World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT wc3_0204

Készült 2020. február 4. | írta Attila

26

Megszólaltak a fejlesztők

Finoman szólva se volt túl sikeres a Warcraft III: Reforged első hete, a problémákról valószínűleg még azok is értesültek, akiket egyébként teljesen hidegen hagy a játék. Ahogy arra azért számítani lehetett, a Blizzard nem fogja annyiban hagyni a dolgot, nézzük mire számíthatunk.

 • A megjelenés napját megkeserítő login problémákat már elhárították.
 • A héten várhatóan érkezik egy patch, amiben orvosolják a Classic grafikai problémáit (villódzó árnyékok, ronda színek, béna animációk, stb.).
 • Az első nagy patch-ben bekerülnek a leaderboardok és a clanok az új MMR rendszerrel együtt.
 • Az in-game átvezetőkön azért nem változtattak, hogy megőrizzék az eredeti Warcraft III szellemiségét.

Természetesen ez csak a kezdet, további fejlesztések várhatók a játék más területén is, de ezek most a legfontosabbak. Ha viszont ez még mindig kevés, és szeretnéd visszakérni a pénzed, akkor itt megteheted. Gyorsan és könnyen.

Hail War3 Players,

We’ve been following the discussions the past couple days and want to thank you for your feedback as well as your support. First off, we want to say we’re sorry to those of you who didn’t have the experience you wanted, and we’d like to share our plans for what’s coming next.

There were a few hours during launch day where we experienced server-load issues that impacted players’ ability to jump right in, but we were able to resolve those later in the day. Separate from that, we’ve seen community feedback about different aspects of Reforged that we wanted to take some time to address.

Before we go on: the team is excited that Warcraft III: Reforged is finally upon us and we’re fully committed to supporting the game for a long time to come. The next few patches and updates we’ll discuss below are just part of our ongoing plans. This game is an integral part of the Blizzard DNA, with a team that loves Warcraft III, and we’re looking forward to pouring our hearts into Reforged and the Warcraft III community for the long term.

One of the concerns with Reforged that we’ve seen are the visuals when selecting Classic Mode. We’ve identified the bug causing the colors and shading to look different from the original Warcraft III, and we’re testing a fix that will be incorporated in a larger patch addressing this issue and others. We expect to release that late this week. The patch will also address many other known issues, such as fixing some portrait animations and audio bugs, implementing some UI fixes, and more. Please keep an eye out for the patch notes for a detailed list of all the bug fixes.

Another area of concern we’re seeing is regarding online features such as leaderboards and clans, which applies to all Warcraft III players, including those who haven’t purchased Reforged. At BlizzCon we talked a lot about how the team is actively working on standing up the back-end to ensure a smooth transition to this new MMR system, much like we did with StarCraft: Remastered. As with Remastered, these and other features will be included in a major patch for Reforged, which will also address the issue for players of the original game. We’ll share release plans as work progresses in the coming weeks—please be assured that the team is hard at work on standing these features up.

There are some individual concerns we’ve seen that we’re not currently planning to address and we wanted to give the community a heads-up. As of Version 1.30 of the original game, we saw very low usage of tournaments and of the Reign of Chaos ruleset, so we removed both in mid-2019 (in Version 1.31). Eliminating the maintenance for underused elements has helped us streamline our overall support of the game and focus on areas impacting the most players. That said, we do anticipate that players who prefer Reign of Chaos will find custom games with similar rulesets, which we hope will help satisfy that concern.

Related to that, as we talked about last year at BlizzCon, we did not want the in-game cutscenes to steer too far from the original game. We went a little deeper into the thought process behind that at the show, but the main takeaway is that the campaigns tell one of the classic stories in Warcraft history, and we want to preserve the true spirit of Warcraft III and allow players to relive these unforgettable moments as they were (albeit rebuilt with new animations and the higher fidelity art).

We know this update doesn’t address all questions, but we’re committed to the development and support of this game. We hope you’ll keep an eye out for this week’s patch and future updates and let us know what you think as we continue fine-tuning things. Until then, thank you as always for your support and passion for Warcraft III. We appreciate all your feedback and will continue to keep the Warcraft III community updated on everything we’re working on.

Sincerely,

The Warcraft III: Reforged Team

Tetszik(4)Nem tetszik(2)

Tags:


 • Ensomhet

  Én csak azt nem értem, hogy miért nem akkor adták ki, amikor a fent említett problémákat már megoldották...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • FHRTz

   Mert az Activision a főnök, és náluk nem a minőség számít, hanem a mennyiség, ha kész van valami ha nincs ki kell adni a játékot. Már így is csúszásban voltak.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Serathis

   Member when Blizzard még nem félt elhalasztani egy játékot, hogy addig polírozzák amíg nem látod magad benne?

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Attila

    https://uploads.disquscdn.com/images/a8270cf3539b0245319ed536c70e3582bad8c53608c03a35c441436a51afd8a8.png

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • warruth

  Ánösztli, egy ekkora tapasztalattal és múlttal rendelkező nagy társaság hogy nem lát ilyen problémákat előre?
  Komolyan, olyanok, mint egy 16 éves fiúkból álló falusi rockbanda, akik apu garázsában készülnék életük első ki mit tudjára, amely a helyi művelődési házban kerül megrendezésre két hét múlva.
  Visszasírjuk a régi "kész lesz majd, ha kész lesz", illetve "SoonTM" korszakot. Inkább, mint hogy félkész terméket adjanak ki.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • http://afthrast.lyow.ru Afthrast

   Kb már az összes kompetens ember elhagyta a céget akik képviselték ezt a múltban.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • warruth

    Nem is arról van szó, hogy önzetlenségből vagy hiúságból nem tartják a színvonalat, hanem hogy egy ekkora potenciális PR-botrány nem riasztja őket el ettől. Tényleg megérte nekik az előrendelék miatt ebben a formában?
    Vagy csak mi elégedetlenkedünk, és nekünk tűnik hatalmas öngólnak, róluk meg lepereg a kritika és vidáman számolgatják a pénzüket mindezt egy sikeres, jövedelmező projectként elkönyvelve?
    Ez nem (csak) ideológiai kérdés.
    Vagy én értek nagyon félre valamit (már megint 😀 )?

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Attila

     A Blizzard kettős bilincsben van. Egyik oldalról szorongatja őket az egyre negatívabb és toxikus "rajongói bázis" meg az élősdi content creator réteg, a másikról pedig ott van a befektetői nyomás, meg az elvárás, hogy bevételt kell hozni Q1-ben, ha beledöglünk is!!!! Rendszerint védem a Blizzardot, de ha nem húzzák ki a fejüket ebből a hurokból, akkor egy olyan spirálba fognak kerülni, ami csak lefelé visz. Aztán egyszer csak ott találják magukat a Bioware mellett. Nem kéne.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • warruth

      Igen, az tény, hogy nem csak előnnyel jár, hogy a mai világban ilyen gyorsan terjed az információ. Ebben elég nagy szerepet játszanak a hiteles, illetve kevésbé hiteles de mindenképp önjelölt hitszónokok (content creator-ok). Ahogy a körülmények változnak nekünk is úgy kell változni.
      Az is tény, hogy széles a kínálat, tehát nagy a versengés, illetve korábban maga a Blizzard rakta olyan magasra a lécet, hogy azt nem olyan könnyű újra átugrani - ezek miatt lesz egyre kritikusabb a kiszolgált célközönség. Ha viszont a saját ígéreteit nem tartja be valaki, akkor nehéz mutogatni meg bűnbakot találni. Ezért lep meg, hogy nem bukkan ilyenkor fel egy magasabb szintű, befolyásosabb pozícióban lévő illető, aki szakértő is, nem csak pénzügyi plusszokat meg mínuszokat lát, és szólal fel, "figyeljetek srácok, ennek nem lesz így jó vége, ezzel senki nem fog nyerni."

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Attila

      Vagy az is lehet, hogy csak a közvélemény egy igen szűk, ám annál hangosabb rétege fújja fel a dolgokat, a Blizzard meg elkönyveli járulékos sérülésnek. Az utóbbi években már nem meglepő (ld. akár a BFA első pár hete), hogy szívbaj nélkül adnak ki full bugos termékeket. Amit én nem tartok jónak, de ők meg úgy vannak vele, hogy a többséget nem zavarja a dolog és majd kijavítják a fejlesztők úgy is. Lehet, hogy csak a kutya ugat, a karaván meg halad.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • warruth

      Ezzel meg tényleg a presztízsüket meg a jó hírnevüket áldozzák fel, mert lehet, hogy megjelenés után befoltozzák a hibákat, és egy egész jó terméket kupálnak ki belőle végső soron (lásd Diablo 3+RoS), de az emberek meg bizony emlékeznek. Lehet, hogy akár egy nagyobb mellényúlással is elnéző lenne a közönség, de ha rendszeressé válik, és azt látják az emberek, hogy ez kezd az új standarddé válni, akkor egyre több lesz bennük a kétség. Vannak türelmetlen emberek és vannak türelmesebbek, de az utóbbiaknál sem tart ez a végtelenségig. A széleskörű megítélés meg egy lomha dolog. Lehet, hogy lassan lehet elveszíteni, de visszaszerezni is.

      No offense természetesen van egy halom pozitívum is.
      Itt van/volt a HotS, amit a Blizzard se próbált úgy beállítani, mint a világ legkorszakalkotóbb játékát, nem kellett tőle sokat várni, de én tökre élveztem, amíg játszottam.
      Hearthstone-ban voltak bizonyos PR-botrányok, de a tartalmi részben én nem csalódtam, és a mai napig szívesen játszom. Főleg ez a Battle Ground különösen jó ötlet (bár remélem azért nem fogytak még ki a kreativitásukból ezen a téren, mert azért meg lehet unni, ha sokáig így marad).
      Illetve a Classic WoW is olyan, ami egyelőre nem nagyon okozott csalódást és nagyon hitelesnek tűnik.
      A többi dolgot azért nem említem, mert vagy nem annyira aktuálisak már ilyen tekintetben vagy egyáltalán nem játszottam velük.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Attila

      A végén kiderül, hogy tulajdonképpen nem is a játékokkal van a baj, hanem azzal, hogy milyen állapotban adják ki őket. A Diablo 3 körül is óriási balhé volt, és most hol tart? Készül a patch, jön az új szezon, stb. Túl nagy a hiszti egyszerű videjójátékok miatt. :S

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Tt

      Vagy túl alacsonyra raktad az elvárásokat, mert hát "velünk vannak már lassan 30 éve, nem fogom bántani őket, ennyi idő után elnézem a hibáit", és túlságosan megengedő vagy egy olyan kiadóval szemben, amelyik 10 évvel ezelőtt egy ilyen bugos terméket nem mert volna kiadni, most meg szemrebbenés nélkül.
      A legrosszabb amit tehetsz ilyenkor, hogy legyintesz egyet.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • http://afthrast.lyow.ru Afthrast

      Őőő, kisebb dolgokért is hisztiznek az emberek, de most akkor ha kifizetsz egy mozijegyet egy akciófilmre és kiderül a teremben, hogy hamis marketing volt és egy dög unalmas dokumentumfilm valójában, akkor ha felháborodsz azon, hogy átvertek és kérnéd vissza a pénzed, és a megfoghatatlan, személytelen cég pofánköp, az már hiszti? Ugyanaz a kategória mint a No Man's Sky, vagy rosszabb, mert a Blizzard egy nagyon más név volt, egyszerű hazudozás, hamis marketing, hibák, átverések, pénzelnyelés (eldugdossák a refundot még most is, hogy automatikus és a bocsánat kérés is a "bocs, hogy ez a véleményed", nem a "bocs, elkúrtuk"). A friss blue postban semmi nincs arról, hogy most akkor megcsinálják-e valaha olyanra, amilyenre ígérték, a még sunyibb map creator készítői jogokat meg nem is érintették, mert öngyilkosság lenne (mert nevetséges szemétség az egész).

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Whisper

      Talán az elmúlt félég leg értelmesebb bármilyen témás Commentje!!!

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Szinkron

      Először is te egy nevet védesz, ami mögött már egészen más van, mint volt, amikor még joggal védted. A második ebből következik, hogy a toxikus rajongói bázis és a befektetői nyomás között egy végtelenül cinikus rövidlátó és aljas vezetés van a Blizzardnál, amit J. Allen Brack testesít meg, aki tönkretette a Blizzzard régi szellemiségét azzal, hogy kifúrta az összes alapítót. ideje felébredni.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Skip

      Bocs, de csóri meleg Brack nem fúrt ki senkit, a fószer egy tök ártalmatlan és súlytalan figura a történetben. Az, hogy egyeseknek nem tetszik az arca teljesen érthető, de az eléggé nehezen tagadható, hogy egy sok ezer fős céget nem lehet úgy vezetni, mint egy kis garázsprojektet, akik régen voltak nagy nevek ennél a fejlesztőnél, ma már nem biztos, hogy ugyanúgy alkalmasak lennének vezetői pozícióra. Ők is megváltoztak meg a Blizzard is.
      Az, hogy vannak-e rövidlátó és aljas emberek más kérdés, de nem a szakmai stábban keresném őket, hanem az igazgatótanácsban és pénzügyi részlegen - Brack egy átlagos képességű csúcsmenedzser, akitől még ugyanúgy virágozhatna is a vállalat.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Szinkron

      https://www.youtube.com/watch?v=zT9hcs0FL9M

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Lepkemaci

      Nehéz lenne eldönteni, hogy idővel melyik vált nagyobb gazemberré, Morhaime vagy Brack. Tényleg tök mindegy. Brack legutóbbi Blizzconos nyitóbeszédében a nembocsánatkéréses semmitmondó duma is jól mutatta, hogy ezen a szinten már tényleg csak senkik a cég élén, és a vállalat mozgatja őket. Egyetlen szó sem jöhet ki a saját szájukon. Ha esetleg véletlenül mégis önhatalmúlag ki mernek valamit mondani a jogászok és pr szakemberek gondos szűrőjét megkerülve, akkor meg azonnal mémmé válik a mondat, ahogy az pl. Brackkel is történt. Abban sem hiszek, hogy az Activisiont kell hibáztatni. Nagyon kényelmes dolog abban hinni, hogy az Activision tehet minden rosszról, mert a Blizzard amúgy pajkos szentek játszótere lehetne. Corporate dolog ez már rég. Ugyanolyan rohadék mindegyik, csak az egyik jobban manipulálja a közvéleményt mint a másik.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

      Morhaime szerintem nem volt gazember, legalábbis semmi nem utal rá, pont az a ficko volt aki utban volt az ilyen WC3 féle förmedvényeknek. Félreállitották és az Activision végre teljes hatalmat gyakorolhat. Nem véletlen a pénzügyi racionalizálás amit tavaly eszközöltek a Blizzardnál (átnyulva a fejük fölött ugye), a maláj cégnek valo kiszervezés sem lehet véletlen...

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Marslakó

      Jelenleg sajnos eljutottak arra a szintre, amivel kezdik a szememben (nyilvanvaloan masok szemeben is) azt az erteket ami egykoron a kedvenc kiadomat jellemezte a Blizzardot. Sajnos a ceg eljut neha egy olyan szintre, ahol mar csak egy hatalmas zabalo szornyetegge valik. Van aki azt mondja, hogy az Activision errol nem tehet. Hat DE, TEHET! Ez az egykori kedvenc jatek kiadom akkor vesztette el onmagat.
      ((Abba most nem mennek bele, hogy Nekem is van egy jatekipari ceg(em), ahol dolgozom es meghatarozo reszveny mennyiseggel rendelkezem.. egy lengyel jatekkiado... De az lesz az utolso amire a szavazatomat adom, hogy egy nagyobb ceggel fuzionaljanak... mert ott kezd minden menni lefele a sullyesztobe. Blizzard erre elo pelda de vilag egyeb cegeire is melysegesen igaz ez))...
      Annak idejen, ekkora tragyat soha nem adtak volna ki. Lehet szidni oket, de ha huek maradtak volna az ertekeikhez, akkor most peldak vettek volna egy olyan cegrol, akik elhalasztottak ugye a kiadast, mert nem ereztek kesznek a jatekot... (Cyberpunk 2077)... erdekes nem volt ""toxikus reteg"" aki emiatt lejaratta volna jatekot... Sot egyket hihetetlen gyenge ellen reakciot leszamitva, mindenki batoritotta a ceget, hogy inkabb kessetek, csak ne legyen tragya vegeredmeny... es hopp mukodik!!!
      Hamarosan oda kerul ez Blizzard (meg a Diablo 4-el mutathatnak ujat, az a fejleszto csapat es a vezetoje normalisnak tunik), mint a kovetkezo tragya tarsasagok: EA, Bethesda, Ubisoft. Bethesda is egykoron egy ertelmes ceg volt... Bar ott nem fuzio lett a vege, hanem arra palyara alltak amire a Blizzard is erosen keszul. Fallout 76 egy ekes pelda... a Blizz most pontosan ugyan azt zongorazta le ezzel a sz@r reforgeal, mint Ok anno...

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Lepkemaci

      Csak pár megjegyzés:
      - Az Activision a 80-as évek elején a lelkes, vakmerő profi csapatával olyan úttörő dolgot művelt az iparágban, ami évtizedekre megalapozta a játékfejlesztést. A termékeik minősége messze felülmúlt minden addigi konzoljátékot. Az Ataritól kivált fejlesztők beintettek az óriásnak, és magasra emelték a lécet a játékaikkal. Odáig fajult a helyzet, hogy az Activision sikerén felbuzdulva gombamód szaporodtak a játékkiadók, egyre több játék jelent meg, ami a játékipar teljes összeomlását eredményezte Amerikában. Mindenki olyan akart lenni, mint az Activision, akik a nagy Atari árnyékából kilépve saját piacot teremtettek egy addig a konzolpiacon soha nem látott szakmai tudást és minőséget képviselve. A válságos időkben a cég átmentette magát a beláthatatlan időre, talán örökre csődbe ment konzolpiacról az kis otthoni számítógépekre, de ez nem mentette volna meg a csődtől őket, hiszen ez akkor még kis piac volt. Bobby Kotick az eladósodott céget a 90-es évek elejétől felvásárolta és újra a világ vezető kiadójává virágoztatta.

      - Amikor a Blizzard összeolvadt velük, tökéletesen tudta mindkét fél, hogy kivel fonja össze a jövőjét, és hogy ez mivel jár. Közös volt a céljuk, közös az értékrendjük, és mindkét cég növekedni volt kénytelen, mert fokozódtak irántuk a vásárlói és befektetői igények. Ha nem növekedtek volna, akkor talán összeomlanak a saját sikerük alatt. Aki a játékipar csődjét túlélte, az ezt igazán tudja.

      - Ne felejtsük el, hogy a Warcraft 3 Reforged eredetileg 2019-ben jelent volna meg! Ez már a halasztott megjelenés volt. Szóval felvetetted, hogy miért nem halasztották el, hogy legyen idejük jobb terméket kiadni. Megtették. Évek alatt ennyire futotta, hogy egy külsős fejlesztővel új modellekkel kiadtak egy régi sikerjátékot lecsupaszítva és beleolvasztották az eredeti játékot is. Manapság egy kis indie fejlesztő néhány alkalmazottal, töredék költségvetésből is sokkal többre képes ennél. Láthatóan valamit itt nagyon elrontott a Blizzard. Pontosabban az Activision Blizzard.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

      " Amikor a Blizzard összeolvadt velük, tökéletesen tudta mindkét fél, hogy kivel fonja össze a jövőjét, és hogy ez mivel jár. Közös volt a céljuk, közös az értékrendjük, és mindkét cég növekedni volt kénytelen, mert fokozódtak irántuk a vásárlói és befektetői igények. Ha nem növekedtek volna, akkor talán összeomlanak a saját sikerük alatt. Aki a játékipar csődjét túlélte, az ezt igazán tudja."
      Nyilván foglmam sincs erről hogyan működik de mint laikus elképzelhetetlennek tartom hogy ne lett volna egy másik út, egy konszolidáltabb növekedés például, önállóan. Friss hír, hogy csak mobiljátékokkal többet kaszíroztak mint minden mással együttvéve. Ezek után ne legyenek azonnal kétségeim hogy mi vezérli őket? Hozzák a legminimálisabb igényességet (bár a Reforged óta már ez sem igaz) de különben csak az excel táblát bújják. És valójában nem is cáfolnak rá, hogy ne ezt gondoljuk, utobbi pár éve csak a nyilvánosságra került hírekből azt látni hogy folyamatosan "pénzügyileg racionalizálnak"... Maláj cégnek való kiszervezés, HOTS lélegeztetőgépre kapcsolása, tömeges elbocsájtások, Immortal mint Blizzcon főattrakció, borzalmas kommunikáció ("Our community has come to expect really amazing things from us and we’ve heard from them that we did not achieve that bar." - a reforged kapcsán...). Csak igy hirtelen ami eszembejut. Úgy gondolom, hogy ehhez nem kell cégvezetői tapasztalat hogy megállapitsuk: valamit kurvára félremanagelnek már egy ideje

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

      Én is pont annak a bábnak látom Bracket akit a háttérböl lehet mozgatni és rajta csapódik le minden. A régiek meg kenyszerböl vagy önszántukbol de elhagyták a céget. Mondjuk kérdés hogy megérte e egy kétes értékü és hirnevü baszomoriás céget létrehozni ahova csucsmanagerek kellenek, ahelyett ahol ugyan nem olyan faszagyerekek vezetik a céget de van presztizs, minöség, megbizhatóság és azért még ugy sem kevés pénz... Jo, persze tudom, abbol mindig több kell, felülir minden jozan gondolkodást.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Lepkemaci

  Ez a kedvenc részem:

  ... we did not want the in-game cutscenes to steer too far from the original game ...

  Ez egy nevetséges magyarázat. Mintha óvodásoknak próbálnák beadni, hogy a költséges cutscene-átalakításokat miért kukázták. Volt ember egyáltalán, akiknek az új cutscene-ek ne tetszettek volna? Óriási sikere volt a Blizzconon. Gyakorlatilag ez volt az, amitől mindenki azt gondolta, hogy újjászületik a játék.

  A hivatalos oldalon még mindig ott a felújított The Culling cutscene, meg a szöveg ami hirdeti, hogy 4+ óra reforged ingame cutscene van a játékban. Ez piszkosul félrevezető, főleg úgy, hogy eredetileg 2018-ban még komolyan is gondolták, hogy a bemutatott jelenet mintájára felújítják ezeket, csak aztán meggondolták magukat.

  A legfontosabb hiányosságok mellett pl. arra sincs hibvatalos magyarázat, hogy egyes, korábban könnyen megkülönböztethető animációkat miért ugyanazzal az animációval jeleníti meg az új játék. Ez ugye pvp-ben is kritikus tényező, amiről folyamatos visszajelzést kaptak a játékosoktól, amint elindult a beta, hogy ez így használhatatlan. Mégis maradtak a copy/paste animációk a reforged változatban, holott az eredeti verzióban mindenre külön animáció van, amiket könnyen olvashatnak a játékosok. A custom campaign-ek kukázása is érdekes kérdés többek között.

  A refund policy szerint ha elindítottad a játékot, akkor már nem vagy jogosult a visszatérítésre. Ez változott már? Tudom, hogy az Ausztrálok a saját fogyasztóvédelmi törvényeikre hivatkozva simán visszakérhetik a pénzüket, meg hogy sorozatos support tickettel egyes kitartóan próbálkozó amerikai felhasználók is sikerrel jártak, de korábban a postban linkelt refund igényeket automatikusan elutasították, ha már egyszer futtattad a játékot.

  Az amúgy mindent elárul erről a semmitmondó sablon blue postról, hogy burkoltan a vevőt hibáztatja azért, mert a félrevezető bevezető reklám hatására egy 30 EUR-ért kínált terméknél bizonyos teljesen érthető elvárásai voltak.

  Ez viccnek is rossz lenne, ha az lenne:

  we want to say we’re sorry to those of you who didn’t have the experience you wanted

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Attila

   A refund policy szerint ha elindítottad a játékot, akkor már nem vagy jogosult a visszatérítésre. Ez változott már?

   Változott. Ott van a link a postban.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑