World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT sl_altalanos_01

Készült 2020. július 13. | írta Attila

7

Milyet vegyek?

Egyelőre rejtély, hogy pontosan mikor fog megjelenni a WoW 8. kiegészítője, de az érdeklődő játékosok már most megvásárolhatják azt. Egyelőre négy (három digitális és egy fizikai kiadás) közül választhatunk, négy különböző felszereltség és ár között. Kérdés az, hogy lesz-e sima dobozos kiadás, ami felett már eljárt ugyan az idő, de sokak szeretik még, ráadásul az még olcsóbb is szokott lenni, mint az aktuális Base Edition. A megjelenés valamikor október és december között várható. Nagyjából ez az időintervallum, ami most reálisnak tekinthető.

 buy_01

Base Edition

14100  forint

 buy_02

Heroic Edition

19400 forint

 buy_03

Epic Edition

26500 forint

 buy_04

Collector’s Edition

43400 forint

World of Warcraft: Shadowlands  ♦  ♦  ♦  ♦
Lvl120-as karakter boost  ♦  ♦  ♦
Ensorcelled Everwyrm repülő mount  ♦  ♦  ♦
Vestments of the Eternal Traveler transmog set  ♦  ♦  ♦
Anima Wyrmling pet  ♦  ♦
Wraithchill fegyver effekt  ♦  ♦
Eternal Traveler’s Hearthstone  ♦  ♦
30 nap játékidő  ♦  ♦
Művészeti album  ♦
Letölthető soundtrack  ♦
Egéralátét  ♦
Covenant kitűzők  ♦
Tetszik(1)Nem tetszik(0)

Tags:


 • Adi91

  Azért ez eléggé durva.

  A Legion Collector's Edition-t dobozosan, legális forrásból 17708 Forintért vettem!

  De a BFA sem volt rengeteggel drágább - 26000 alatt megállta Collectors.

  A Ragnaros szobrot tartalmazó Classic Collector's (nagyjából hasonló tartalommal, mint a Shadowlands Collector's+a szobor) pedig 33000 volt, nem pedig 43000. Azt a felárat a BFA Collector's-hoz képest még meg is értettem a szobor miatt.

  De hát ezt a 43k-s Collector's árat most nem tudom hova tenni. De azt sem, hogy az Epic edition annyi, mint a dobozos BFA Collector's volt.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Adam Bond

   Pedig nem nehez, nezd meg a forint arfolyamat akkor es most

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Adi91

    Logikus magyarázatnak tűnik, de annyival nem drágább az euró, se a GBP, mint amennyi árkülönbség van akár a BFA collectors, Classic Collectors vagy e között. 25k kontra 45k, két év telt el. Annyival nem lett drágább az euró, meg a font, hogy majdnem kétszer annyi legyen.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Naliviel

     Pont most kellett összehasonlítanom a cseh és magyar Decathlon árát (egy termék nálunk Prágában nincs és pont meglátogatom a családom magyarföldön, így jó alkalom annak beszerzésére). Nos, teljesen elképedve tapasztaltam, hogy a magyar Decathlon összes! terméke 40-80% között drágább, mint itt. Nem tudom hova tenni, teljesen az értelmezési tartományomon kívül esik miért is van ez.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Ensomhet

      Vegyél Riverside 900 biciklit, az itthon 10ezerrel olcsóbb, mint a cseheknél 😛

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Skip

      A fizikai termékek árazása teljesen más tészta most, ha a cseheknél más szabályok voltak érvényben a járvány első hulláma alatt simán lehet hogy más a raktárkészletük, a cseh leányvállalat anyagi helyzete, kötelezettségei, stb.

      Videojátékoknál ez nincs, én már februárban megvettem a Shadowlands Heroicot és akkor is 19900 forint volt GBP-ben fizetve. Ez sima iparági trend, hogy felment az AAA játékok ára az elmúlt 1-2 évben - szerintem egyébként azért, mert elég sok freitamásos "leleplező" anyag került ki a mainstream médiába, hogy a videojáték stúdiók (na nem a Blizzard) mekkora genyó sweatshopok ahol kiégnek a fiatal fejlesztők, alulfizetik a juniorokat, 70 órás munkahetek vannak és hátrányosan megkülönböztetik a nőket/ázsiaiakat/szakszervezetiseket. Szóval most az van, hogy az egész szektor vezekel és mivel hogy az emberi munkaerő az egyetlen komoly költség a játékfejlesztésben ha többet kell fordítani rá, akkor az meg fog jelenni a termék árában. Ja, meg persze a befektetők szája is egyre éhesebb.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • hapci

  Pl. az új vikinges AC 60 dollár, ami ugye kb. 18-19e Ft (Microsoft oldalon néztem), viszont kicsi hazánkban forintban ez 25e Ft-ra fog sajnos kijönni. A magyar játékosoknak nagyon rossz évek jönnek sajnos...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑