WARCRAFT nathria_0724

Készült 2020. július 24. | írta Attila

0

Betekintés Nathriába

Annak rendje és módja szerint elindult a Shadowlands első raidjének, Castle Nathriának a tesztelése is. Tegnap éjjel az első két bosst lehetett tesztelni. Hungering Destroyer és Lady Inerva Darkvein került elsőként a tesztelő csapatok górcsöve alá, és természetesen már videóink is vannak az encounterekről.

On Thursday, July 23rd and Friday, July 24th, we will be starting our raid tests in Castle Nathria.

Thursday, July 23rd

Hungering Destroyer – Heroic Castle Nathria
13:00 PDT (16:00 EDT, 22:00 CEST)

Lady Inerva Darkvein – Heroic Castle Nathria
14:00 PDT (17:00 EDT, 23:00 CEST)

Friday, July 24th

Sun King’s Salvation – Heroic Castle Nathria
13:00 PDT (16:00 EDT, 22:00 CEST)

Sludgefist – Heroic Castle Nathria
14:00 PDT (17:00 EDT, 23:00 CEST)

As always, this testing schedule is very fluid and subject to the realities of a test environment. We might have to change the time of a testing session, change the bosses being tested, or cancel a test entirely, due to bugs, server hardware issues, etc. Keep an eye on this forum for the latest information, and thank you in advance for testing and providing feedback.

Q: How do I get into the raid zone?

A: In Oribos, Dalaran, Orgrimmar, or Stormwind, you may speak to Nexus-Lord Donjon Rade IV in order to teleport into the raid zone while it is open for testing. (The option to teleport into a zone will not be available when the zone is not open for testing.)

Q: What character should I use to test the raid?

A: Whichever you prefer. We will be scaling players’ effective level to 60 for raid testing, and their item level to an appropriate threshold for the encounter(s) being tested.

Q: How long does testing last?

A: The primary purpose of testing is to give us the information we need to balance the encounters, evaluate how mechanics are playing out in practice, and identify bugs. Once we’re satisfied that we’ve received that information for a given boss, we’ll be shutting down testing. Usually this takes anywhere from 45 minutes to 2 hours, but there are no guarantees.

We appreciate you taking the time to test our content and look forward to reading your feedback.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: , ,


Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑
  • FS DISCORD

  • FrostShock!

    13 User(s) Online Join Server
    • holy (rilnen/aerlin)
    • szp3tr
    • realbaffle/Quellcrist/Amadino
  • KOMMENTEK

    • tntmaxy on 10 éves a Diablo IIIMegint elröppent egy évtized, amindenit.
    • Afthraste on Diablo Immortal: Már a boltokbannekem még csak előregisztráció van ugyanúgy
    • warruth on A Kárhozat BirodalmaÚgy bírom ezeket a fantazys tájegységneveket. Ha én egy fantazy világot építenék, abban tuti lenne egy olyan erdő, amit úgy
    • Afthraste on Warcraft Arclight RumbleVannak dolgok amik jobbak voltak és vannak amik jobbak most, de ne bagatellizáljuk el ha lehet azt a témát, hogy
    • Iblys on Warcraft Arclight RumbleKiváncsi leszek mi lesz akkor a monetizáció, az mondjuk vicces (és elég szomorú) hogy külön ki kellett emelniük hogy nem
    • tsirche on Warcraft Arclight RumbleErről az a pár éves szituáció jut eszembe, amikor a Fallout kapott egy mobilos időkitöltő játékot (Shelter) a főcím megjelenéséig,
    • warruth on Warcraft Arclight RumbleÍgy van. Ha valaki kérdezi, szerintem is undorítóan néz ki, de nem csinálok belőle nagy ügyet, hanem elfogadom, hogy már
    • Bermuda on Warcraft Arclight RumbleNekem mondjuk semmi bajom vele - sőt, aranyos arcadenak néz ki. A kiégett kazuárok és Warcraftról fogalmatlan fiatalok a célközönség,
    • Hatba on Warcraft Arclight RumbleAnnyira kringe hogy arra nincs szó. Se több szóból álló kifejezés
    • Attila on Warcraft Arclight RumbleNem az lesz. "The interview also states that the developers have confirmed that "there are no NFT or gacha mechanics
    • grobs on Warcraft Arclight RumbleSzekunder szégyenérzet. Ha film lenne azt mondanám ez annyira szarul néz ki, hogy jó is lehet. Blizzard-nál mostmár csak kínaiak
    • Iblys on Warcraft Arclight RumbleNem találtam még róla konkrét infót de nekem nagyon úgy tűnik ez gacha lesz. 60 karakter, gondolom minden karakter gearelhető,
    • Afthraste on Warcraft Arclight Rumble"THE WARCRAFT® UNIVERSE IS GOING MOBILE" promó szövegből azt gondoltam, hogy valami tényleg Warcraftos gameplay lesz (ezzel a címmel úgy
    • Iblys on Warcraft mobil játék bemutatóKözben kijött a trailer, vissza az egész, a clash of clansra ráhúztak egy warcraft zubbonyt. vicc
    • Szinkron on Warcraft mobil játék bemutatóEz valami egészen röhejes, hogy mi lett ebből a cégből. Ciki.