WARCRAFT wcyber_1201

Készült 2020. december 1. | írta Attila

6

World of Cyberpunk

Azt hiszem, olvasóink közül is sokan várják már a jövő héten érkező Cyberpunk 2077-et. Addig is jöjjön egy elképesztően király machinima a crossover jegyében.

Tetszik(5)Nem tetszik(0)

Tags:


6 komment érkezett a(z) World of Cyberpunk poszthoz

 1. Marslakó mondja:

  Ezt a jatekot egeszen pontosan ugy varom, mint annak idejen az elso WoW-ot, tukon ulve... megfeszulve pont mint regen. Ez az erzes amit mar nagyon regota kerestem.
  Hamar a fele igaz lesz annak amit eddig elmondtak rola akkor ujabb par evre lesz jatekom. Vegre.
  Ez a CD Project Red is emlekeztett meg az egykori regi Blizzardra... remelem Ok nem fogjak igy lehuzni magukat a klotyon.

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 2. Peter Gal mondja:

  Ez a videó eszement jól sikerült, nem tudom hogy csak a wowos nosztalgia fíling miatt-e (valószínű), de végig borsódzott a hátam (jó értelemben).

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 3. Kiss Bálint mondja:

  Ebben a formában még talán érdekelne is a CP 2077 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 4. zibuprofen mondja:

  Biztos bennem a hiba, de engem totál hidegen hagy. A Witchernek már 2x is nekiugrottam, de egyszerűen nem köt le. A videó viszont nagyon király!

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
  • Bermuda mondja:

   A Witchernek szép világa és jó sztorijai vannak, de a harcrendszere annyira őskorian gagyi, hogy tönkreteszi az egész élményt, mikor 5 percig tart, hogy megüss egy lidércet vagy közönséges farkast (persze tudom, én vagyok a béna tab-targetelő WoW-os, de mikor a streameken is ugyanazt látni, hogy fél óráig küzdenek egy questen, mert a játék képtelen jól elmagyarázni az irányítást akkor azért ez már nehezen indokolható).
   Hasonló kategóriában a Fablet milliószor jobban élveztem, pedig sokkal egyszerűbb a cselekménye. Egyébként ezért is csodálkozom, hogy sokan messiásként várják a CP2077-t: mármint oké hogy Keanu Reeves meg giga-részletes város, de szerintem a lengyelpiacos filozófiát ebből sem tudják majd kigyomlálni, hiába lesz nehezen elrontható fél-FPS. De ugyanígy voltam az Iron Harvesttel is: csábító történetet lehetne rá építeni, de mint stratégiai játék egy totál semmilyen, monoton túrázássá válik a tutorial után.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑