World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WOW-CLASSIC bc_0328

Készült 2020. március 28. | írta Attila

6

Puhatolózás

Hatalmas siker lett a WoW Classic, és már a megjelenés előtt is téma volt, hogy mi lenne, ha a Blizzard kijönne a Burning Crusade classic verziójával. Nem túl meglepő módon a Blizzard is gondolkodik a dolgon, aminek az egyik jele az alant látható kérdőív a Classic játékosok részére. A kérdések azt hiszem, önmagukért beszélnek.


Tetszik(5)Nem tetszik(0)

Tags:


 • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

  SZERETLEK BLIZZARD!!!44!4négy!!!44!!!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Adi91

  Szerintem úgy lenne a legjobb, ha megmaradna a Classic, és a karakteredet átmásolhatnád egy BC-s szerverre, és így maradna a Classic, meg lenne egy BC Classic is, aztán lehetne ezzel is, meg azzal is játszani, kedv szerint - no meg ugye ott a retail is. Örömteli, hogy ilyen opció is szerepel a kérdőívben.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • ragadozo88

   Jaja én is ennek örülnék, habár ez a kezdjünk 58as karival a bcn sem rossz ötlet :). Esetleg opcionális level 1el ha esetleg valaki draenei vagy blood elf karit szeretne húzni :).

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Naliviel

   Ebben a kérdésben azt kell nézni inkább, hogy miután kifutott a classic content utána mire lenne NAGYOBB igény: TBC transition vagy örök outdated content. Ezek közül szinte biztos, hogy a TBC a nagyobb tábor. Tehát jelenlegi szerverből legyen TBC és ha valaki mégis classicozna akkor ő transfereljen egy olyan serverre, amin megmarad a classic.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • olasz

  Túl sok a kérdőjel. Az lenne a legbölcsebb ,ha ez is népszavazás tárgya lenne mint a vanilla. Mert ugye aki vanillán megdolgozott a karijáért( vagy többért is) az szeretné ha azokkal tudná folytatni classic után a vanillát. Persze nem mindenki bc fan. De nagyon sokan igen. Aztán az is lehet lehetőség, hogy 58 as karit kapjon vki 1. Karinak az accon. Ha új szerók lesznek. Az nem túl biztató szerintem senkinek ha új szerók és lvl 1 es karik..... nekem az jönne be ha folytatódna bc vel minden vanilla szeró. És fer-nem fer amiért megdolgoztál ki tudd használni. Gear,mount, proffok, fly pontok , gold. És aki továbbra is vanillázni akarna csinálnának x darab pvp pve szerót és a meglévőket aki akarja átviheti x hónapig. De majd kiderül ki mit szeretne. Csak jöjjön a bc xd de egy + vanilla content is sok ember álma lenne. 1 + raid bármi.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • ben2

  Szerintem külön TBC szerverek lesznek és mindenki lvl1-ről indul majd. Semmi értelme transferelni vagy lvl58-as karakterekkel kezdeni, mert azzal a kezdő zónák teljesen üresek maradnának és nem működne a gazdaság.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑