WOW-CLASSIC beta_0703

Készült 2019. július 3. | írta Attila

13

Hamarosan zárul a béta

Nincs ok a keserűségre, ha eddig nem sikerült bejutni a WoW Classic bétájába, ugyanis jövő hét pénteken amúgy is véget ér. 25-én és 26-án lesz még egy stress test, de EPL, Onyxia és Molten Core már csak a belső tesztelő csapat számára lesz elérhető a nyáron. Szóval nagyjából ennyi, innentől várhatjuk a megjelenés napját: augusztus 27-ét.

Thank you very much to everyone who’ve helped test the closed beta for WoW Classic. Over the last seven weeks, we have reviewed over 17000 bug reports from testers. These led to our verification of hundreds of new and unique bugs. Your efforts have directly contributed to making WoW Classic a better experience for everyone when it opens to the world on August 27.

We have now reached a stage where WoW Classic is in a good state for reconciling remaining issues, and we intend to shift our focus away from the closed beta, which will end on July 12.

Internally, we’re working through the aforementioned bug fixes, testing the high-level zones such as Eastern Plaguelands, and doing our raid testing. We’ll make sure Ragnaros and Onyxia are ready to go.

As for what’s next, the final stress test is now coming up on July 25-26 (we’ve changed this date since we first announced it). During that global test, we will roll out our multi-region hardware in preparation for the worldwide release of WoW Classic. In addition to getting many more testers to play through the initial leveling experiences, it will be a test of the fixes and tweaks that we’ve made and are making to the game.

We’re planning a small in-game event to end the closed beta on July 12. We’ll see you there, and we’ll post reminders for you just before the stress test, as well as reminders in August as we gather for name reservations and ultimately for the release of WoW Classic.

Thank you!

Tetszik(3)Nem tetszik(0)

Tags:


13 komment érkezett a(z) Hamarosan zárul a béta poszthoz

 1. Péter mondja:

  És senki ne felejtsen el belépni Augusztus 13.-án lefoglalni a nevet. 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Whisper mondja:

   Aki elcsorja a karim nevét egész életében gankelni fogom!!! 😉 😉

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • olasz mondja:

    Ha 5 ev mulva lepnek be es krealnek 1 karit az en nevem akkor se lenne foglalt amit wow ban hasznalok

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Whisper mondja:

     Érdekes,mert van 2 karim ami nem létezik X serveren ,de nem engedi meg kreálni a mai napig. ugyan azon a serveren. Meg van egy másik ami létezik azon a serveren amin vagyok ,de Alliban. Szóval miért nem lehet 2 ugyanolyan nevű karakter két másik frakcióban?

     Szóval a Xcross realmen össze dobható 2 ugyanolyan nevűt,de egy realmen két frakcióba nem 8)

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • ragadozo88 mondja:

      Ez mondjuk érdekes kérdés, mert szerintem eddig se technikai okai voltak a név egyezés nem engedésének. Tuti hogy a karakterek valami egyedi azonosítóval vannak tárolva. Szerintem csak nem szeretnék a túlnépesedést, pl egy szerver tele Legolasokka, Thrallokkal, Furionokkal :D.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Whisper mondja:

      persze csak az a vicces,hogy ez a legelső karakterm a legelső 2005-s indulás első napja óta csak áthoztam Xavius serverről ragnarosra és ott volt egy oylan a karakter ami nincsen már és akkor nem engedi átírni a nevét arra amit 15 éve csináltam.

      Ez is kérdés nekem ,hogy egy 15 éves karakter miért élvez hátrányt egy low level karitól ami nem is létezik az armory szerint

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • ragadozo88 mondja:

      Ha volt már ilyen akkor arra tippelek, hogy elvileg minden törölt karakterről van back up hogy helyre lehessen állítani ha szükség lenne rá. Bár azt nem tudom hogy retailen is van e töröl karakter helyre állítás, de a tört szerverek gyakran használják. Szóval ha eredetin is van ilyen visszaállító rendszer akkor valszeg azért nem engedi neked átnevezni mert még a név szerepel unusedként az adatbázisban. Persze ez csak tipp. Azt nem próbáltad még hogy Ragnarosra mész vissza és ott nevezed vissza? vagy pont ezt csináltad?

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Hard3n3d mondja:

      Ha egy szerveren csinálsz egy karaktert akkor azt a nevet a törlés után 30 napig nem használhatja más

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • olasz mondja:

      1 kerdes mert ezt nem tudom. Ha pl le van torolve a karid( de ugye visszahozhatod) es kezdesz egy ugyan olyan nevu karit azt engedi ugyan ugy elnevezni ? Mert ha nem akkor megvan a valasz. Erted mire gondolok? Mert akkor 2x annyi kari nev foglalt es ezert nem lehet ugy elnevezni mert 1 visszahozhato karit ugy hivnak.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • ragadozo88 mondja:

      A gyakorlatban még nem használtam vissza állító funkciót, se eredetin sem törtön. de lejjebb Hard3n3d azt írja hogy 30 napig senki nem csinálhat ilyen nevű karaktert. Kérdés hogy ez az eredeti karakter tulajára is vonatkozik e de valszeg igen, mert úgy rémlik hogy a vissza állítás is 30 napig érvényes, valszeg ezért van a másik 30 napos limit.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Afthrast mondja:

      ingyen namechange: töröld a karid, csinálj starter accot, starter accon csinálj ugyanolyan névvel (accon belül nem nézi, hogy le van foglalva), restore a régit, kérni fog name change-t

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • János Fejes mondja:

     ... és az mi, hogy látok egy karit a játékban, ha az össz aranyat nézem, de ilyen karakterem nincs - nem is csináltam!?

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Meridian74 - "CEU-t Arábiába!" mondja:

     Miért, az a neved, hogy ciganypako? 😀

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑