WARCRAFT tw_0618

Készült 2020. június 18. | írta Attila

2

Változatos időjárás

A Blizzard is érzi, hogy a farmolás Battle for Azeroth contentje már egyre kevésbé köti le a játékosok figyelmét, ezért mindenféle eventtel próbálja fenntartani az érdeklődést a 9.0-ás patch megjelenéséig. Jövő hét szerdától például öt héten át mehetünk majd különböző Timewalking instance-ekbe. Hát jó.


Gather your party and prepare for five consecutive weeks of Timewalking adventure. Beginning Tuesday, June 23, players will be able to step into the first week of Timewalking with the Burning Crusade. While Timewalking is active, you will gain a 50% bonus to reputations earned from quests and creature kills for all reputations associated with the corresponding expansion.

Weekly Schedule of Timewalking Events

This reputation bonus also applies to all future regularly scheduled Timewalking events.

Tetszik(3)Nem tetszik(0)

Tags:


 • hapci

  Őszintén szólva ez már kevés.. 2007 óta most jutottam el -talán- végleg oda, hogy úgy érzem elég volt. Időm lenne játszani, de nem a WoW-al... jelzőket nehéz találni mennyire szeretem ezt a világot, de egy frissített kiadás nélkül sajnos egyre kevesebb esélyt látok vissza térni Azeroth földjére.
  (hogy mennyire tudnék szeretni egy teljesen offline RPG játékot.... next gen grafikával, egy akkora világot, amit hetekig tartana bejárni, majd MMO formájában viszont látni.. én ezt szeretném..)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • csabe

   Ez a Blizzard már soha nem fog kiadni olyan játékot amiben ne lenne multi vagy esport tartalom így az ilyen Witcher 3 féle rpg játékokat el is felejthetjük a cégtől. : Pedig példának ott van az EA és a Jedi : Fallen order.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑