World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT ard_0604

Készült 2020. június 4. | írta Attila

1

Ardenweald és a Night Fae Covenant

Új hét, új Shadowlands bemutató. Ezúttal Ardenwealdről és a hozzá tartozó Covenantról.

A twilight-tinged afterlife for those closely connected to the wild, Ardenweald is a domain of restoration tended by the mystic night fae. Within this eternal forest, massive dream trees draw in precious anima—the essence of souls that flows through the Shadowlands—to feed the spirits of nature awaiting rebirth into the cycle.

Folytatás a hivatalos weboldalon.

Tetszik(4)Nem tetszik(1)

Tags: ,


 • Adi91

  Jól néz ki. Kár, hogy ezek a Covenantok is olyan elbaszott koncepcióval jönnek, hogy majd az is befolyásolni fog, hogy melyik képesség adja a legtöbbet a karakterednek. Nem értem, hogy ha be akarnak rakni egy ilyen RPG-s vonalat, hogy válaszd meg a Neked tetsző Covenantot, akkor ahhoz miért csatolnak egy képességét.

  Ha az egyik Covenant képesség 5-ször jobban teljesít, mint egy másik, akkor hiába tetszik sokkal jobban a másik Covenant, azt fogom választani ami OP-bb és nagyobb profitot látok belőle, mivel abból, hogy jól néz ki/azonosulni tudok a hozzáállásával semmi előnyöm nem származik, míg egy OP skillből igen.

  És ez így szokásosan egy jó elgondolás csapnivaló megvalósítással. Mint ahogy annyiszor történt a BFA alatt is (Azerite gear, nyaklánc, essencek, corruption-ök, stb.). A jó megvalósítás az lenne, hogy válassz egy Covenantot, és válassz mellé egy skillt. De így, hogy a Covenanttal együtt jön a skill ez a gyakorlatban inkább úgy fog kinézni, hogy válassz egy skillt, és fogadd el a hozzá tartozó Covenantot. Esetleg RP szerveren/casual játékosok majd választanak az alapján, hogy melyik tetszik nekik igazán.

  Megoldás lehetne, ha minden Covenant skill pontosan ugyanannyit adna, mint bármelyik másik. Az utóbbi idők balance-olásából azonban az látszik, hogy ez nem így lesz.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑