World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT press_10008

Készült 2020. október 8. | írta Attila

3

Képeslapok Shadowlandsből

A Shadowlands ugyan késik, de a marketing gépezetnek működnie kell! Több fan site is pakkot a kapott a Blizzardtól a napokban, melyben a Shadowlands-zel kapcsolatos press anyagokat találtak az ámuldozó kollégák. Van itt aztán minden: Shadowlands plakát, leporelló ismertető a kiegészítőről, dimenziós Covenant képek, no meg 30 nap játékidő is. Itt találtok videót is erről az apró, de említésre méltó érdekességről.

 

Tetszik(2)Nem tetszik(0)

Tags:


 • Skip

  Szuper, a Frosthock mennyit kapott, nem akartok párat szétdobni nyereményjátékon?

  Jól van na - csak vicc volt - bár 10-12 éve még normális lett volna, hogy a legnagyobb magyar WoW-os site is kap valami repiajándékot megjelenéskor legalább forgalmazón keresztül. A buffed-nek volt egy ilyen sírós posztja, hogy a community management rész nagyon keményen megsínylette az elmúlt évek leépítéseit - ráadásul pont az európai rajongókat szarják le a legjobban (pont most zárták be a párizsi Blizzard kirendeltséget).

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Attila

   Nem kapunk mi már ló**szt se. 🙁

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Will

    Régen minden jobb volt =( Emlékszem hogy az éves rendes analytics posztban egyszer még a blizzard HQ-ból is csekkolták az FS! oldalt. Holllvan az a régggi nyááárrrr =( Offtopic amúgy demi történt? Elszállt a lelkesedés vagy már ember nincs aki csinálja?

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑