Diablo 2 Resurrected megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WOW-CLASSIC bc_0730

Készült 2021. július 30. | írta Attila

6

Enerdzsi, pávör

Elstartolt a 2.5.2-es content patch tesztelése a WoW Classic publikus tesztelő birodalom szervereken, olyan fontos tartalmakkal, mint például Serpentshrine Caver, The Eye vagy az Ogri’la és Shatari napi küldetések özöne. (Nagyon szerettem ezeket. 🙂 ) A felhasználói felület se marad frissítések nélkül, hisz bekerül végre a LFG tool és a guild bank is.

Bring down Illidan Stormrage’s lieutenants in the upcoming patch, Overlords of Outland! Starting now, you’ll be able to test all the patch has to offer on the PTR. Simply copy your character over and explore what awaits before the patch goes out later this year.


SERPENTSHRINE CAVERN

Slay the twisted Lady Vashj and her vicious fiends in her watery lair—Serpentshrine Cavern.

Raid bosses: 6
Level: 70
Location: Coilfang Reservoir, Zangarmarsh

THE EYE

Infiltrate the heart of a crystalline fortress to end the madness of the corrupted Kael’thas Sunstrider and his warped loyalists.

Raid bosses: 4
Level: 70
Location:Tempest Keep, Netherstorm

ARENA SEASON 2

Brutalize your faction’s enemies on the battlefield with the advent of Arena Season 2! Victorious players will earn Arena Points to exchange for better gear so they can fight against other similar-skilled opponents.

OGRI’LA AND SHA’TARI SKYGUARD DAILY CONTENT

Make new allies in Outland with the Ogri’la and Shatari Skyguard factions. Complete daily quests to earn these factions’ favor and in turn receive lucrative rewards.

GUILD BANKS

Share raid and dungeons spoils amongst your guildmates with the Guild Bank! This in-game storage allows guild members to withdraw and deposit items and currency, making it easier to determine at glance what consumables you have available (or need to make!) for your next group activity.

GROUP BROWSER TOOL

Find like-minded players and make new friends with the Group Browser Tool. Simply list your class and specialization so group leaders on your realm can invite you to their party or raid.


All of this content is now live on the PTR so you can explore first-hand what awaits you in Overlords of Outland.

Tetszik(3)Nem tetszik(1)

Tags: ,


6 komment érkezett a(z) Enerdzsi, pávör poszthoz

 1. evoken mondja:

  Hallottam, hogy aug-szept körül akarják kilőni a P2-őt és így, hogy már tesztbirodalomnál tart a történet, nem is akkora irrealitás. Csak kérdem én, mi a jó francnak sietnek ennyire? Eleve a launch is egy elsietett dolog volt, erre fel hagynak 2-3 hónapot a leveling+T4 contentre? Teljesen nem normális már ez a Blizz, totál elcseszik az egész feelinget, kapkodás az egész.

  Tetszik(5)Nem tetszik(2)
  • Ezri mondja:

   Én nem akarok senkit megsérteni, meg mindenki olyan tempóban játszik ahogy jól esik neki, de szerintem ez még így is lassú.
   Aki egy kicsit is többet tett bele, már régen farmolja a raideket és hát ismerjük el, hogy az a heti 45 perc amit Gruul+Magtheridonra kell szánni nem a 25-ös raidelés teteje. Karának megvan a hangulata és jó lootot is dob (néha), de ugye az meg csak 10 fős.
   Tapasztalatom szerint az ebmerek már nagyon várják, hogy végre bekerüljön egy kicsit több 25 fős tartalom.
   A kapkodás pedig nem tudom mire vonatkozik, normal BC-ben ez mind elérhető volt az első naptól kezdve: Gruul, Mag, SSC, Eye, Hyal.
   Természetesen gatelve volt minden ugye az attunement system mögé, tehát a kövi instába csak az előző főnök halála után mehettél, és hát ugye voltak problémák (pl Kaelen a fegyverek) amik hónapokra széthúzták, de bent volt minden.

   Tetszik(3)Nem tetszik(0)
   • evoken mondja:

    Igen, az elejétől elérhető volt szinte minden (2.1-el jött BT), de csomó ideig nem járt senki a T4 contenten túl sehol, mert bugosak voltak, bénábbak voltunk, gearelődtünk, stb. Így most arra sincs idő hogy a setet összeszedjék az emberek (nálunk is farmon van régóta de még mindig kell egy csomó loot, sajnos heti egy alkalomnál többet nem lehet menni...), csak mert sokan zabálni akarják a tartalmat. És az ugye nem realitás hogy TK, SSC raidek mellett még járjon az ember karába, maggihoz, gruulhoz. T3/naxx/aq lootokban fogok Vashj elé állni, vicc. Szerintem baromság, ilyen léptékben/felfogásban egy év alatt ki lehet égetni az egész BC-t. Teljesen felesleges volt akkor fázisokra bontani, mehetett volna minden ugyanúgy mint anno és akkor mindenki ugy darálja be magának ahogy jól esik.

    Tetszik(2)Nem tetszik(0)
  • Makk mondja:

   Nem értem mi vele a baj? Olyan tempóban játszol, ahogy akarsz. Arról meg ne is beszéljünk, hogy amikor a TBC kijött ezek a raidek alapból benne voltak!

   Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 2. Yako01 mondja:

  Gondolom azért is igyekeznek vele, mert a New World augusztus végén jelenik meg, a Blizzard meg ugye szeret az új MMO-knak keresztbe tenni. Szóval Phase 2 mondjuk szeptember elsején?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑
 • FS DISCORD

 • FrostShock!

  11 User(s) Online Join Server
  • Lina_Inverse
  • Stealth
  • Vieras
 • KAPCSOLAT

  Ha hírt akarsz beküldeni, szeretnél üzenni valamit, észrevételed, javaslatod van, küldj egy e-mailt a szerkesztőségi email címre: frostshockszerk kukac googlegroups pont com

  Ha bármi más gondod, bajod, problémád van az oldal használata közben, akkor ugyanarra a címre írhatsz.

 • KOMMENTEK

  • Ensomhet on Diablo II: Resurrected cinematixDiablo II: Resurrected's development began around 2019, as a joint effort between Blizzard's Diablo team (Team 3) and Vicarious Visions,
  • Singulus on Diablo II: Resurrected cinematixEz igy ebben a formaban epik. Nem picit varom... Igaz az a hir, hogy nem is a Blizzard maga csinalta
  • Afthraste on Újabb Blizzard perVannak szürkefoltok a tudásomban az amcsi igazságszolgáltatással kapcsolatban, de ha akármilyen nyomozás közben egy gyilkosságra találnak (mert az öngyilkosságba tolás
  • warruth on Prüdéria, Blizzard a nevedTudom, ezzel nem mondok újat, de ugyanarról van szó, mint a Disney-nél. Egyszerre mindenkinek, azaz MINDENKINEK meg akarnak felelni. Fel
  • Adi91 on Prüdéria, Blizzard a nevedVilági faszságnak tartom ezt, csakúgy mint a feketés BLM szarakodást. Térdelés a meccsek előtt, master-slave terminológia átnevezése, Uncle Bens logó
  • Faehren on Újabb Blizzard perHa jól értem, akkor itt polgári perről van szó a cég ellen, nem pedig valami büntetőperről egyes alkalmazottak ellen.
  • Afthraste on Újabb Blizzard perNem kötekedésből, komolyan kérdezem mert én nem találok referenciát, vannak már konkrét ítélethozatalok ezekben az ügyekben most, hogy már mindenkit
  • Adi91 on Kihívások a Mágus ToronybanSokan szerették a mage towert, és egyértelműen fan service ennek a visszahozatala. Mindenesetre én ettől nem esek hasra, fun volt
  • Faehren on Újabb Blizzard perHonnan tudod, hogy ezek nem valós problémák? Egy zaklatás miatti öngyilkosság elég komoly. És hosszú nyomozás is volt mielőtt robbant
  • Hatba on Prüdéria, Blizzard a nevedWoW is saved!!!!44négy
  • Singulus on Prüdéria, Blizzard a nevedSzép Új világ. Jó kis könyv volt. 1984 is nagy kedvencem volt. És miért? Mert hagyjuk. Az emberek egyre apatikusabbak.
  • Singulus on Újabb Blizzard perEzt úgy hívják kártyavár. Innentől kezdve rájuk szállnak. Nos, mint a vadak, akik a gyengékre, sebesültekre mennek.. érdekes az Amazont
  • Zolexx on Megérkeztek Outland uraiLFG tool: gondolom, leginkább HC tartalmaknál lehet ennek is hasznát venni, nekem szintezés közben nem igazán akarnak jönni az invek,
  • Bermuda on Újabb Blizzard perFelvettek az Acti-Blizzbe munkásnak Csiszolom a WoW-ot mint az állat, Bobby Kotick itt ordibál mögöttem "Garrosh did nuthin' wrong" -
  • Bermuda on Prüdéria, Blizzard a nevedHaladó világban élünk, dolgozni kell, hogy a mi elmaradott verziónk is szépen lassan elérje a kínai kliens cenzúrázottságát.