World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WOW-CLASSIC classic_0713

Készült 2019. július 13. | írta Attila

11

Véget ért a béta

Tegnap éjjel véget ért a WoW Classic bétája. Két hét múlva lesz még egy stressz teszt, de innentől kezdve már csak zártkörű tesztelés lesz. Bánkódni azért nem fogunk emiatt, hisz a megjelenésig már csak másfél hónap van, azt meg ki lehet bírni valahogy. A béta az ilyenkor szokásos boss idézős eventtel zárult, amiről természetesen videónk is van.

Again, we want to extend our biggest thanks to all of you who tested WoW Classic in the closed beta. Your efforts have helped us tremendously.

Thank you very much!

Tetszik(2)Nem tetszik(1)

Tags:


 • olasz

  Ilyen egyébként miért nincs a wowban ? X óránként fővárosok előtt megjelenne 1 random raid boss az aktuális/régi contentekből ? Szerintem jópofa lenne és pl legionban is jottek volna a demonok aztan 1 boss. Hogy erezze az ember hogy a fővárosa is veszélyben van vagy valami ilyesmi. Most pl sw elott 1 sereg hordas aztan 1 noname tabornok mint boss.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Tibor Sipos

   Mert most brutálisan alultuningolt jutalomfalatok vannak...

   Ugyebár van egy invázió ami az égvilágon semmi kihívást nem ad.
   Gyere ide, kattints 12-t tessék szépen 410es lút

   Ami meg nazjatarban van random eventek...
   Nah... ott is kb annyi a kihívás h érj oda betagelni egy instant spellel...

   Az open world raid boss ami spawnol legutóbb 38 másodpercig élt...

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • ragadozo88

    Hát nazjatarban van 3 boss (lila quest volt hétvégén nem tudom hogy még aktív e) akik egymás mellett állnak tehát nem lehet külön megölni őket, de abból egyik 3at vágott rám és feküdtem. Bár az is lehet hogy a 350 item level volt kevés. Viszont más csapatokat se láttam próbálkozni vele, pedig direkt többször vissza mentem hátha ütik éppen őket. Szal vagy a reward túl kevés hogy nem éri meg vesződni vele vagy mindenkinek megvan, vagy valszeg mindenkit szétkaptak 3 ütésből, mert senkit nem láttam próbálkozni vele, ellenben a többi bossra mindig volt csapat.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Daermon

     Mivel szerda óta ott vannak, így esélyesen már leölték, akik akarták (én is már az nap). De Finderben néha biztos akad csapat.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • ragadozo88

      Köszi. 🙂 A findert nem próbáltam, bár ha mindenki letolta akkor valszeg ott se lett volna rá több esély.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • ben2

   A retail-el az a gond, hogy nincs már mi motíválja az embereket.
   Ha jobb loot esik belőle, akkor kötelező elemmé válik, amíg ki nem farmolják belőle, majd senkit sem érdekel tovább, ha átlag loot, akkor már az elejétől sem fog senkit sem érdekelni.
   Csak az alacsony szintűek szívnának vele, mert ott áll SW előtt egy ?? npc és senki sem jön segíteni.

   Olyat tudnék elképzelni, hogy amíg mondjuk egy szövetséges város ostrom alatt áll, addig zárva legyenek az AH-k, szüneteljen a posta, ne lehessen sehol se repülni és ne működjön a group finder. Az talán kellően felidegelné az embereket, hogy visszaverjék a támadást, meg egy kicsit a bőrükön éreznék, hogy mégis csak háború van és akadoznak a közszolgáltatások.

   Na ilyen persze nem lesz, mert a retailen ma már minden opcionáliss.
   Amint valami kényelmetlenséget okoz megy a rinya a fórumokon, hogy neki mi köze az egészhez, ha ő nem akar bosst ölni, akkor hagyják békén, így az egészből a végén egy opcionális event lenne, ami kb. az értelmét venné el az egésznek.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Szolo

    Esetleg annyit lehetne csavarni a szituáción, hogy ne büntetés legyen mindenkit a boss jelenléte, hanem lehetséges segítséget nyújtson a leverése. Például adjon buffot arra a napra a karakternek. Az elég sokáig hasznos lenne mindenkinek valamihez. Nem egy kifarmolandó drop lenne. Persze így kvázi kötelező is lenne sokaknak, de például egy 30k-s dps kihagyhatná, a 20k-s pedig ezzel felpumpálhatná magát.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • ben2

     Szvsz a jutalommal motíválás a retailen már nem nagyon működik, mert minden olyan könnyen megszerezhető és minden annyira könnyített, hogy ha nem mythic endgamezel, vagy rated bgzel, akkor igazából tök mindegy, hogy milyen gearben mit csinálsz.
     Persze lehet pénzt, itemeket, buffokat szórni, de azért a nagy többség már nem mozdul meg, mert az átlag halandó így is istenkirály az átlag kontentben (behúz 5 mobot, pár másodperc múlva már fekszenek), az e-sport szerűen endgamelőknek meg az a pár % plusz nem számít, ha meg mégis, akkor is csak egy nagyon szűk rétegnek.Classicon még működik a jutalmazás, mert az alapjáték nehéz, így a legapróbb bónusz is érezhető javulást hoz.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Hard3n3d

      most hogy kaptam 3 napot felmentem játszani lvl 10 en volt 5-600 hp-m a moboknak meg 140

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Szolo

      Azért még a teljesen lemaradottak is szeretnek gyorsan végigszaladni a napi kötelező körökön. 20 perces questchain az persze nem érné meg nekik, de egy 5 perces world boss harccal kezdeni a napot beleférne szerintem, ha utána dupla annyi mobot behúzhatnak.

      Ugyanígy egy mythic endgamelő társaságnak is megérné mondjuk egy mythic környezetből esett cuccal felbuffolt (a'la https://www.wowhead.com/quest=55121/the-laboratory-of-mardivas) bosst lecsapnia nagyobb buffért, amivel tovább tudnának progresselni.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Szolo

      Azért még a teljesen lemaradottak is szeretnek gyorsan végigszaladni a napi kötelező körökön. 20 perces questchain az persze nem érné meg nekik, de egy 5 perces world boss harccal kezdeni a napot beleférne szerintem, ha utána dupla annyi mobot behúzhatnak.
      Ugyanígy egy mythic endgamelő társaságnak is megérné mondjuk egy mythic környezetből esett cuccal felbuffolt (a'la https://www.wowhead.com/quest=55121/the-laboratory-of-mardivas ) bosst lecsapnia nagyobb buffért, amivel tovább tudnának progresselni. Sok lehetőség lenne értelmet adni a bossfightnak.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑