WARCRAFT hyper_1120a

Készült 2020. november 20. | írta Attila

5

Hyper Hyper

Már csak négyet kell aludni a Shadowlands megjelenéséig, és nem túl meglepő módon a Blizzard turbó fokozatba kapcsolta a portéka népszerűsítését szolgáló marketing gépezetet. Ma este 7-től például a HyperX és a Blizzard közös streamjében óriási show műsor lesz a Shadowlands ünneplésére. Ismerős WoW személyiségek, zenészek, cosplay-esek, Blizzard fejlesztők, e-sport játékosok megjelenésére számíthatunk, és persze sok minden másra. Kiváló programnak tűnik minden WoW rajongónak – pláne így karantén idején – este 7-től 9-ig a Twitch-en.

HyperX Twitch

Into the Shadowlands

Join our “Into the Shadowlands” event on Twitch on the 20th November to celebrate the upcoming launch with us. Expect to see some familiar WoW faces, musicians, cosplayers, Blizzard developers, Esports players, and more! You’ll also have a chance to win some cool prizes!

Tune in 10am PST, 6pm GMT & 7pm CEST.

Tetszik(1)Nem tetszik(1)

Tags: ,


5 komment érkezett a(z) Hyper Hyper poszthoz

 1. Bandeetos mondja:

  https://media1.giphy.com/media/7TkSKe6bpCmUBPdebX/giphy.gif

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. Péter mondja:

  Amúgy hibás a poszt mivel nem 4-et kell aludni hanem csak 3-at mivel a 4. alvásnál kerül be SL. 😀
  Mondjuk attól függ kinek, mert aki nem marad fent éjjel annak igaz 4. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Attila mondja:

   Igen. Tutira fennmaradok éjfélig, hogy utána hajnal 2-ig nézzem karikás szemekkel a login screent. 😀 De persze az is elképzelhető, hogy minden flottul fog menni, de inkább alszom. Jót tesz az arcbőrnek.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Afthrast mondja:

    be lehet majd lépni előbb, nem? csak éjfélkor fogják unlockolni a küldiket, de nem akkor lövik fel a szervereket, legalábbis utolsó 2 alkalommal már így volt

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Attila mondja:

     Nem lesz leállás. Annyi lesz, hogy éjféltől lehet menni már Shadowlandsre is. Az már fullosan a gépünkön van és a WoW is már gyakorlatilag Shadowlands üzemmódban megy, csak még nem aktiválták a questet.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑