World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT limit_0207

Készült 2020. február 7. | írta Attila

5

Átrendeződés a top ligában

A múlt hét óta érhető el mythic fokozaton a Battle for Azeroth utolsó nagy raid instance-, Ny’alotha, és már meg is lett az első mythic N’Zoth kill. A papírformától eltérően nem egy európai klán (és nem is a Method) lett a befutó, hanem az amerikai Complexity Limit csapata. Nem is kellett sok try, 274. nekifutásra meg is lett a kill. Szép munka! Gratulálunk! Természetesen nem szabad elfelejteni, hogy az amerikaiak egy napos előnnyel indulnak mindig, így nincs oka szégyenkezni az európai top klánoknak se.

 

 

progress_0207

Tetszik(1)Nem tetszik(0)

Tags:


 • PaneuropeanBattleRam

  Ha egy napos előnnyel indul, akkor nem beszélhetünk egyenlő versenyről.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Skip

   Az a helyzet, hogy ezt akkor is megnyerték volna, ha ők indulnak egy nap hátrányból. Olyan dacosak lettek az előző elvesztett world first killek miatt és olyan komoly szponzori hátteret kaptak amihez képest most már a Method is csak egy amatőr baráti hétvégén raidelős guildnek tűnik. A Limitnél már azt csinálják, hogy a raid leaden kívül van egy "edző" aki nem csinál mást, csak a 25 játékos PoV-ját nézi élőben, szól hogy mikor szakítsanak, hova menjenek és okít mindenkit, hogy mit hogy csinálj, de ő maga nem játszik. Teljesen más filozófia mentén indultak el.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Szolo

   Ahogy másik irányban sem volt egyenlő a verseny, mert a Method már a Limit által kitesztelt harcokhoz érkezhetett. Limit kapta a "headbang" részt, Method pedig már az ismert terepen könnyebben átment.
   Nem amiatt kellene panaszkodnia a Method Fan Club tagjainak, hogy Limit biztosan csak az egy napos előny miatt győzhetett most, hanem arra rámutatni, hogy eddig a Method jellemzően később ért az endbosshoz, mégis előbb ütötte azt le.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • PaneuropeanBattleRam

    Őszinte leszek: Tojok a Methodra (és az összes progress guildra ugyancsak)

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • nadjp

  neztem tegnap mindket streamet, a Methodnak ezuttal eselye sem volt a Limit csinalt egy 7%koruli majd egy 2%! koruli try-t a Method meg akkor is csak 33% best-et tudott felmutatni, nem, is jutottak kozelebb a kb 2-3oraval kesobbi killig.
  A limit mar reg megverte a bosst az enraggel nem tudtak mit kezdeni sokaig

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑