WARCRAFT trinket_0722

Készült 2020. július 22. | írta Attila

4

Visszatérnek a PVP trinketek

Biztos vagyok benne, hogy olvasóink közül még sokan emlékeznek az Insignia of the Alliance és az Insignia of the Horde trinketekre, amik szinte kötelező tartozékai voltak a PVP összecsapásoknak, egészen a Legion megjelenéséig. Jó hírrel szolgált a Blizzard a veteránoknak, ugyanis a Shadowlands-ben visszatér ezeknek a trinketeknek a CC break funkciója, amiért olyan sokat szerették őket. A trinketeket majd Honorért vagy Conquestért vehetjük meg a nyaralásból visszatért PVP vendoroktól.

Before the Legion expansion, the PvP medallion line of trinkets (often called the “CC break trinket”) removed all movement impairing and loss of control effects from the player, with a 2 minute cooldown. These trinkets were considered uniquely powerful PvP rewards, and they were considered mandatory in high level competitive content.

In Legion, the PvP template system deactivated all effects from gear. This meant that functionality like this had to be included in the honor talent system, along with alternatives.

For Shadowlands, we plan to restore this CC break functionality to a trinket, and make it a powerful PvP trinket option that comes exclusively from PvP. Players will be able to purchase this trinket for Honor or Conquest from one of the new PvP vendors returning in Shadowlands.

Tetszik(3)Nem tetszik(0)

Tags: , ,


 • Whisper

  Akkor megint vissza tér ,hogy a mindenki Human akar lenni,mert +1 trinket igaz?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • JB

   Nem teljesen. Eddig is megvolt a pvp trinket hatása, csak pvp talent formájában (amit gondolom most majd elvesznek, bár ezt nem részletezték, amit egyelőre senki nem ért). A Human racial pedig csak stunból hoz már ki. Szóval nem változtat azon, hogy a Human shadowlandsben jobb vagy rosszabb lenne.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • https://www.youtube.com/mirmix MirmiX

  Ezigen micsoda fejlődés.Régi lvl60 régi talentek régi trinketek...okkké ^^

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Adam Bond

   Jol jellemzi a mai jatekpiacot, mindent ujra kiadnak, kb semmi uj nem jon. Huszonnyolcadik folytatasok stb.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑