World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT kronika_0329a

Készült 2020. március 29. | írta Attila

3

Warcraft Krónikák magyarul

Nem is olyan rég adtunk hírt arról, hogy a Szukits Kiadó tervei közt szerepel magyarul is kiadni a Warcraft Chronicle első kötetét. A terv végre konkrét: a megjelenésig már csak három hónapot kell várni, egészen június 17-ig. Az ár is megvan, ami előrendelés esetén kereken 5243 magyar egység. Kötelező kiadvány minden Warcraft rajongónak.

Lépj be a mítoszok és legendák korába, amikor még nem a Horda és a Szövetség háborúi dúlták a világot!

World of Warcraft: Krónikák Első Könyve az univerzum teremtésétől, az ősi birodalmak felemelkedésén át azon erők színre lépéséig követi Azeroth eseményeit, melyek a legnagyobb hatással voltak a történelem alakulására. A könyvben – mely egy háromrészes exkluzív kivitelű sorozat első kötete – a méltán híres Peter Lee egész oldalas festményei, Joseph Lacroix remek grafikái és további fél tucat térkép segít felfedezni és megérteni a korok múlását és a Warcraft világának változását.

Légy részese a nem mindennapi utazásnak, melyben a Blizzard Entertainment és a Dark Horse Comics elvezet a Warcraft-univerzum színfalai mögé!

Tetszik(4)Nem tetszik(0)

Tags: ,


 • Adi91

  Tök jó, hogy megjelenik magyarul. 🙂 Támogatva ezt a kezdeményezést, és remélve a többi rész későbbi megjelenését rendeltem is belőle egyet.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Attila

   Én is. 😀

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Renok

   Én is, alap. 😉

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑