World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WOW-CLASSIC keyring_0814

Készült 2019. augusztus 14. | írta Attila

4

Kulcskarika

A bétázó játékosoknak feltűnt, hogy a WoW Classic felhasználói felületén nincs még meg a helye a kulcskarikának, amit annak idején is csak később patch-eltek be a WoW-ba. Nos, úgy néz ki, hogy ez most se lesz másképp. Alapból a tatyókba kell gyűjtenünk a kulcsokat, és majd csak egy későbbi patch-ben lesz külön slotjuk az inventory-ban. OK! Ez nem olyan érdekes. De az már talán igen, hogy nyolc (nyolc!!) évvel ezelőtt több mint 100 commentes vitát szült az a döntése a Blizzardnak, aminek folyományaképp kivették a kulcsokat a játékból. 😀 Nézzétek csak! (Micsoda idők voltak…)

Hello!

Yes, we do have the Keyring coming to WoW Classic. It won’t be available at launch, but it will be added in the first patch. We don’t yet have a timeframe for the first patch. The Keyring should function as it did in original WoW 1.12, with the same capacity and key compatibility.

Tetszik(3)Nem tetszik(0)

Tags:


 • Naliviel

  Attila!
  Az utolsó mondatra reagálva tök jó lenne egy Throwback FS / Best of FS sorozat, kiposztolva a szerintetek legviccesebb, legnépszerűbb, legfacepalmabb kommentszekcióval rendelkező pár cikket. Én időnként még mindig visszaolvasom a Hyjal / Black temple gyorstalpalót, Google analitika bejegyzéseket, Resonance áprilisi tréfát stb.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Gatee

   Ejj igen, azok voltak a legjobb idők. A WoW a fénykorát élte és az FS is. 😀
   Nekem is egyből a Hyjal / BT guide meg a minden évben megtartott google keresés rovat ugrott be. Meg még Hancu Hogyvolt sorozata és az örök memek mint a "-kiszedi!! -de nem szedi ki!!", az ezer alatt lesz, a kecske, a 18 éves leszbikus thaiföldi ikerlányok vagy a "segítség megbasz a narancs". 😀

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • olasz

  És a küldi író versenyek amelyben általatok megadott szavaknak szerepelni kellett :p a postra visszatérve szerettem a kulcsszerzős dolgokat. Mutatta a befektetett időt amit a karidba öltél. Jól esett nézegetni vanilla meg tbc idején. Az a durva hogy ahogy ránéztem a kulcstárra a legtobbet be is tudtam azonosítani hogy hova kellett xd amikor tbc ben még revered repu kellett a hc kulcsokhoz. Szép idők voltak!!!!!!!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/1254003551293267/ Zoltán Fürész

  1000 alatt lesz!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑