World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WOW-CLASSIC screenshot-2019-05-30-at-13-40-21

Készült 2019. május 30. | írta Astonkacser

28

Sárkány Stormwindben

A jó öreg exploitok mind-mind benne maradnak a játékban. Például a nagy gyíkok kiteolása a fővárosokba. Muhahahaha…

Tetszik(4)Nem tetszik(1)


 • Attila

  Te jó ég, hogy én milyen szívesen bepancsolnék egyet ennek a csávónak. Az összes ilyen twitch streamer, content creator, insta modell meg influencer az emberiség söpredéke. 😛

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
  • Narg

   Asmongold ráadásul meg ezeknek a söpredékéknek a legalja...

   Tetszik(1)Nem tetszik(0)
  • Makk

   De ebben a legrosszabb, hogy erre van igény...

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Armin Morhaime

   Én is így voltam vele korábban, borzasztóan irritált a fickó. Illetve szánalmasan semmi extra nincs abban amit csinál. De egy ideje elviselhető lett, sőt még viccesnek is találom egy két megmozdulását, és amilyen bamba fejeket tud vágni néha, hihetetlen. Esfand még nagyon beteg, rajta lehet röhögni rendesen, és most sokat együtt tolják, nekem valahogy tetszik. De lehet, hogy csak azért, mert nincs más... 😉

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Dezső Drózdi

   Én se értem miért jobb ő mint Molnár Kiki, meg azt se miért érdekel bárkit Molnár Kiki, de az emberek hasonlóan reagálnak azokra amiket én nézek. 😀

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Zegna

   Végre nem csak én vagyok ezzel így, vhogy nem értem miért nézik ezt a balféket. Semmi különleges nincs, csak üres duma és lézengés. Szánalmas húzása az volt, amikor Method/Sco streamet többen néznét 2 hétig és neki állt pampogni, hogy ki a tökömet érdekel a world first + stb. Hát az még mindig ezerszer nézhetőbb, mint ez a tróger semmirekellő. Viszont jól csinálja, mert kula teljesítménnyel bitand lóvékat akaszt 🙁

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Zegna

    Amúgy van pár érdekes streamer is, aki vagy vicces, vagy olyat csinál ami érdekes. De ez a csávó tényleg a legalja, ahogyan írta itt más is.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Serathis

  Teremus semmi, Kazzak volt a jó.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • ben2

   Nostalriuson megcsinálták amolyan pre-patch eventként, hogy berakták Kazzakot IF-be és Orgrimarba. Gyakorlatilag kiírthatatlan boss, mert azokkal healeli magát, akiket megölt és hiába áll rá 100 vérprofi raider full epicben, ha közben odamegy bámészkodni több ezer noob, akiket Kazak egy AOE-val leszed. Szépen visszaáll a HP-ja és szevasz.
   Még olyannal is próbálkoztunk, hogy kite-oltuk a királyig, aki ütötte is rendesen, a többiek meg healelték, de a sok hülye turista miatt esélytelen volt az is, pedig mondtuk mindenkinek, hogy ha nézni akarod, akkor maradj halott hülyegyerek, úgyis mindent látsz, de nem healeled a bosst.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Serathis

    Jaja anno asszem server reset is lett belőle

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • olasz

  Komolyra forditva a szot. Es tbc velt tolom. Es pl hyjal raiden a boss hp janak 50% at kell leverni a tobbiben segithetnek az npc k azert hogy lootot kaphassatok. Vanillaban is igy volt az ilyen world bossoknal vagy ha egy pl 40 fos raid eloszor megutotte akkor tuti hogy az ovek volt a loot ?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Vitya

   L2Hun.

   Tetszik(1)Nem tetszik(0)
   • olasz

    A kérdésre válaszolj ezt nem értem mit jelent.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • ben2

   Aki először megüti, azé a loot, viszont a másik frakció meg mindent megtesz, hogy wipe legyen belőle. Így amint elindul a fight nekiesnek a healereknek.
   Ezért minden frakciótól legalább két raid indul, az egyik az ellenséges frakció távol tartásáért felel, a másik meg a bossfightért.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Nonv

  Vissza akarom kapni a streamerek előtti világot. Elképesztő ami itt megy már. Ha belepillantok egy twitch kommentbe, akkor azt látom, hogy dedós, béna, szar arcok írogatnak. Ráadásul a wow-val kik játszanak leginkább? Már idősebb, 25, de inkább 30 feletti emberek, a vanillával meg különösen. És olyan szinten viselkednek, mint ahogyan egy 5 éves se... De most komolyan ezek megrekedtek egy fejlődési szintben? Basszus, még a videóban is rommá nyalják a streamer fenekét, nem hogy kommentben.... És ezek még fizetnek is neki, a saját, nehezen megkeresett pénzüket adják oda ezeknek. Ha meg kap tőle egy invet, akkor összeejakulálják magukat basszus. 😀 Ha ilyenekkel lesz tele a vanilla server, akkor inkább köszönöm nem....

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

   "És olyan szinten viselkednek, mint ahogyan egy 5 éves se..." Ez a leggázabb, óvoda az egész, idegesitő szar, a kommentelőkkel együtt. Abban azért lehet bizni hogy van annyira hardcore a vanilla, hogy _tartósan nem lesznek jelen és maradnak a fortnitenál, pubgnél meg a többi mainstream fosnál.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • KevMit

   Szerencsés helyzet, hogy leginkább US szervereken vannak ezek.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Astonkacser

   "Vissza akarom kapni a streamerek előtti világot."

   Hála az égnek erre van egy beépített hotkey: ALT+F4

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Nonv

    Ugyan... El lehet kerülni? Nem. Miért? Mert ez látod, hallod, olvasod majdnem mindenhol, még itt is. Nem járok nézegetni őket a twitchre, youtube-ra, elég ha csak a játék reddit oldalát nézegetem, hogy milyen új hírek vannak, egyből szembe jön pár bejegyzés ezekkel kapcsolatban. Legutóbb a world chaten beszéltek ezekről a szerencsetélénekről, akkor is alt+f4 a megoldás? Na látod...

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Astonkacser

     Aha, így már jobban értem.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Naliviel

   Ez azért egy elég befordult, buborékban élő felfogás. Hálás vagyok a Twitch és a streamelés előtérbe kerülésének és nem csak azért, mert remek szakdolgozat témát adott.
   A streamelés pontosan olyan, mint a televízió a különbség csak annyi, hogy jellemzően a gamer közösséget szólítja meg. Az érdeklődésednek megfelelően tudsz találni olyan személyt, akinek a contentje számodra is kikapcsolódást jelent. Én személy szerint Asmongold szarkasztikus stílusát bírom (az összes játékbeli item megszerzése a célja, az elég erős túlzás, hogy semmi munkával termeli a lóvét, ráadásul a közönségét is megbecsüli és igyekszik bevonni), de xQc és Disguised Toast streamet is szívesen nézek. Tegyük fel nem szereted őket és 5 évesnek titulálod, de akkor mi a helyzet azokkal, akik egy kicsi játék közösségét alkotják, mint pl. Wizard101 vagy Slay the Spire? Épp ahogyan van, aki a populáris kereskedelmi csatornákat kedveli úgy van, aki sportot vagy dokumentumfilmet néz a tévében.
   Lehet szkeptikusnak lenni az újdonságok iránt, de a létezésük elutasítani balgaság. Különben még mindig lovaskocsikkal járnánk a szomszédos falu kovácsához.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Attila

    Ha a Twitch streamer "műsorvezető", akkor a valóság show szereplő "színész", a blogger "újságíró", a soundcloud rapper "zenész", az influencer meg "véleményformáló erő és esztéta is egyben". Aki meg nem alél el tőlük, az meg "nem érti az új idők szavát". Hagyjuk már ezt.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Naliviel

     Félreértesz én nem arra gondolok, hogy technofób lenne, aki nem szereti a Twitch és hasonszőrű platformokat. Inkább arról van szó, hogy sokak elítélik annak minden szegmensét, holott amire gondolnak az a Ninja/Forsen/Asmongold féle vonalt fedi le csak. Én például nem szeretem a tévét, de sosem mondanám, hogy bárcsak ne létezne, mert megvan a maga értelme és haszna. Épp, mint a streamelés műfajának.
     Azért a televíziót hoztam fel példaként, mert az online content előtt az számított a legújabb platformnak. Nem kell azt mondani, hogy a műsorvezető rádiós. Az influencer influencer, az újságíró újságíró. A baj inkább az, ahogyan a jellemzően éretlen, alulképzett fogyasztóközönség kezeli, az nevetséges hogy minden fiatal streamer vagy videós akar lenni (és ezáltal visszataszítóvá teszi sokak számára az egész médiumot).

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Meridian74 – “CEU-t Arábiába!”

  https://www.youtube.com/watch?v=el2Kj5MYT9M

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Meridian74 – “CEU-t Arábiába!”

  Weavil, the ultimate killer 😀

  https://www.youtube.com/watch?v=C02ewGelXVU

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Meridian74 – “CEU-t Arábiába!”

  A konklúzió...

  https://www.youtube.com/watch?v=zuklUAadKbc

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • PaneuropeanBattleRam

  Sztm teljesen tudatosan csinálták meg ilyenre, mert egy jó közösségi élmény:)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Armin Morhaime

  Ő egy igazi GLADIATOR! 😉
  https://www.youtube.com/watch?v=iAYNrFSCuTA

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑