WARCRAFT rumble_0503

Készült 2022. május 3. | írta Attila

10

Warcraft Arclight Rumble

Join us in a new lighthearted and whimsical game where you’re in command. Easy to learn but hard to master, Warcraft® Arclight Rumble™ tests players’ ability to create miniature armies to effectively overcome each mission’s unique challenges.

Audio Description of Cinematic

Designed from the ground up for mobile and set in the beloved Warcraft universe, Warcraft Arclight Rumble invites players to build armies with their favorite heroes and villains from Warcraft and battle it out in exciting scenarios designed to test their tactical wits.

In the fantasy world of Azeroth, Warcraft Arclight Rumble is a dazzling new sensation that’s sweeping inns and taverns across the land—a wonderous mechanical amusement machine powered by the mad wizardry of gnomish engineering, where Azeroth’s greatest heroes and most fearsome villains come to life in miniature to do battle.

Build your forces from collections of minis, starting with your armies’ Leaders—which include Warcraft notables like the Warsong chieftain Grommash Hellscream and Archmage Jaina Proudmoore—and fill in your rosters with rank-and-file Troop minis and powerful Spells. Each single-player mission presents its own distinct, strategic puzzle to solve, and players will have to nimbly adapt their tactics in real-time to overcome these frantic challenges.

 • Collect over 60 characters from across the Warcraft universe—brought to life as lovingly sculpted tabletop miniatures.
 • Triumph through an epic single-player campaign with over 70 missions.
 • Play cooperatively with your friends or put their armies to the test in competitive player-versus-player mode.
 • Engage in dungeons or take on demanding co-operative raids.
 • Join a guild, engage in PvP, and much more.

Check out our gameplay overview for more details.

Join the Beta

Pre-register on the Warcraft Arclight Rumble official site today. Android users can also pre-register for beta by visiting the Google Play store now. Stay tuned to the official site for information on when the beta becomes available to iOS.

Warcraft Arclight Rumble Minimum Requirements

Available on iOS (6S and up) and Android (S7 and up).

Stay on top of all the latest Warcraft Arclight Rumble news by following us on the official site and on our social channels official site and on our social channels InstagramTwitterYouTubeFacebook, and Twitch.

Tetszik(1)Nem tetszik(5)

Tags:


10 komment érkezett a(z) Warcraft Arclight Rumble poszthoz

 1. Afthraste mondja:

  "THE WARCRAFT® UNIVERSE IS GOING MOBILE" promó szövegből azt gondoltam, hogy valami tényleg Warcraftos gameplay lesz (ezzel a címmel úgy gondoltam, hogy a Hearthstone se számít Warcraftos telefonos játéknak a gameplay meg minden miatt), de ez nagyon gagyin néz ki.

  Tetszik(7)Nem tetszik(0)
 2. Iblys mondja:

  Nem találtam még róla konkrét infót de nekem nagyon úgy tűnik ez gacha lesz. 60 karakter, gondolom minden karakter gearelhető, minimum egy fegyver armor meg valami kacat a nyakába. Tipikus pénzszivattyú warcraft köntösben.

  Tetszik(5)Nem tetszik(0)
  • Attila mondja:

   Nem az lesz.

   "The interview also states that the developers have confirmed that "there are no NFT or gacha mechanics in the game". In the end, Blizzard wants to create and provide an authentic Warcraft experience for all fans of the franchise"

   https://www.gamerbraves.com/warcraft-arclight-rumble-announced-for-mobile-a-new-rts-with-no-gacha/

   Tetszik(3)Nem tetszik(0)
 3. grobs mondja:

  Szekunder szégyenérzet. Ha film lenne azt mondanám ez annyira szarul néz ki, hogy jó is lehet. Blizzard-nál mostmár csak kínaiak vannak? Lesz pálca huzogató, meg toronyban harcolós reklám?

  Tetszik(7)Nem tetszik(0)
 4. Hatba mondja:

  Annyira kringe hogy arra nincs szó. Se több szóból álló kifejezés

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 5. Bermuda mondja:

  Nekem mondjuk semmi bajom vele - sőt, aranyos arcadenak néz ki. A kiégett kazuárok és Warcraftról fogalmatlan fiatalok a célközönség, arra pont jó egy ilyen mobiljáték. Én mondjuk egy percig nem fogok vele foglalkozni, de legalább nem is úgy lett bemutatva, mint a Diablo Immortal, hogy hűűű micsoda nagy cím, de okostelefonotok azért remélem van (nekem mondjuk nincs).

  Tetszik(5)Nem tetszik(0)
  • warruth mondja:

   Így van. Ha valaki kérdezi, szerintem is undorítóan néz ki, de nem csinálok belőle nagy ügyet, hanem elfogadom, hogy már nem én vagyok a célközönség. Nem szabad megfeledkezni róla, hogy nemcsak a Blizzard öregszik, hanem mi magunk is.

   Tetszik(4)Nem tetszik(1)
 6. tsirche mondja:

  Erről az a pár éves szituáció jut eszembe, amikor a Fallout kapott egy mobilos időkitöltő játékot (Shelter) a főcím megjelenéséig, majd közölték a srácok hogy több bevételt termelt mint bármelyik számozott, multiplatformos rész...

  Ez van, változik a világ, lassan indíthatjuk a "régen minden job volt" lemezt mi is.

  Tetszik(2)Nem tetszik(1)
  • Afthraste mondja:

   Vannak dolgok amik jobbak voltak és vannak amik jobbak most, de ne bagatellizáljuk el ha lehet azt a témát, hogy profitmaximalizálás érdekében megcsorbítják, vagy teljesen átformáltatják a végtermékeket ahelyett, hogy a készítők/művészek olyan médiumot hozzanak létre, amilyet ők szeretnének átadni számunkra.
   Itt már rég nem arról van szó, hogy meg kell tudni fizetni a dolgozókat (meg se próbálják, inkább kirugdalják őket és felvesznek kevesebbért újakat) de még csak nem is arról, hogy nekivághassanak még egy új projektnek. Itt már csak arról, hogy a cég 1 vagy 2 milliárdot ér a tőzsdén, hogy Bobby 1 vagy 2 yatchot vesz.
   Attól, hogy valami több pénzt hoz, nem jelenti, hogy egy jobb produktum és a művészeti értéke szintén nem egyenlő a megtermelt profittal és nem kéne ennyivel letudni, hogy nem mi vagyunk a célközönség ezért a mi véleményünk arról, hogy mi jobb és rosszabb már nem számít. A "freemium" játékok kifejezetten a nem tudatosan fogyasztó gyerekekre és a szerencsejátékfüggők telefonos megfelelőin garázdálkodnak, nincs az a művészetét szerető játékfejlesztő aki önmagától egy olyan gameplay mechanikát tenne a játékba, hogy most akkor vársz, vagy fizetsz valódi pénzzel.

   Tetszik(4)Nem tetszik(2)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑
 • FS DISCORD

 • FrostShock!

  33 User(s) Online Join Server
  • lszalai
  • Bruotus
  • Pettan
 • KOMMENTEK

  • Iblys on Dragonflight Collector’s EditionCsak feltételezés, de talán azért is egyre drágább (már a szar eur árfolyamot leszámítva) mert egyre kevesebbet csinálnak belőle. Minél
  • Adi91 on Dragonflight Collector’s EditionAlapvetően semmi baj nem lenne egyébként ezzel, de amíg látod, hogy mit adtak régen kevesebbért, és mellé teszed, hogy mit
  • Professor J on Dragonflight Collector’s EditionA Starcraft 2: Legacy of the Void CE volt az utolsó fizikai CE, amit 2015-ben még 22 ezerért vettem. Azóta
  • Adi91 on Dragonflight Collector’s EditionSőt, most megnéztem, szállítással együtt 147 euróra jönne ki. Mai árfolyamon: 59.000 Ft. (Szállítás nélkül 130 euró, 52.000 Ft) Tudom,
  • lelelio on Dragonflight: Még idénHisztit az r/hungary-n, kérlek
  • Professor J on Dragonflight: Még idénHasznál eurot a magyar is, ha külföldről EU-n belülről rendel, főleg ahol euro a fizetőeszköz. Vagy pl. Steam és társai,
  • Zibuprofen on Dragonflight: Még idénOrosz-Ukrán háború mi? A horváth kuna az euróval szemben 2010 óta 10%-os intervallumon belül van. A magyar aranytallér meg 260
  • Professor J on Dragonflight: Még idénArról, hogy többek közt az orosz-ukrán háború miatt közel 400 forint az euró, átlag halandók semmit nem tehetünk. Ami jóval
  • Darkpep on Dragonflight: Még idénNekem a pofam szakad le, hogy ennyit elkernek erte, egyre dragabb mint az ifos is. Grrrr
  • Zibuprofen on Dragonflight: Még idénNem, mert nem veszem meg :D.
  • Adi91 on Dragonflight Collector’s EditionTöbb lesz az annál. 129 euró, jelenlegi árfolyamon majdnem 51k. Egyébként rendkívül "kreatív" ajándék a kitűző, a SL után ismét
  • Hard3n3d on Dragonflight: Még idénAki a megjelenés óta játszik az már bele tolt kb 1 millió Ft ot szerintem ez már nem oszt :)
  • Teli on Dragonflight: Még idénTi az idei megjelenésen vagytok kiakadva, nem pedig azon, hogy egy X+1-ik küldetéspatchért 19 700 forintot kérnek el???
  • Attila on Dragonflight: Még idénMeg mertem volna rá esküdni, hogy nem fog megjelenni 23 nyaráig. Ilyen tempó mellett akár már a héten be kellene
  • csabe on Dragonflight: Még idénJó vicc :D Azt akarják beadni hogy 6 hónap alatt lezavarják a bétát és megjelenik idén a Dragonflight??? :D Ha