WOW-CLASSIC hotfix_classic

Készült 2019. szeptember 12. | írta Attila

4

Demo Shout hotfix

Hi All,

We have identified a fix for an issue that was causing Demoralizing Shout/Roar to generate too much threat when applied to multiple enemies. In addition, we’ve also identified a fix for a separate issue that was causing Battle Shout and most healing spells, effects, and buffs to incorrectly split the threat they generate between enemies that had members of the buffed party on their threat list.

Hotfixes for these issues are going to be deployed very soon, at which time all of these effects will match their functionality in the 1.12 reference client.

Tetszik(1)Nem tetszik(0)

Tags:


4 komment érkezett a(z) Demo Shout hotfix poszthoz

 1. DeathcrowFS mondja:

  Érződik, nincs már az, hogy beröfögök a csoport közepébe, pár demo shout és mehet az agyalágyult aoe a magek részéről.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Adam Bond mondja:

   Ha megye az aoe a mage reserol akkor annyit tesz hogy gyengek a mobok, cc nelkul Vanillaban csak sima mobokat lehetett lenyomni. 2-3 elite 1-2 sec alatt bedaralta a tankot kulonben.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • ben2 mondja:

    Mage aoe simán működik elitekkel is, csak pala kell hozzá, ami tartani tudja az aoe agrot, vagy nagy terület, ahol a warrior csak összehúzza a mobokat, a magek meg lassan hátrálva, felváltva frost novázva leszedik őket.
    SM cathedralban teljesen jó lehet így farmolni.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Mariák Miklós mondja:

     rendkivul elvezetes lehet a 20. sm farm is.. el nem tudom kepzelni miert csinaljak ez nehanyan, valoszinuleg ki van irva valamelyik nepszeru honlapra, hogy azon a szinten az a leghatekonyabb levelingezes ezert azt koll csinalni kulonben noob vagy. nem tudom elhinni, hogy ezt valaki elvezi.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑