World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WOW-CLASSIC wow_classic_0226

Készült 2019. április 23. | írta Attila

7

Alfa holdbázis jelentkezik

Jó hír a WoW Classic-ra vágyó játékos társaknak, hogy végre elindult a játék alfa tesztelése. Egyelőre csak a Blizzard kollégái férhetnek hozzá a tesztszerverekhez, de egészen biztos vagyok benne, hogy pár héten elindul a béta is. (Már ha tartani akarják a nyári megjelenést.)

Hey folks! I’ve got a small update here to help quell some of the rumors and let you know where we are at for WoW Classic. We recently began a phase of internal employee alpha testing. The new build data that many of you have been discussing over the last few days is simply part of this process. Phases like this allow us to test out the game content along with other functionality that will be used in the live game, like logging in through the Blizzard Battle.net 233 App.

Aside from that, we don’t have any announcements to make at this time. I know all of you are very excited about this game and we thank you for your patience as we continue to develop it. More information will be coming soon!

Tetszik(6)Nem tetszik(0)

Tags:


 • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

  Éjjen!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Bangyi

  Csak engem "aggaszt" hogy még csak most tartanak alpha-ban és már nem open beta közeli állapotban?!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • olasz

   Nem csak teged. Ha igy kiadnak nyarra valoszinu sok gond lenne vele. Vagy eppetetnek csak hogy hol jarnak a dologgal. Majd kiderul.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

   Ha veszünk egy augusztusi megjelenést akkor arra ez az alpha még bőven jó, és ugye az is nyárnak minösül...:)

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Bangyi

    Végül is augusztus 31. is "Summer", de azért a Blizzard time-ban még mindig aggasztó a helyzet szerintem.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Makk

     Mondjuk nyilván lehet aug 31 is, de azért ne feledd, hogy pár technikai jellegű dolgot kell megcsinálniuk, mert a játék alapvetően kész van, kontent stb ilyenekkel nem kell vacakolni.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • ben2

   Mondjuk ez Classic, tehát egy csomó dolgot nem nagyon kell béta tesztelni. Pl. a vanilla class ballance olyan amilyen, már része a történelemnek, így azzal nem nagyon kell foglalkozniuk, max. ha valami nem pont úgy működik, mint régen.
   A privát szervereken sem tart tovább a béta időszak egy-két hónapnál és
   ők nagyságrendileg kevesebb erőforrással rendelkeznek, mint a Blizzard.

   A classic alfa teszt is inkább technikai lehet, azaz fagyások, lagg, stb. illetve hogy a modern kliens ne akadjon össze a régi tartalommal, vagy ne adjon lehetőséget (új) exploitokra.

   A public béta pedig arról fog szólni, hogy x dolog vanillában máshogy volt, vagy hogy adott item nem a megfelelő patchhez illő statokkal rendelkezik, elakadás egy quest-chainben, stb.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑