World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WOW-CLASSIC emerald_0407

Készült 2020. április 7. | írta Attila

3

Friss content

A Blizzard korábban már bejelentette, hogy áprilisban megérkezik a live realmekre Zul’Gurub, a Stranglethorn Fishing Extravaganza és a Nightmare sárkányok kicsiny, de összetartó csapata, de most végre a konkrét időpont is megvan: április 15, azaz jövő hét szerda. Hajrá!

We’re pleased to announce that our next WoW Classic content unlock will occur at the same time on all realms: 3:00 p.m. PDT on Wednesday, April 15.

Zul’Gurub
Hidden in the jungles of Stranglethorn, an ancient Troll city full of peril has been uncovered. Do you have what it takes to delve into its mysteries with a band of hardy explorers? There’s only one way to find out! Zul’Gurub is a high-level, 20-man raid instance with 120 new rare and epic items to uncover. Adventure awaits!

Stranglethorn Fishing Extravaganza
The Stranglethorn Fishing Extravaganza is a grand new event set along the coasts of Stranglethorn Vale. Early on the appointed day, friendly neighborhood goblins will visit Ironforge and Orgrimmar to inform aspiring anglers of the grand tournament and give instructions. At the appropriate time, the shout will ring out across Stranglethorn to bait your hooks and cast your lines!

The Dragons of Nightmare
Something is amiss in the Emerald Dream. Immense dragons with the shimmering emerald scales of the Green Dragonflight have been sighted guarding the portals at the Great Trees. These once-noble creatures crawl with a new, strange menace, not the peace for which Ysera is known. Bring many allies should you dare to confront them; their powers are formidable and they will not hesitate to crush any who draw near.

Prepare yourselves!

Tetszik(1)Nem tetszik(0)


 • warruth

  Yay, valami felpezsdíti nyomorúságos remete életünket. Ilyenkor még a kis dolognak is örülni tud az ember.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Adam Bond

  anno mikor eloszor bejelentettek a fazisokat anno azt mondtam majd ennel ugrok be jatszani (Lethon kemeny dio volt anno es nem sok guildnek volt eselye ra), de oszinten semmi kedvem nincs hozza, az ilyen 1shot minden regi raidboss videok nyilvanvalova tettek ennek semmi koze a regi Vanilla elmenyhez.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • ben2

   A régi raidbossok azért messze vannak az 1shot-tól, de mivel a játékosok 70-80%-a minmaxer, így az lett a kötelező viselkedés forma. Ez triviálissá teszi a tartalmat és unalmassá a játékot.
   A legszarabb a PvP: gyakorlatilag élvezhetetlen, mert ha nem premade-ben játszol, akkor a temetőben farmolnak, premade-ben meg át kell venned a rankerek mentalitását és honort kell farmolnod ahelyett, hogy játszanál.
   Akkor hagytam fel a classic-al, amikor AV premaden a leader mindenkit arra utasított, hogy hagyjuk nyerni a hordásokat, mert azzal jobb lesz a honor/óra arány. Na szevasz, előfizetés lemond, blizzard játékoknak a közelébe se többet.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑