World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WOW-CLASSIC ddos_0908

Készült 2019. szeptember 8. | írta Attila

2

Ostrom alatt

Hatalmas sláger lett a WoW Classic az elmúlt másfél hétben, és ilyenkor persze, hogy meg kell jelennie pár seggfejnek, aki kötelességének érzi, hogy elrontsa a másik szórakozását. Szombaton folyamatos DDoS támadásoknak lettek kitéve a WoW szerverei, ami bizony néha lehetetlenné tette a játékba való bejutást. A Blizzard folyamatosan monitorozza a szerverek állapotát, és szükség szerint, beavatkozik, hogy visszaverje a támadásokat.

Today, Saturday, September 7, the World of Warcraft service has been negatively impacted by an ongoing distributed denial of service (DDoS) attack. For several hours today, we’ve repeatedly seen WoW realms targeted and taken offline by the attacker(s).

It is our top priority to resolve any issues that prevent players from being able to smoothly play World of Warcraft. However, it is the nature of DDoS attacks that players may experience the game becoming unavailable. If you are disconnected or have issues logging in, please be patient and wait a few minutes before trying again.

We will continue to work to address the situation.

Thank you for your patience and understanding.

Tetszik(1)Nem tetszik(1)


  • Hard3n3d

    A majmok nem bírnak magukkal 🙂

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • KissG

    Nem csak WoW szervereket támadták, hanem teljes Blizz volt szerintem. Overwatchban is 5000 queue volt este 8kor, aztán meg hatalmas lagg. Azthittem először classicra logoltam be, hogy queue van..

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑