WARCRAFT sl_0916

Készült 2020. szeptember 16. | írta Attila

7

Csorog a patch

A Blizzard letölthetővé tette a 9.0.1-es patch-et, ami tulajdonképpen nem más, mint maga a Shadowlands kiegészítő. A csomag mérete 20,5 GB, de ennél többet már nemigen kell letölteni az első nagyobb content patch-ig. Természetesen ma még nem aktiválják a patch-et, de arra se kell sokat várni. Legkésőbb két hét múlva fogják élesíteni, ha csak nem jön közbe valami probléma. Napokon belül várható a bejelentés, de inkább már ma..

 

sl_0916b

Tetszik(6)Nem tetszik(1)

Tags:


7 komment érkezett a(z) Csorog a patch poszthoz

 1. Szolo mondja:

  Hát nem nyújtják el a prepatch időtartamát, az egyszer biztos.
  Patch még csak csordogálni kezd, pedig a hátralevő 6 hétben ez a patch fogja majd lezárni ezt a kiegészítőt, felvezetni a következőt, plusz az esetlegesen még felmerülő programhibákat is javítaniuk kell október 26-ig.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. Tt mondja:

  Ezt most nem értem, ha legkésőbb 2 hét múlva aktiválják, akkor hogy lesz ebből október 26-i megjelenés?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Adi91 mondja:

   Rövid prepatch. Volt már 3 héttel release előtt prepatch. Ha jövő héten lövik fel, akkor még több, mint egy hónap van. Ha 28-án,akkor még mindig 4 hét - 1 hónap. Nincsenek elkésve.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Tt mondja:

    De mit élesítenek, ha október végén van a megjelenés? Bocs ha értetlenkedem, de nekem ez most nem tiszta. 🙂

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Adi91 mondja:

     Van egy úgynevezett prepatch:

     Ez magával hozza a kiegészítő összes játékmechanikai változását (LVL Squish, karakter változások, barber shop változása, dínó mount kivétele, stb.) kivéve az új szinteket és területeket. Plusz van a Prepatch alatt egy a következő kiegészítőt felvezető event.

     Na és van a kiegészítő indulása, amikor elrajtolnak az új területek, megnyílnak az új szintek, fejlődési lehetőség (újra tudsz XP-r gyűjteni), stb.

     Na ez lesz október 28-án. A prepatch pedig korábban.

     Sokan ezt azért várják, mert meg lehet nézni pl. a class változásokat (nyilván a max szintet nem) , van egy általában szórakoztató in game event, az altoknak lehet könnyen viszonylag jó geart szerezni. És egy kis felüdülést hoz a már unalomig farmolt 8.3 után.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Tt mondja:

      Na így már érthető, köszi. A kieget már megvettem, de gametime-ot majd csak megjelenés napján, pontosabban ha már fel lett installálva. Meg nem sietek vele, ki akarom élvezni minden pillanatát. 🙂

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Attila mondja:

      Lesz új terület is. Exile's Rech első szintű karaktereknek.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑