World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT be_0528

Készült 2020. május 28. | írta Attila

7

Blood Elf külcsín

A Shadowlands számos új opciót fog adni karakterünk külsejének a megalkotásához, elsőként a Blood Elfekre vessünk egy pillantást. Aki ennél többre vágyik, az akár már most összerakhatja a Shadowlands-es külsejét a Wowheaden.

In an upcoming Shadowlands Alpha build, Blood Elves and Void Elves will be receiving some new customization options that some of you may be interested in :wink:. We wanted to give you an early look at a few of these new options available to the two races, with the first being several shades of blue eyes to choose from.

Void Elf blue eyes on top, Blood Elf blue eyes on bottom

Additionally, Blood Elves will have the option to choose from a variety of new skin colors and Void Elves will inherit the skin color options that are available to Blood Elves. Here’s a glimpse of the potential characters that you can create with some of the new options.

New Blood Elf Customization Options

New Void Elf Customization Options

This is just a sneak peek at some of the many customization options coming to your characters in Shadowlands! We look forward to seeing all of the creations that you come up with in the future.

Tetszik(4)Nem tetszik(1)

Tags:


 • Adi91

  Így mi lesz a különbség a Blood Elfek és a Void Elfek között? Ha lehet két kb. egyforma kinézetű BE/VE, akkor mi értelme a két külön fajnak?

  Eddig a Void Elfek talán csak kékes színűek lehettek, aminek van is értelme, tekintve, hogy VOID elfek. De ezt nem igazán tudom hova tenni így.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • http://afthrast.18sexy.eu Afthrast

   Alli régóta könyörgött high elfekért, ha tippelnem kell most lettek eléggé elkeseredve a devek, hogy megengedjék.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • ragadozo88

   Elvileg nem számít önnáló résznek, legalább is elvileg gén módosítást nem hajtottak végre rajtuk, legalábbis nem a külsejükön. Bár lehet, mert ilyne tekintetben lightforged draeneinél is kérdés ez :). Mindenesetre Alleria is megtartotta az eredeti alakját mikor nem spellezik, ugyanúgy szőke kékszemű és csak akkor lilul be mikor használja a voidot. A player karakterek lehetőségeit nem tudom mert még nincs void elfem. Viszont lore szempontjából nincs akadálya a dolognak.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • tsirche

  Volt vele 5 perc munka és elég muníció hetekre/hónapokra, ügyes húzás.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • H1N1

  Fekete elf... Azért ott elgondolkoznék az apuka helyében 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • ragadozo88

  A forumokon mindenki a színekről beszél, és elsiklanak a tény felett hogy most már lehet szakálla a blood elfeknek :).

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Hard3n3d

  Komolyak a nigelfek
  Transz karakterek mikor lesznek végre ?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑