Diablo 2 Resurrected megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT tower_0916

Készült 2021. szeptember 16. | írta Attila

2

Kihívások a Mágus Toronyban

A 9.1.5-ös patchben a Legion Timewalking ideje alatt nem csak régi jó dungeonökbe térhetünk vissza kalandért és zsákmányért, de újra bekopogtathatunk a Mage Tower kapuján is. Minden ugyanúgy fog működni, mint annak idején, viszont megújulnak a rewardok. A régi cuccok helyett megkapjuk a tier20-as setek átszínezett verzióit, a druidák pedig új “werebear” formát is szerezhetnek. Azok a játékosok pedig, akik mind a hét kihívást teljesítik a toronyban egy új mounttal lesznek gazdagabbak, a Soaring Spelltome-mal. Még nincs kép.

Soon after the Burning Legion invaded Azeroth at the Broken Shore, the Alliance and Horde began using the Mage Tower at Deliverance Point for high-end training of their most promising champions. When Sargeras was later defeated and dealt his final vengeful blow to Azeroth, the Mage Tower was shut, and it has been inaccessible ever since.

In 9.1.5, Legion Timewalking will become available for the first time, and with Timewalking comes a wondrous way to return to the moments of heroism from the past. Azeroth’s champions will be able to enter the Mage Tower again.

Mage Tower Basics
In Legion Timewalking, the Mage Tower will operate similarly to how it did during Legion. The original seven different Challenges (grouped by your specialization’s role) will be available to try repeatedly, for the duration of Legion Timewalking:

 • “Closing the Eye” for Frost Death Knight, Havoc Demon Hunter, Survival Hunter, Subtlety Rogue, and Arms Warrior.
 • “An Impossible Foe” for Unholy Death Knight, Feral Druid, Fire Mage, Outlaw Rogue, Elemental Shaman, and Fury Warrior.
 • “The God-Queen’s Fury” for Arcane Mage, Retribution Paladin, Assassination Rogue, Enhancement Shaman, and Demonology Warlock.
 • “Feltotem’s Fall” for Beast Mastery Hunter, Windwalker Monk, Discipline Priest, and Destruction Warlock.
 • “The Highlord’s Return” for Blood Death Knight, Vengeance Demon Hunter, Guardian Druid, Brewmaster Monk, Protection Paladin, and Protection Warrior.
 • “End of the Risen Threat” for Restoration Druid, Mistweaver Monk, Holy Paladin, Holy Priest, and Restoration Shaman.
 • “Thwarting the Twins” for Balance Druid, Marksmanship Hunter, Frost Mage Shadow Priest, and Affliction Warlock.

Each Challenge comprises a series of solo encounters that must be completely survived to earn rewards, and in Legion Timewalking, they will not require that you have an Artifact, or even that you originally played Legion. While the Challenges were considered quite difficult for most of Legion, we’re tuning the encounters in Timewalking to normalize player power, with the intention of providing a meaningful level of difficulty to current players.

New Rewards
The Timewalking Mage Tower Challenges may be the same as those that players experienced in Legion, but the rewards will be different. When the Mage Tower closed at the end of Legion, it was firmly established that those rewards would become unavailable. Many players pushed themselves to collect all the appearances they could before the tower closed. Reintroducing those same appearances now would diminish those players’ accomplishment, so success in a Mage Tower challenge will now award a Legion-themed armor set for your class.


There’s also a new Achievement coming in 9.1.5 for the most well-rounded champions of the Kirin Tor. Players who complete all seven of the Challenges on different characters across their Battle.net account will be rewarded with a unique flying mount: the Soaring Spelltome!

Another Special Addition
During Legion, the Mage Tower awarded most specs a new weapon appearance, yet players who missed earning those still have countless other admirable weapon transmogs to collect across the whole of the game. But for Guardian druids, the Mage Tower prize was an alternate bear form with a unique silhouette and animations. There is simply nothing else like it in the game. For years, we’ve heard feedback from druid players who are frustrated that something so transformative is no longer available, and we agree.

Therefore, in Legion Timewalking, Guardian druids who complete The Highlord’s Return challenge will also receive a new fel variant of the “werebear” form.We’ve designed it with the goal of making sure that the original bear forms earned in Legion, with their unblemished natural coloration, will remain clearly distinguishable from this new one.

Looking Ahead
To celebrate the return of the Mage Tower, we plan to have Legion Timewalking open for two consecutive weeks when it first appears on the calendar. Thereafter, Legion Timewalking will occur for the standard one-week-at-a-time in rotation with other Timewalking events from past expansions.

You can’t hide behind these walls forever, Odyn!

Tetszik(1)Nem tetszik(0)

Tags:


2 komment érkezett a(z) Kihívások a Mágus Toronyban poszthoz

 1. Bermuda mondja:

  Legyünk őszinték: a játékosok 99%-át csak a druida MedveDisznóEmber formja érdekli, maga a mage tower, mint kihívás roppant unalmas grind volt.

  Tetszik(1)Nem tetszik(2)
 2. Adi91 mondja:

  Sokan szerették a mage towert, és egyértelműen fan service ennek a visszahozatala. Mindenesetre én ettől nem esek hasra, fun volt amikor content volt, de most ugyanazt hozzák vissza TW köntösben. Ha letoltad a téged érdeklő karakterekkel, akkor igazából semmi újat nem fog tudni adni.

  Kicsit más lesz így, hogy nem lesznek meg azok a powerek, amik megvoltak akkor (pl. két Legion legendary), de a lényeg összességében nem változik semmit.

  Ez igazából egy könnyű jó pont a fejlesztőknek, kihagyott ziccer lett volna, ha nem teszik be. Engem mindenesetre nem izgatott fel túlságosan, meg tudtam csinálni régen is, valszeg most is menni fog.

  Tetszik(1)Nem tetszik(4)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑
 • FS DISCORD

 • FrostShock!

  32 User(s) Online Join Server
  • ender
  • szaroszsak
  • nosferatx
 • KAPCSOLAT

  Ha hírt akarsz beküldeni, szeretnél üzenni valamit, észrevételed, javaslatod van, küldj egy e-mailt a szerkesztőségi email címre: frostshockszerk kukac googlegroups pont com

  Ha bármi más gondod, bajod, problémád van az oldal használata közben, akkor ugyanarra a címre írhatsz.

 • KOMMENTEK

  • Bermuda on LefújvaEz a lefújás szerintem legkevésbé a WoW miatt volt szükséges, az mostanra talán már az egyik leginkább egyenesben levő Blizzard
  • Adi91 on LefújvaMicsoda meglepetés. Valószínűleg nem tudnának mit mutatni a BlizzConline-on, illetve nem akarnak szembenézni a rajongókkal az elmúlt pár hónap atrocitásai
  • Adi91 on Jön a patch!A jelenlegi ütemben? A 9.1 8 hónap után jött ki, messze a leghosszabb idő volt egy release és az első
  • Adi91 on Legion TimewalkingHa nem élvezném nyilván nem játszanám. De az, hogy élvezem nem jelenti azt, hogy vakon tapsolok mindennek. Behoznak egy módot,
  • Hard3n3d on NévváltoztatásÉn az igazi McCree helyében bejátszanám hogy nevet váltok Cole Cassidy. -ra :D
  • Attila on Jön a patch!Nem tudhatjuk, hogy milyen volt a munkamorál nyáron az Activision tisztogatási hadművelete alatt, de azt gyanítom, hogy nem túl jó.
  • Darkpep on Jön a patch!Miért ne lenne 9.3? simán lesz még 9.3, idő van még bőven rá.
  • lelelio on Legion TimewalkingÉlvezed még egyáltalán ezt a játékot, vagy csak megszokásból játszod?
  • Adi91 on Jön a patch!Király! A legnagyobb baj, hogy ami most jön a 9.1.5-ben, annak a már a 9.0-ban így kellett volna jönnie. Hogy
  • Adi91 on Legion TimewalkingAzzal, hogy a Timewalking Mythic+-ban letiltják a régi geareket a FUN-t veszik ki az egészből. Semmivel sem lesz érdekesebb újra
  • Afthraste on A hűség jutalmaAzért szar ez, mert így nem csinálnak contentet. Ha előre megvan az x előfizető akkor nem kell lekötni őket tartalommal.
  • rapbandita on A hűség jutalma@Vordengo @Singulus Azért azt vágjátok hogy vannak akik még mindig játszanak a WoW-al, sőt a mythic progress kellős közepén járnak
  • Singulus on A hűség jutalmaPlusz mindezt azért, hogy az éves pénzügyi jelentésükben jól mutasson a bevétel. Igaz, cserébe nem kapsz semmit csak a 10200.
  • Vordengo on A hűség jutalmaIlyennel előállni akkor amikor már 3 hónapja pörög a 9.1 a következő 9.2 content patch meg még a látóhatáron sincs...
  • ben2 on Friss start"Gyorsabb szintezés, hasonlóan a Burning Crusade-hez." És innentől bukik a mutatvány. Már anno a TBC-nél is tönkretette a vanilla zónákban