World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT devup_0708

Készült 2020. július 8. | írta Attila

1

Shadowlands bemutató

Itt a nyár és nagyon úgy néz ki, hogy a Shadowlands fejlesztése új szakaszba érkezett. Magyar idő szerint ma este 6-tól a WoW két vezető guruja, John Hight és Ion Hazzikostas bemutatót fog tartani a Shadowlands legújabb tartalmairól, és egyáltalán nem lepne meg, ha bejelentenék a béta tesztelés kezdetét is.

We welcome you to join us on Wednesday, July 8 at 9:00 a.m. PDT for our newly rescheduled Shadowlands live stream with World of Warcraft Executive Producer John Hight and Game Director Ion Hazzikostas. They’ll share more about the upcoming expansion and give you a look at some of the latest content now in development.

When: July 8 at 9 a.m. PDT Where: World of Warcraft Twitch and YouTube.

We look forward to showing you more of what’s waiting for you in the Shadowlands—we hope to see you then!

bingo_0708

Tetszik(3)Nem tetszik(0)

Tags:


  • Skip

    Elég hiányos volt a bemutató információ tartalmát tekintve, de amiket mondtak az viszont jó volt, látszik, hogy van a fejekben egy elképzelés arról, hogy mit és hogyan szeretnének a kiegészítőben, csak épp akkora táskák vannak a szemeik alatt ami önmagában is kifogás arra, hogy miért fognak késni vagy miért lesz tele megint buggal megjelenéskor a játék. Kicsit félek, hogy túlvállalják magukat - annyira nem, mint WoD-nál tették - a Covenantokról volt szó majdnem végig és pont abból nem teszteltek még semmit Alphában. A zónák, küldetések és egyéb korábban megszokott elemek biztos kész lesznek és működni fognak jól, de ez az új AP rendszer elég nagy kérdőjel.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑