WOW-CLASSIC addon_0523

Készült 2019. május 23. | írta Attila

10

Add-onok nélkül már nem is megy?

A WoW Classic bétájának az elindulása után – ahogy arra számítani lehetett – beindultak az add-on készítők is, akik szép sorban jelentetik meg a Classic-ra felkészített verziókat. A Will It Classic nevű weboldalon folyamatosan frissül az elérhető add-onok listája, melyek között már olyan régi kedvencek is megjelentek, mint a MonkeyQuest vagy a Vendor Price. Jó böngészgetést!

Will It Classic is a World Of Warcraft fan site for the upcoming WOW Classic release.

It’s one and only purpose, for now, is to give a place to track the status of upcoming addons for WOW Classic. You will find addons listed by one of three statuses.

 • Updated (Legendary Color)
 • Planned (Rare Color)
 • Not Planned (Poor Color)
We are a community driven site and rely upon you the fan to help track the status of your favorite addon. Please take a moment to search for your favorites. If you don’t find them why not add them?
Tetszik(5)Nem tetszik(0)

Tags:


10 komment érkezett a(z) Add-onok nélkül már nem is megy? poszthoz

 1. Kiss Bálint mondja:

  Soha nem használtam 1-2 adonnál többet, szinte mindent tud a játék amit kell.
  Régen nem volt beépített óra, arra volt addonom, hogy lássam hány órája múlt el éjfél 😀
  Később lett még egy Quest Helper, aztán egy Damage meter is.
  Mára csak a Damage meter maradt.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Whisper mondja:

   összesen 3 addont használok a 25 gombos Rshamannal PVP-ben 8) Amúgy a Toolbar rendező nem értem mért kell külön addonskétn kezelni. EZ move optiont berakhatna a Blizz igazán 15 év után egy WOW-ba. Úgy ahogy a alap RAID/GRP bar-t mozhathatod.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Dezső Drózdi mondja:

   Táskás meg chat addon nekem kötelező. Minmaxoláshoz kell legalább egy details meg egy SimC. AH addonból is kell valami, illetve SellJunk és AutoRepairt is nagyon szeretem. Ezeknek a felét tervezem Vanillán.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Hard3n3d mondja:

    Questadon is kel 1.12 is csináltak már olyan szintű questaddont mint ami retailon megy tehát majd a classichoz is fog valaki csinálni
    bár alapból is betehetné a bliz mivel úgyis ki alt tabozol hogy hol a francba is van az a mob

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Profil_xd420 mondja:

    Úristen csodálkozok, hogy nem szedtek szét mikor magyar pvp-seknek valamelyik forumon megemlítettem, hogy muszáj dps-t kalkuláltani valahogy pve, mert sosse tudhatod éppen mennyire hidden OP statos cucc van a táskádba egyből kaptam a választ, hogy felesleges, mert beteszed az itemet ráviszed egy spelledre az egeret azt ha nőt a dmge a spellnek akkor jobb a cucc.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. warruth mondja:

  Én a pfUI-t szerettem, mert abban sok hasznos dolog volt összegyúrva. Az tény, hogy esztétikailag elég ronda volt, ezért nehéz volt megszokni. Szerettem volna valami olyan UI-t ami nem ilyen puritán, hanem barokk stílusú virágokkal, meg trombitáló angyalkákkal van díszítve, de sajnos nem találtam ilyet. De legalább funkcionálisan jól működött a pfUI, és az is több, mint a semmi. Arról van hír, hogy ez, vagy ehhez hasonló lehetőség lesz-e a Classicban? (Annyira nem vagyok tájékozott addonok terén.)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 3. ben2 mondja:

  Én privát szervereken healerként a Luna Frames-t használom (szvsz kötelező darab), az Atlas-t és az Atlas Loot-ot, Decursive-et (lehet csak béna vagyok a luna frames konfigurálásában). Minden mást direkt hanyagolok, mert csak rontanak a vanilla hangulaton.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 4. olasz mondja:

  Egy quest helper kell csak. Max 1 healbot addon. Esetleg 1 gatherer. Az egvilagon semmi tobb. De a q helper is elegendo szamomra.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • ben2 mondja:

   A healbotot nem ajánlom, a luna frames-hez kényelmesen lehet click+key kombókat konfigurálni, sokkal átláthatóbb és egyszerűbb a használata raiden is. Mivel a Classic a legújabb kliensen fog futni, nem tudom hogy a healbot hogyan fog működni, de az eredeti 1.12 kliensen pl. ki kell kapcsolni a self castot a healbot használatakor, luna frames-el meg nem kell.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 5. Meridian74 - "CEU-t Arábiába!" mondja:

  Gathering és MobInfo jól jöhet, meg a táskák egybe nyitása.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑