyettesíteni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

   Én pont azt látom hogy tul sokat igértek be (teszem hozzá, feleslegesen) és ebböl sok mindent nem valositottak meg.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • http://afthrast.lyow.ru Afthrast

    Még a Straholme cinematicot, amivel reklámozzák, is kivették belőle:
    https://www.youtube.com/watch?v=IHo_D8LYhq8

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Attila

   Soha nem volt szó arról, hogy az SCII engine lesz alatta.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Hard3n3d

    pedig mesze egyszerübb letvolna sc2 motoral megcsinálni igaz akkor nem let volna kompatibilis a sima warcraft 3 al multiban

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tt

  Ezt egy srác csinálta poénból, unreal motorral, na így kellene kinéznie kedves Blizzard.
  https://youtu.be/b5tf7TYn9PY

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • ragadozo88

   Viszont akkor ez egy remake lenne nem remaster, szóval nem lehetne kompatibilis a régi verzióval, ami a koncepció lényege volt. Így a warcraft 4 nézne ki szerintem, bár az se teljesen így mert annak a motorja mára az sc2 motorból lenne tovább fejlesztve.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • usul

  Legalább jól nézne ki. De még az se...
  a Classzikus warcraft 3 művészileg, látványvilág tekintetében egyben van. Ez meg egy katyvasz.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

   Pont azt néztem az egyik gamplay videon hogy mennyire röhejes a régi voiceover az uj egységek semmilyen, jellegtelen, béna avatárjaival...

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Makk

  Látom nagy a rage, de őszintén mit vártatok? Egyedül a classicot sikerült összehozni, mert ahhoz kb hozzá se nyúltak 😀 . Úgyhogy egyszerűbb lett volna, ha kiadnák egy új textúrát és profit.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Dante

  Az a vicc, hogy a játék amúgy messze nem olyan rossz, mint amennyire sírnak miatta. 🙂 Metacritic-en is iszonyatosan lehúzzák a userek "bosszúból", pedig nem a játék érdemelné ezt, hanem a Blizzard...
  Gameplay videókat hiába néztek... azok alapján nekem se tetszene. Viszont ahogy elkezd az ember játszani, azon kapja magát, hogy ugyanúgy beszív a játék, mint 20 éve. Zenékhez és hangeffektekhez nem nyúltak hozzá. Design téren van egy-két rosszabbul sikerült váltás (pl Dreadlord és water elemental kinézete), de vannak kimondottan jól sikerültek is. (pl eversong woods vagy ashenvale kinézete, de ide sorolnám a high elf épületeket is).
  A legtöbb pálya ugyanolyan, mint az eredeti Warcraft 3-ban. Eddig 3 átalakított pályával találkoztam (Human campaign-ban Stratholme, UD campaignban Dalaran és Silvermoon). Plusz az ork prológushoz most hozzácsapták azt a 3 pályát voice actinggal (kicsit érezhető, hogy Chris Metzen hangja nem pont olyan már, mint 20 éve, de jó volt így is hallani ezt a kis extrát) ami ki volt vágva a W3-ból és csak a Frozen Throne-ban volt elérhető custom campaignként.

  Én konkrétan egyetlen apró buggal találkoztam eddig (nelf campaign végén járok), az is csak egy szimpla hangeffekt bug volt (Goblin Shredder valamiért a sima "baltás" hangon vágta a fát, de újra töltés után már jó volt). Szóval feltételezem, hogy a multiban van az a "rengeteg" bug, ami miatt mindenki sír. Viszont a multi engem hidegen hagy...
  Az egyetlen dolog ami zavar, hogy könnyebb lett a játék. Már a Reign of Chaos campaign-okban is 100 a food limit 90 helyett, így csak 50-nél jön be a low upkeep.

  Én nem mondom, hogy tökéletes lett... de simán élvezhető. 🙂 Nekem megérte így is megvenni. Abszolút jól elvagyok vele. Minden hibája ellenére szerethető, ha kap egy esélyt és nem videók alapján húzzátok le.

  Bátran merem ajánlani azoknak, akik igazi Warcraft 3 rajongók és nem picsognak minden apróságon. Na megyek is vissza. Mount Hyjal nem védi meg magát... 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • usul

   A reforge gyakorlatilag kinyírta azt a warcraft 3-at, ami teljesen kész volt. Volt benne clan, ladder, offline skirmish, és kedvedre készíthettél vagy tölthettél le custom kampányokat és mapokat.Most mindez ment a kukába. Cserébe kaptunk egy túlárazott texture packot, ami még ronda is és baromira nem illik a játék hangulatához. Szerintem ez már eléggé benne van" az igen csak rossz" kategóriában.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

   Nézd, én megakartam venni, teljesen pozitivan álltam hozzá a bejelentés óta. De ahogy néztem a gameplayt, a régi voiceovert az uj designnal szerintem borzalmasan gagyi, egyszerüen nem passzolnak össze... De alapbol a modellek/avatarok bénák, semmilyenek, műanyagok. Teljesen eltünt az alapjáték szellemisége. Egy design katyvasz az egész, nem illik semmi sehova. Nem hiszem hogy ehhez játszani kéne vele hogy másképp lássam. Bugok nem érdekelnek, azokat ugyis javitják és a cutscenek sem hogy milyenek lettek (abban a kamuzás része zavaró nagyon...) de hogy müvészileg sárba tiporták a malajziai vendégmunkások, az ős WC3 fanként rohadtul kiakaszt.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • warruth

  https://www.youtube.com/watch?v=G3uYm8RUuCc

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://disqus-XpbdEe0gnK.sexy29.ru sabe

  volt arról szó, hogy kinyírja az eredeti WC3-at? én megvettem anno, de mostmár nem tudok vele játszani? Elmehet a Blizzard a picsába

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

  Ha csak a classic kampánnyal akarok játszani akkor mire számítsak? Olvastam balance gondokról (rocban már tft-s sereg méret, stb) de eddig hidegen hagyott. Mondván, az eredeti cd-k itt csücsülnek a polcomon és majd csak nem patchelem fel a legutolsóra, de elinditani se tudom anélkül hogy ne legyen kötelező leszednem a 30 gigás verziót... Ez igy azért fúbazmeg.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑