WARCRAFT bfa_0904

Készült 2020. október 9. | írta Attila

18

Ingyenes lesz a Battle for Azeroth

Jövő hét szerdától, a patch megjelenésével egy időben. Ez az ingyenesség a gyakorlatban azt jelenti, hogy mostantól minden WoW előfizetőnek elérhető lesz a Battle for Azeroth, nem szükséges külön megvásárolni. Természetesen a Shadowlands-et meg kell venni, ha kell a legfrissebb content is.

With the release of the pre-expansion patch, players will be able to seek out a Barber Shop for a variety of character-customization options, including the ability to change your character’s gender, hair, facial features, and more. Due to this upcoming new in-game option, the Appearance Change service for Shadowlands has now been retired from the Blizzard Shop.

BATTLE FOR AZEROTH INCLUDED IN YOUR WOW SUBSCRIPTION

With the release of the Shadowlands pre-expansion patch, Battle for Azeroth will be included with your World of Warcraft subscription—no additional purchase required.

Tetszik(4)Nem tetszik(4)

Tags:


18 komment érkezett a(z) Ingyenes lesz a Battle for Azeroth poszthoz

 1. csabe mondja:

  Elég nagy g*ciség hogy normal dobozos verzió nem adnak ki de a collector's edition árát 27k-ról 43k-ra tolták, úgy hogy semmivel sincs több tartalom benne mint a BFA CE-ben volt.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Bence Nagy mondja:

   köszönd a jó magyar forintnak, a Blizz csak ugyanazt a profitszázalékot szeretné mint eddig, illetve eddig nem volt benne 30 nap gametime

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Afthrast mondja:

    Ez jórészt nem a forinton múlik, hanem hogy van 3 verzió is a digitálisból, mindegyik drágább a másiknál, és a legdrágábbra rakják rá a CE plusz árát ami ezelőtt nem ennyi volt, mert csak egy digital deluxe edition volt 15 vagy mennyi euróért.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Adi91 mondja:

    NEM A FORINT! Ez egy nagyon hangzatos ürügy:

    A BFA Collector's-hoz képest, kevesebb benne az "anyag". Az még 100 dollár volt, és a magyar kereskedők valószínűleg kaptak valami kedvezményt is, mert 26.000-ért be lehetett itthon szerezni.

    Ez meg kevesebb tartalommal 120 dollárba kerül.

    Azok kedvéért akik azt mondják, hogy mert milyen szar a dollár/euró árfolyama: 2018 augusztus 16-án kb. 285 forint volt a dollár (vagyis ha a 100 dollárt nézzük a 26000-es itthoni ár valószínűleg valami kedvezményes volt).

    Ezzel szemben a dollár ma 301 forint, és a Collector's-t itthon 43000-ért kapod meg. Vagyis idén nem hogy kedvezményes ár nincs, még egy plusz pár ezres is van az áron.

    Mindent összevetve, ha a Blizz nem emelt volna indokolatlanul 20 dollárt a Collector's árán, akkor ~30k-ból kijönne most is. Kevesebb content (mert a 4 kitűzőt nem hasonlítanám össze a BFA-hoz adott kornggal), több pénzért. 1 hónap gametime

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Bence Nagy mondja:

     szerintem a hazai kereskedőknek nem a dollár hanem az euro árfolyam a befolyásoló tényező, az pedig BFA release date-hez képest 40 forinttal romlott + ha a gametimeot beleszámolod amit most már adnak hozzá akkor azért nem a világ vége a különbség, nem várhatjuk el, hogy a végtelenségig 100 dollárért / euroért adja a CE-t a Blizzard, mindenhol máshol megfigyelhető a játékok drágulása infláció + növekvő kiadások miatt. Szerintem igazad van és a BFA-t kaptuk olcsón anno kedvezményesen forintban nézve, ahhoz viszonyítva most tényleg nagy az áraemelkedés, de ha levonod a gametime árát és a forint gyengesége miatt adódó összeget akkor most tőlünk nyugatabbra valószínűleg nevetnének ezen a comment threaden, hogy itt emiatt a 20 euro miatt hőbörgünk. Én sem örülök neki de mivel megvan az összes eddigi CE ezért most nyílván nem fogom a drágább ár miatt ezt skippelni, gondolom a fanok többsége így van vele

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. Adam Bond mondja:

  jopofak valojaban minimum 15 euro, mert annyi az elofizu, hogy hozzaferj

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Attila mondja:

   Ebben a kijelentésben azért van egy kis csúsztatás, de ennyi még bőven belefér. 😉

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • ben2 mondja:

    Valójában a WoW az egyetlen multiplayer játék, ami a piacon fellelhető összes létező pénzlehúzást egyszerre alkalmazza:
    - a kliens fizetős
    - a játékidő fizetős
    - telepakolták kozmetikai micropaymenttel
    - és még játékpénzt is lehet valós pénzért vásárolni
    Ha a Shadowlands ingyenes upgrade-ként jönne ki (már a mop-nak is úgy kellett volna) és csak a dobozos extrákért kérnének pénzt, azzal is szétkeresnék magukat, de amíg van elég fizető junkie, addig nyilván kipréselik az utolsó fillért is a játékból, úgysem húzza már sokáig.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • majk mondja:

     haldoklik ?!

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • skaven mondja:

      mindigis haldoklott 🙂

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • ben2 mondja:

      Nem tudom, retaillel már évek óta nem játszom, classic-ról februárban mondtam le végleg.
      A "nem húzza már sokáig" alatt nem azt értem, hogy a függők ne fizetnék be a havi dózist a következő 20-30 évben, hanem hogy egyetlen sztorit sem lehet a végtelenig nyújtani, mert egy idő után már volt minden, meg az ellenkezője is, bobijuing Illidan halála és feltámadása is megvolt már, meg mindenki volt már jó és rossz is, meg időutazással visszahozták azt, akit az előző kiegben megöltek, stb. stb.
      Egy ponton túl viszont be kell látni, hogy vagy adnak egy normális lezárást a történetnek, vagy önmaga paródiájává válik.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Pablo mondja:

     Már tíz évvel ezelőtt se húzta sokáig :/ :DDD

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • ragadozo88 mondja:

   Igen de aki játszik vele tudja, mert akinek eddig nem volt meg a bfa attól a havi díj megvolt ugyanúgy. Az ingyenes lesz a wow az félre vezetőbb lett volna viszont ha külön kiemelik egy kiegészítő nevét az mindig azt jelenti hogy bővítették a battlechest tartalmát. 🙂

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 3. Kassai László mondja:

  Haverom most akarja elkezdeni wowot. Battlechest már nincs??? Mit is kell most vennie egy új játékosnak?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑