World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT kronik_0828_feat

Készült 2020. augusztus 28. | írta Attila

6

WoW krónikák – Első könyv

Több hónap csúszás után végre megjelent a WoW krónikák első kötetének magyar nyelvű kiadása. A minden szempontból minőséginek tekinthető kiadvány a Warcraft lore első szakaszát hivatott feldolgozni, a teremtéstől Medivh felemelkedéséig. Még nem volt alkalmam kiolvasni a könyvet – lévén, hogy tegnap délután kaptam meg én is -, de a fordítás is korrektnek tűnik. Mindig érzékeny kérdés az angol nevek és helységnevek magyarítása, amivel szerencsére csínján bánt a fordító, de amikor sor került rá tulajdonképpen nem is sült el olyan rosszul. 😮 Egy példa: Ironforge magyar elnevezése Vashámor lett. OK! Elsőre furcsának tűnhet, de a hámor nem más, mint a kovácsműhely régies elnevezése a magyar nyelvben. A kivitelezés minden szempontból rendben van a kemény fedeles és lakkozott borítótól kezdve a színes és glossy oldalakon keresztül a nyomtatás minőségéig. Pontosan olyan – a mérettől eltekintve, mert nagyobb -, mint a Collector’s Editionökhöz mellékelt albumok. Warcraft és WoW rajongóknak mondhatni kötelező darab.

 

World of Warcraft: Krónikák Első Könyve az univerzum teremtésétől, az ősi birodalmak felemelkedésén át azon erők színre lépéséig követi Azeroth eseményeit, melyek a legnagyobb hatással voltak a történelem alakulására. A könyvben – mely egy háromrészes exkluzív kivitelű sorozat első kötete – a méltán híres Peter Lee egész oldalas festményei, Joseph Lacroix remek grafikái és további fél tucat térkép segít felfedezni és megérteni a korok múlását és a Warcraft világának változását.

Légy részese a nem mindennapi utazásnak, melyben a Blizzard Entertainment és a Dark Horse Comics elvezet a Warcraft-univerzum színfalai mögé!

Ha többre vagy kíváncsi, akkor nézd meg a World of Warcraft: Krónikák Első Könyv magyar feliratos trailerét itt:

 

Tetszik(6)Nem tetszik(0)

Tags: ,


 • csabe

  Én jól megszívtam azzal hogy együtt rendeltem meg az Illidan könyvvel....A héten jelentették be hogy csúszik a megjelenés szeptember 30-ra így később kapom meg a krónikákat is...-_-

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Jerico

  Komor Pöröly viszi eddig a prímet:)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Jerico

  Elő lehet jegyezni a 2-3 részt a Szukits oldalán.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Attila

   Link?

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Jerico

    https://www.szukits.hu/47-elokeszuletben van több Wow-os érdekeltség is.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Shanpapa

  Mai napig nem ertem, es sajnalom de nem tudok egyet erteni a nevek, helysegnevek forditasaval.
  Es itt nem lenyeg ha az ember nem tud angolul. Azt ugy hivjak es kesz. Amit el tudok kepzelni (bar ertelmet meg mindig nem latom...), hogy a konyv vegen egy par oldalt arra szentelni, hogy feltuntessek a neveket leforditva.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑