Diablo 2 Resurrected megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT 915_0827

Készült 2021. augusztus 27. | írta Attila

2

QoL patch a láthatáron

Ha minden jól megy, akkor akár már a hétvége folyamán PTR-re kerülhet a 9.1.5-ös patch, mely a Blizzard állítása szerint csupa olyan dolgot tartalmaz, amire a játékosok már igen-igen vágytak. Nézzük szép sorban, hogy mire is számíthatunk.

 • A kimaxolt Renown szintű játékosok cooldown nélkül válthatnak a Covenantok között, és dúskálhatnak azok kozmetikai cuccai között. Akárcsak az altjaik. Ja, és viszlát Conduit enerdzsi.
 • Szabadabban módosítható megjelenésű Nightborne és Lightforged Draenei karakterek, plusz más kozmetikai módosítások.
 • Timewalking Legion dungeonök Mythic+ fokozaton is.
 • Szólózható Island Expeditionök.
 • Módosított és javított talentek plusz jobb Conduits, Runecarving és Covenant képességek.
 • Repu nélkül elérhető  Kul’Tiran , Mechagnome és Dark Iron Dwarf karakterek.
 • Több közlekedési csomópont a Maw-ban.
 • Gyorsabb szintezés Shadowlandsben.
 • Skálázódó alacsony szintű PVP rewardok.
 • 100% eséllyel pottyanó Runecarving receptek a dungeonökben.
 • Legacy Battle for Azeroth loot szabályok.

With the arrival of the 9.1.5 PTR, we wanted to share more information on the variety of new features and updates arriving with the content update. Not all of these features and updates will be available immediately within the PTR, but we are looking forward to hearing your thoughts and feedback as they do.


COVENANT UPDATES

Players who reach max Renown for their Covenant will be able to freely switch among any of the four Covenants without cooldown or restriction. Cosmetic rewards, including pets and mounts, that have been earned from that covenant will thereafter be available regardless of your membership in a different one. Covenant switching and the use of cosmetic rewards will also apply to any alternate characters once the Renown threshold is reached on one character.

Conduit Energy is being removed and Conduits will be freely swappable without any restrictions.

Completing a Covenant campaign on one character will allow alternate characters the ability to skip that same Covenant’s campaign, earning the Renown and a third Soulbind unlock immediately without needing to replay the full narrative arc.

Learn more about the design decisions behind these changes in our Shadowlands Development Update.

NEW CHARACTER CUSTOMIZATIONS

A variety of new character customizations are being introduced for Nightborne and Lightforged Draenei along with additional updates to ear size options for void elves, new travel forms for druids, and new Soulshapes for Night Fae.

INTRODUCING LEGION TIMEWALKING

Delve back into Legion Dungeons with Legion Timewalking and take on the challenges within, including access to Legion Mythic+ dungeons. This event will run for two weeks the first time it runs within the game and then will resume a regular one-week schedule for subsequent bonus events.

MAW INTRODUCTION SKIPPABLE

Players who have completed the introduction in the Maw on one character will be able to speak to Highlord Darion Mograine in the capital cities to skip it on their alternative characters on their account.

ISLAND EXPEDITIONS: QUEUE SOLO OR WITH A PARTY

Players who want to take on Island Expeditions are now able to queue for them solo or with a party to enter Normal, Heroic, or Mythic difficulties. There are a bounty of awards just waiting to be plundered.

TALENT AND ABILITY IMPROVEMENTS

In 9.1.5 we are working on additional updates to a variety of class talents and class abilities including Conduits, Runecarving, and Covenant class ability tuning.

ALLIED RACE UNLOCKS

Allied races such as the Kul’Tiran humans, Mechagnomes, and Dark Iron Dwarves, which had a dungeon requirement to unlock them, will no longer need to complete the associated quest to gain access to these races. Players will be able to skip it instead.

ADDITIONAL TRAVEL POINTS IN THE MAW

Players will be able to take advantage of additional fast travel options from Ve’nari’s Refuge to Perdition Hold and Desmotaeron within the Maw by unlocking access to them.

REMOTE ANIMA TURN-INS

Completing quests from Archivist Roh-Suir will provide access to an Anima Diverter within Korthia where Anima can be directly deposited.

TRANSMOGRIFICATION LINKING

Show off your complete transmog outfit to chat or online by easily sharing a link to it from the Dressing Room. Players will be able to mouse over these items to see how they can be collected, if they’ve already collected the appearance, or if it’s an appearance that is accessible to the character viewing it.

ALT LEVELING IMPROVEMENTS

A variety of improvements will be introduced in support of a smoother experience leveling alternate characters through Shadowlands, such as an additional rank of Heirloom upgrades, and improvements to Threads of Fate such as the addition of Torghast as an option and Renown gains for completing bonus objectives.

PVP GEAR POWER ADJUSTMENTS

Lower item-level PvP gear will now scale to a higher item-level in PvP situations than before. This should reduce the power level gap so that new characters can feel that they’re able to compete in Battlegrounds and Arenas more readily. This change will not affect high item-level PvP gear.

RUNECARVING RECIPES

Drop rates for Runecarving recipes will be increased to 100% drop rate in any dungeon difficulty.

BATTLE FOR AZEROTH LEGACY LOOT RULES

Legacy loot rules will be enabled for players at level 60 in all Battle for Azeroth raids and dungeons, causing encounters to drop the number of items as they would randomly drop for a 5-player dungeon party or a 20-player raid.

Tetszik(1)Nem tetszik(1)

Tags: ,


2 komment érkezett a(z) QoL patch a láthatáron poszthoz

 1. Adi91 mondja:

  Nagyszerű, de ezeknek nem változtatásnak kellene lennie, hanem így kellett volna, hogy kijöjjön a kiegészítő, lassan 1 éve. Ez vissza is lett jelezve a Blizznek a béta alatt, sok ember hangoztatta, hogy a kitalált rendszer nem lesz jó, de magasról tettek rá. Beütött a szarvihar, azt most próbálják menteni a menthetőt. Nem értem miért kell 1 évet várni, amikor megvolt a visszajelzés már 1.5 éve, hogy nem lesz így jó. Tutira mentek, és kiégettek még egy pár playert.

  Persze, jobb későn ez a változtatás, mint soha, de akit elkedvtelenítettek a Shadowlandstől az már nem fog visszajönni, azt gondolom. Meg hát azért ez a változtatás sem olyan édes: Szabadon válthatsz Covenantot, de csak akkor ha elérted a maximum Renown-t, tehát legkorábban október közepén. Ahelyett, hogy már tavaly novemberben így lett volna. Hát jó.

  A Legion timewalking biztos király lesz, meg a solo expedíciók is időszerűek. Egyébként egy király patch lesz, és rengeteg contentet hoz be, ahhoz képest, hogy csak egy X.5-ös, tehát nem main content patch.

  Tetszik(8)Nem tetszik(2)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑
 • FS DISCORD

 • FrostShock!

  34 User(s) Online Join Server
  • szaroszsak
  • bálint
  • Dirtow
 • KAPCSOLAT

  Ha hírt akarsz beküldeni, szeretnél üzenni valamit, észrevételed, javaslatod van, küldj egy e-mailt a szerkesztőségi email címre: frostshockszerk kukac googlegroups pont com

  Ha bármi más gondod, bajod, problémád van az oldal használata közben, akkor ugyanarra a címre írhatsz.

 • KOMMENTEK

  • Bermuda on LefújvaEz a lefújás szerintem legkevésbé a WoW miatt volt szükséges, az mostanra talán már az egyik leginkább egyenesben levő Blizzard
  • Adi91 on LefújvaMicsoda meglepetés. Valószínűleg nem tudnának mit mutatni a BlizzConline-on, illetve nem akarnak szembenézni a rajongókkal az elmúlt pár hónap atrocitásai
  • Adi91 on Jön a patch!A jelenlegi ütemben? A 9.1 8 hónap után jött ki, messze a leghosszabb idő volt egy release és az első
  • Adi91 on Legion TimewalkingHa nem élvezném nyilván nem játszanám. De az, hogy élvezem nem jelenti azt, hogy vakon tapsolok mindennek. Behoznak egy módot,
  • Hard3n3d on NévváltoztatásÉn az igazi McCree helyében bejátszanám hogy nevet váltok Cole Cassidy. -ra :D
  • Attila on Jön a patch!Nem tudhatjuk, hogy milyen volt a munkamorál nyáron az Activision tisztogatási hadművelete alatt, de azt gyanítom, hogy nem túl jó.
  • Darkpep on Jön a patch!Miért ne lenne 9.3? simán lesz még 9.3, idő van még bőven rá.
  • lelelio on Legion TimewalkingÉlvezed még egyáltalán ezt a játékot, vagy csak megszokásból játszod?
  • Adi91 on Jön a patch!Király! A legnagyobb baj, hogy ami most jön a 9.1.5-ben, annak a már a 9.0-ban így kellett volna jönnie. Hogy
  • Adi91 on Legion TimewalkingAzzal, hogy a Timewalking Mythic+-ban letiltják a régi geareket a FUN-t veszik ki az egészből. Semmivel sem lesz érdekesebb újra
  • Afthraste on A hűség jutalmaAzért szar ez, mert így nem csinálnak contentet. Ha előre megvan az x előfizető akkor nem kell lekötni őket tartalommal.
  • rapbandita on A hűség jutalma@Vordengo @Singulus Azért azt vágjátok hogy vannak akik még mindig játszanak a WoW-al, sőt a mythic progress kellős közepén járnak
  • Singulus on A hűség jutalmaPlusz mindezt azért, hogy az éves pénzügyi jelentésükben jól mutasson a bevétel. Igaz, cserébe nem kapsz semmit csak a 10200.
  • Vordengo on A hűség jutalmaIlyennel előállni akkor amikor már 3 hónapja pörög a 9.1 a következő 9.2 content patch meg még a látóhatáron sincs...
  • ben2 on Friss start"Gyorsabb szintezés, hasonlóan a Burning Crusade-hez." És innentől bukik a mutatvány. Már anno a TBC-nél is tönkretette a vanilla zónákban