WARCRAFT preist_0701

Készült 2022. július 1. | írta Attila

4

Pap talentek Dragonflight idején

Ugyan még nincs hír a Dragonflight akármilyen nyilvános teszteléséről, de azért szépen csorognak az infók. Ma például a készülő új Priest talent rendszerbe nyerhetünk betekintést.

Dragonflight has given us an opportunity to really break down each class and allow players to express themselves through their choices. Priest is no exception and we’re excited to bring back some old favorites, some new tricks, and present them through engaging choices. The core tree presents new choices that weren’t previously available for some specializations, such as: Shadowfiend, Shadowflame Prism, Holy Nova, Twins of the Sun Priestess, and more. On the specialization side of things, we’ve remixed some old and new spells that should reward and emphasize the choices you made throughout level-up.

Speaking of specialization, we wanted to make an important callout for Shadow Priests: Dark Thoughts has been removed from the Shadow Priest toolkit. The reasoning is Dark Thoughts placed a large emphasis on Mind Flay and made it feel mandatory to keep it always channeled to roll for a proc. That said, we’d like to make sure that Shadow retains some variety and surprise in their rotation so we’re trying a new approach: Vampiric Insight (see below).

Each of these trees, and the spells that make them up, are a work in progress. We are excited to hear from you and will continue to iterate up to launch and beyond. Thank you for taking a look and we’ll see you in the Dragon Isles!

Folytatás a hivatalos weboldalon.

Tetszik(0)Nem tetszik(2)

Tags: ,


4 komment érkezett a(z) Pap talentek Dragonflight idején poszthoz

 1. Ensomhet mondja:

  Néztem a hozzászólásokat, és rengeteg mágussírás volt, hogy vegyék el a power infusiont, vagy max self-cast lehessen. Mi ennek az oka? (Nem játszom a Shadowlands-et).

  Tetszik(1)Nem tetszik(3)
  • Hard3n3d mondja:

   Mert a lock vagy a DK kapja 🙂

   Tetszik(2)Nem tetszik(4)
  • Adi91 mondja:

   A Power Infusion-nt ha megkapod egy priest-től (tipikusan healertől), akkor az jelentősen felfelé húzza a DPS-ed. Ha megnézed a TOP logokat mondjuk mythic Jailer-ről, akkor garantálható, hogy az első 10-ben, de még az első 25-ben sem lesz olyan player, aki ne kapott volna legalább 1 Power Infusion-t. Igazából most megnéztem, és a legjobb PI nélküli log a 81. helyen áll. Van olyan log is, ahol az adott játékos 10 (!) PI-t kapott a Jailer encounter alatt.

   Egy másik példát kiemelve egy viszonylag könnyebb, patchwerk típusú bosson (Skolex) a top log egy 4 perces fight alatt 5 PI-t kapott. Ez elképesztően nagy buff.

   A népek azért háborognak, mert nem juthat mindenkinek PI, márpedig ha nem kapsz PI-t, eleve hátrányból indulsz az e-pénisz versenyen azokkal szemben akik kapnak PI-t. Azt gondolom, hogy ezért van az, hogy sokan ellenzik a PI-t.

   Egyébként egy ideális világban nem kellene, hogy ilyen dolgok számítsanak - tök jó lenne ha nem a számok vezérelnének mindent és mindenkit. De ez már csak ilyen. Szóval azért ellenzik sokan a PI-t, mert egyenlőtlen feltételeket teremt, és ezért aki nem kap PI-t, annak kisebb lesz az epen.

   Tetszik(7)Nem tetszik(6)
   • Afthraste mondja:

    Árnyalnám annyival, hogy az encounterek hossza és a lehetséges papmennyiség függvényében csak olyan classok és specek juthatnak PI-hoz amik 20 sec-ek alatt fejtik ki a CD-jük túlnyomó részét (amellett, hogy eleve top DPS specek, nem vágom miért lett le-voteolva Hard3n3d viccelődős, de jogos hozzászólása) - ha el is viszel papokat ezért a personal hero-ért, rendes progress fighton nem kaphatja ugyanaz az ember az összeset főleg a downtimeja alatt, a top logok mindig is cheeselések voltak szóval nem meglepő ugyanazon a karakteren a 10+ PI, de rendes progressben nyilván nem ugyanaz fogja kapni.

    És ja ideális világban nem kéne, hogy ilyen számítson meg jó lenne, ha nem számok vezérelnének mindenkit, de csak a blizzardon múlott, hogy hozzáadta ezt a skillt és olyan nehézségűre tette a raideket amilyenre. Szóval nem a playereket kell okolni, ha egy olyan class kapja a PI-t aminek mondjuk 200k dmg-et dob a dmg outputján egy olyan class helyett aminek csak 100-at. A raid méret fix, ha meg azért nem játszhatsz a classoddal/speceddel mert nem valid a csapatotoknak mert nem hal meg a boss, azt meg nem csoda ha nem szeretik az emberek - szóval nem csak epénisz kérdése (nyilván az is benne van).

    Tetszik(0)Nem tetszik(2)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑
 • FS DISCORD

 • FrostShock!

  23 User(s) Online Join Server
  • Eliotvance
  • Stealth
  • chills
 • KOMMENTEK

  • Hard3n3d on Visszatér a mobil AHLegalább még egyszerűbb lesz botozni
  • Darkpep on Indul a 4. szezon" A Shadowlands négy nagy raidje" Csak 3 raid van. :D
  • Kaymon on Indul a 4. szezonSajna ez tényleg kevéske véleményem szerint is, kövi exp-ig én is pihentetem.
  • Kvarclovag on Indul a 4. szezonHa ez minden elfoglaltság amit betudtak tenni, akkor inkább be sem fizetek... :(
  • Adi91 on Dragonflight mountokEgynémelyik eléggé jól néz ki. A felújított proto-drake-ek is pofásak. Az abszolút szerelem a kék láva mamut. Az valami baromi
  • Hard3n3d on Wrath of the Lich King Classic: Szeptember 26.gondolom majd pre petch alatt 2 héttel előtte sac kb
  • Laox on Wrath of the Lich King Classic: Szeptember 26.Arról van infó, hogy DK-t mikor lehet majd kezdeni?
  • Adi91 on Dracthyr Evoker ismertetőElsőre nekem sem jön át, de biztos, hogy mocsok mód OP lesz, ahogy eddig az összes hero class volt amikor
  • Hard3n3d on Dracthyr Evoker ismertetőLesznek sárkány npc-k azok elég badass kinézettet kaptak https://i.kek.sh/cck44FBKIKj.jpg
  • Hatba on Dracthyr Evoker ismertetőHogy Asmongoldot idézzem: "I have only seen one place on the internet where dragons are drawn with this much detail:
  • Hisztigép on Dracthyr Evoker ismertetőKonkrétan ránézek és elhányom magam. Megjelenése az újrahasznosítás csimborasszója, egyelőre egy nagy tesco gazdaságos megoldás a saját mocskában vergődő activison-blizzard
  • majk05 on Dracthyr Evoker ismertetőfú de nem adja ez az új klassz. tökre jó hogy próbálkoznak, meg van legalább valami újdonság, de ez egyszerűen
  • Adi91 on Zónakörkép: Azure SpanSzerintem vannak notorikus dislike-olók itt az oldalon. Egy tök pozitív kommentemet megnéztem, amiben semmi negatív gondolat nem volt - 2
  • Ninjja on Zónakörkép: Azure SpanLátom tipikus hülyemagyarok olvassák csak ezt az oldalt. Felteszek egy kérdést erre jön rá két dislike! Gratulálok, nyomjatok erre is
  • Ninjja on Zónakörkép: Azure SpanNincs még saját zenéjje a zónának, vagy miért a Grizzly Hills terület zenéjje van alatta?