WARCRAFT sl_1116a

Készült 2020. november 16. | írta Attila

22

Shadowlands rád vár

O-M-G.

In the Shadowlands, every soul has its place—from the path of ascension among the spires of Bastion to an eternity of torment in the depths of the Maw. Choose where your destiny lies.
Tetszik(5)Nem tetszik(0)

Tags: ,


22 komment érkezett a(z) Shadowlands rád vár poszthoz

 1. zibuprofen mondja:

  Szerintem ez egy 0 volt. Lehet túl régóta játszok ezzel a játékkal, meg már öreg is vagyok, meg már kis is vagyok égve.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Ensomhet mondja:

   Igen. Igen, igen, igen. Én is így érzem. A vámpírváros(?) 1 percnél jól néz ki, de ez valahogy NEM WoW, egyszerűen más, idegen...

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • A Jó Meglepően Izmos Hercege mondja:

    Mert talán ez a túlvilág.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • evoken mondja:

     Ettöl még nem kéne ennyire genericnek lennie. Semmi stilus, semmi karakter. Az elsö covenant full Diablo 3 de a második lila izéröl is maximum az avatar jut eszembe, utána meg mintha Arguson járnánk. Értem én hogy most erre a Covenant valamire kell felhuzni a tematikát de nem hiszem el hogy nem volt ebben több.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Ensomhet mondja:

     Értem én, de valahogy stílustalan az egész, ha ránézek, nem jön le, hogy WoW. A 10. másodpercnél levő nyomi angyalt sokkal inkább társítanám a zsákszámra készülő semmitmondó ázsiai játékok valamelyikéhez, mint ide :-/ A repkedő ágyúzó "naxxramas" is komikus hatást kelt.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Naliviel mondja:

      Az a repkedő ágyúzó "naxxramas" azért van ott, mert konkrétan a nekropoliszok tervrajza Maldraxxusból származva került le a halandók közé, így pedig elég valószínű, hogy lesz Maldraxxusban belőle pár fejlettebb verzió is, mint amivel mi találkoztunk eddig.
      Ez csak egy olyan trailer, ami egy apró sneak peak, összevágtak egy vidit a zónák cinematicjaiból (és ez lesz a Youtube ad például). Egy ilyen típusú vidinél nem tudom mire számítanak az emberek, de ha hatalmas spoileres epic harcra, akkor van egy rossz hírem: ilyen egyetlen játékban sem volt és nem is lesz soha. Mindennek megvan a maga helye és ideje.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • evoken mondja:

      Sehol nem derül ki hogy ez egy másodvonalas trailer vagy egy összevágott valami (amugy tudni, hogy minden zonának lesz cgi videoja?). A keretes, menö "szlogen" mint eddig szinte minden intronál, itt is jelen van. Egyértelmüen a megjelenés elötti, "odabaszó" intronak szánták, nem youtube ad-nak.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Attila mondja:

      Nem hinném, hogy lesz CGI videó az egyes covenantoknak, amikor kaptak már korábban "rajzfilmeset". De render videók lesznek még, hasonlóan a BFA-hoz.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Tibor Sipos mondja:

      Értem hogy meg van magyarázva, de annyira elrugaszkodott már a warcrafttól ez, hogy felmerül a kérdés, az-e még?

      Ha nem lenne rajta a Shadowlands logo, elgondolkoznék hogy nem-e egy diablo trailerét látjuk-e

      Engem játékmechanikailag érdekel, hogy cslódjak-e még egyet a wowban?
      A BFA main featurei kimerültek a kaszinórendszer és a mobile játékokra hajazó "lépj be minden nap grindolni mert az "fun" " ahol minden egyen content patchel a kukába ment amiért grindoltattak.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Attila mondja:

      Kb. annyira elrugaszkodott, mint amennyire annak idején a Planescape volt más a Forgotten Realms-hez képest. Be kell venni a kanyart. Nem ezen fog múlni. 🙂

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • FHRTz mondja:

   Igen pontosan én is így vagyok vele, már a BFA-ban is max 1-2 hónapot játszottam nem kötött le egyáltalán, most meg már szinte végképp semmit nem mozgatnak meg bennem ezek a cinematic-ok, se a kieg.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. evoken mondja:

  Hát ezt elöbb mondanám Diablonak mint Warcraftnak, de ez most a legkisebb gond. Nem a divatfika mondatja velem, mert úgy a BfA introja az alltime kedvencem hogy egy évig maximum ha játszottam vele, de ez most tényleg eléggé nulla lett. Először a wow (blizzard?) történetében szerintem. Kurvára minőségi de semmilyen érzést nem vált ki belőlem.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 3. Endyr mondja:

  Hat nagyon szep, de nulla story/mondanivalo van benne. Engem emlekeztet a vanilla introra, ahol bemutattak a classokat/vilagot. Akkor jo volt, ma mar sovany.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 4. Péter mondja:

  Valszeg lesz még egy videó ahol részletesebben megmutatják mi lesz a kiegben.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 5. Bandeetos mondja:

  Ugyan már, szerintem tök jó lett... https://uploads.disquscdn.com/images/050e0f411c7cc385b39b7639ddb4c6b5985079a9d1f115ce61dc8fc06951ad01.gif
  (legalább 1 pozitiv hozzászólás legyen:D)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 6. Jazoo mondja:

  Ez csak egy extra promo video, a szokasos cinema quality Shadowlands intro mar regen lathato mindenhol. Az mondjuk igaz, hogy igy mondanivalo nelkul minimalis az ertelme. Egyedul a Jailer szemelye erdekes, meg hogy miert van lelancolva. Az is lehet hogy ebben a videoban nem az aktualis Jailer van, hanem az elozo. Aki a helyere kerult es aki Sylvanas "szovetsegese" az talan valaki mas, akinek a szemelye csak kesobb derul ki. Lehet tovabb theorycraftolni. Ez a figura nem tunik ismerosnek meg faj alapjan sem. Mintha egy ork vampir lenne. Nem bannam ha hasonlo hosszu es erdekes main quest chain jonne, mint ami a Legionban volt...mert a korabbi info csak azt erositette meg, hogy grindfest 2.0 lesz.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 7. Mikael Smith mondja:

  A politikai sodor sajnos betette a labat a WoW vilagaba?! -Semmi bajom a szinesbörüekkel, de mi keresni valojuk van a Fantasy vilagaban? A küldetest adok a kezdö szigeten mind négerek voltak. Ok de milyen mar? Milyen világ az olyan ahol a Pókemberböl szinesbörüt csinálnak és tervben van a Superman is? De a Wow ??? már bocsi, de ez nagyon eröltettett modon pofaba tolás volt.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑