WARCRAFT twist_0105

Készült 2021. január 5. | írta Attila

7

Twisting Corridors Torghastban

Holnaptól nálunk is elérhetővé válik Torghast új szárnya, a Twisting Corridors! De ide nem Soul Ashekért fogunk menni, hogy tápoljuk a legendary cuccainkat, hanem transmog cuccokért, toyokért és petekért, és egy olyan mountért, amit végre használhatunk a Maw-ban. Felkészültél a rád váró veszélyekre? Ha igen, akkor holnap irány Oribos, ahol Bolvar Fordragon bácsi fog várni egy küldetéssel.

The ever-changing halls of Torghast, Tower of the Damned now reveal a new passageway through the cursed otherworldly prison—the Twisting Corridors. Within the Twisting Corridors, you’ll face the Jailer’s cruelest henchmen and, should you ascend within, you will be rewarded with special cosmetic rewards including a mount that can be ridden inside the Maw.

twist_0105a

To begin your saga within the Twisting Corridors, you must complete the quest “Signs of the Lion,” offered by Bolvar Fordragon in Oribos as the culmination of your search through Torghast for Azeroth’s leaders. Once you’ve proven yourself worthy, you must survive 18 floors teeming with brutal enemies to reap the precious rewards within. This is no easy feat; success will come to those armed to the teeth, capable of using every ability at their disposal, and wisely selecting their Anima Powers to dispatch the terrors within. Successfully completing a key Layer will grant you an achievement along with a reward worthy of the most powerful adventurers.

REWARDS

Layer 2 | Death Seeker – Battle pet
What horrors these eyes have seen in the tower of Torghast, with their unsleeping, unblinking gaze.

Layer 4 | Helm of the Dominated – Toy
The helm of the mawsworn, still seeping with the Jailer’s dominating energies.

Layer 6 | Title: Spirestalker

Layer 8 | Corridor Creeper – Mount
The loyal hounds of the Jailer creep along the corridors in search of the scent of souls.

Do not expect to find Soul Ash in these halls—the Jailer will do everything in his power to prevent you from becoming a threat. Treasure-seekers should also note that these plunders are for you and you alone, rewards from Twisting Corridor achievements can only be earned once.


Go forth Maw Walker—glory and valuables await!

Tetszik(2)Nem tetszik(1)

Tags: , ,


7 komment érkezett a(z) Twisting Corridors Torghastban poszthoz

 1. Adi91 mondja:

  "Ha igen, akkor holnap irány Oribos, ahol Bolvar Fordragon bácsi fog várni egy küldetéssel."

  Feltéve, ha minden korábbi heti Torghast questet megcsináltál már 🙂 Btw ez a Twisting-Corridors nem ígérkezik egy rövid l, gyors contentnek. Itt layerenként 18 floor van, nem a szokásos 6, tehát kicsit cummendárébb.

  Ha makker vagy és kiesett már a Maw mount a huntból, akkor nem is annyira égető az innen kivehető. Ami talán nem is gond.

  Tetszik(4)Nem tetszik(0)
  • Attila mondja:

   Ettől még igaz a mondat. Legfeljebb nem egy, hanem több küldetést kell megcsinálni. Így is Bolvarhoz kell menni a feladatért.

   Tetszik(2)Nem tetszik(1)
   • Adi91 mondja:

    Igen, ma/tegnap lett hotfixelve. Amikor a kommentet írtam, akkor még úgy volt, hogy ha le voltál maradva nem nyíltak ki a csavarodó folyosók - csak miután beérted a lemaradást ami heti questek formájában x mennyiségű quest esetén x hetet jelentett volna. De ez már a múlt, mára nincs heti limit a Torghast "sztori" questjein. 🙂

    ( A wowheaden ma hajnalban jelent meg a hír: https://www.wowhead.com/news=320339/catch-up-on-torghast-storyline-weekly-timegating-removed-from-twisting-corridors?webhook )

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. Darkpep mondja:

  Khmm hát egy kicsit overpowered-re sikeredett, tank-ként a 2. boss már nem megy, az 750k kicsit már sok, meg az addok is akkorát ütnek, hogy mythic raiden sincs ekkora dmg. 😀 szóval a layer 1 is esélytelen nálam, mert party-ba biztos nem megyek mert ez az egész torghast egy nagyrakás fos és dög unalmas.

  Tetszik(2)Nem tetszik(1)
 3. Darkpep mondja:

  Visiont se csináltam, szóval ezt se nagyon fogom. 😀
  Inkább kukázom a legot, de ezt a fos dög unalmas xart kihagyom.

  Tetszik(4)Nem tetszik(2)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑