WOW-CLASSIC bc_0730

Készült 2021. július 30. | írta Attila

6

Enerdzsi, pávör

Elstartolt a 2.5.2-es content patch tesztelése a WoW Classic publikus tesztelő birodalom szervereken, olyan fontos tartalmakkal, mint például Serpentshrine Caver, The Eye vagy az Ogri’la és Shatari napi küldetések özöne. (Nagyon szerettem ezeket. 🙂 ) A felhasználói felület se marad frissítések nélkül, hisz bekerül végre a LFG tool és a guild bank is.

Bring down Illidan Stormrage’s lieutenants in the upcoming patch, Overlords of Outland! Starting now, you’ll be able to test all the patch has to offer on the PTR. Simply copy your character over and explore what awaits before the patch goes out later this year.


SERPENTSHRINE CAVERN

Slay the twisted Lady Vashj and her vicious fiends in her watery lair—Serpentshrine Cavern.

Raid bosses: 6
Level: 70
Location: Coilfang Reservoir, Zangarmarsh

THE EYE

Infiltrate the heart of a crystalline fortress to end the madness of the corrupted Kael’thas Sunstrider and his warped loyalists.

Raid bosses: 4
Level: 70
Location:Tempest Keep, Netherstorm

ARENA SEASON 2

Brutalize your faction’s enemies on the battlefield with the advent of Arena Season 2! Victorious players will earn Arena Points to exchange for better gear so they can fight against other similar-skilled opponents.

OGRI’LA AND SHA’TARI SKYGUARD DAILY CONTENT

Make new allies in Outland with the Ogri’la and Shatari Skyguard factions. Complete daily quests to earn these factions’ favor and in turn receive lucrative rewards.

GUILD BANKS

Share raid and dungeons spoils amongst your guildmates with the Guild Bank! This in-game storage allows guild members to withdraw and deposit items and currency, making it easier to determine at glance what consumables you have available (or need to make!) for your next group activity.

GROUP BROWSER TOOL

Find like-minded players and make new friends with the Group Browser Tool. Simply list your class and specialization so group leaders on your realm can invite you to their party or raid.


All of this content is now live on the PTR so you can explore first-hand what awaits you in Overlords of Outland.

Tetszik(3)Nem tetszik(1)

Tags: ,


6 komment érkezett a(z) Enerdzsi, pávör poszthoz

 1. evoken mondja:

  Hallottam, hogy aug-szept körül akarják kilőni a P2-őt és így, hogy már tesztbirodalomnál tart a történet, nem is akkora irrealitás. Csak kérdem én, mi a jó francnak sietnek ennyire? Eleve a launch is egy elsietett dolog volt, erre fel hagynak 2-3 hónapot a leveling+T4 contentre? Teljesen nem normális már ez a Blizz, totál elcseszik az egész feelinget, kapkodás az egész.

  Tetszik(5)Nem tetszik(2)
  • Ezri mondja:

   Én nem akarok senkit megsérteni, meg mindenki olyan tempóban játszik ahogy jól esik neki, de szerintem ez még így is lassú.
   Aki egy kicsit is többet tett bele, már régen farmolja a raideket és hát ismerjük el, hogy az a heti 45 perc amit Gruul+Magtheridonra kell szánni nem a 25-ös raidelés teteje. Karának megvan a hangulata és jó lootot is dob (néha), de ugye az meg csak 10 fős.
   Tapasztalatom szerint az ebmerek már nagyon várják, hogy végre bekerüljön egy kicsit több 25 fős tartalom.
   A kapkodás pedig nem tudom mire vonatkozik, normal BC-ben ez mind elérhető volt az első naptól kezdve: Gruul, Mag, SSC, Eye, Hyal.
   Természetesen gatelve volt minden ugye az attunement system mögé, tehát a kövi instába csak az előző főnök halála után mehettél, és hát ugye voltak problémák (pl Kaelen a fegyverek) amik hónapokra széthúzták, de bent volt minden.

   Tetszik(3)Nem tetszik(0)
   • evoken mondja:

    Igen, az elejétől elérhető volt szinte minden (2.1-el jött BT), de csomó ideig nem járt senki a T4 contenten túl sehol, mert bugosak voltak, bénábbak voltunk, gearelődtünk, stb. Így most arra sincs idő hogy a setet összeszedjék az emberek (nálunk is farmon van régóta de még mindig kell egy csomó loot, sajnos heti egy alkalomnál többet nem lehet menni...), csak mert sokan zabálni akarják a tartalmat. És az ugye nem realitás hogy TK, SSC raidek mellett még járjon az ember karába, maggihoz, gruulhoz. T3/naxx/aq lootokban fogok Vashj elé állni, vicc. Szerintem baromság, ilyen léptékben/felfogásban egy év alatt ki lehet égetni az egész BC-t. Teljesen felesleges volt akkor fázisokra bontani, mehetett volna minden ugyanúgy mint anno és akkor mindenki ugy darálja be magának ahogy jól esik.

    Tetszik(2)Nem tetszik(0)
  • Makk mondja:

   Nem értem mi vele a baj? Olyan tempóban játszol, ahogy akarsz. Arról meg ne is beszéljünk, hogy amikor a TBC kijött ezek a raidek alapból benne voltak!

   Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 2. Yako01 mondja:

  Gondolom azért is igyekeznek vele, mert a New World augusztus végén jelenik meg, a Blizzard meg ugye szeret az új MMO-knak keresztbe tenni. Szóval Phase 2 mondjuk szeptember elsején?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑
 • FS DISCORD

 • FrostShock!

  35 User(s) Online Join Server
  • Beni521
  • Foxx666
  • Valamyr
 • KOMMENTEK

  • csabe on Legyőztük a Lich Kinget!Erre is ráférne egy 4K remaster. :D
  • Kalandor on Legyőztük a Lich Kinget!Olyan nincs, hogy valaki ne linkelje be ide... https://www.youtube.com/watch?v=uFsPvLpPBg0
  • Adi91 on Egy Dragonflight Collector’s Edition rendelBenne van persze a Forint gyengülése is abban, hogy ilyen eszméletlen drága lett a Collector's, de amikor a Legion Collector's
  • Bermuda on Egy Dragonflight Collector’s Edition rendelSzerintem ma már jobb ki sem írni az ilyesmit forintban. Amúgy én arra tippelek, hogy Mikulás bácsi hozza, de ha
  • Kvarclovag on Elindult a bétaEzt megcáfolnám! Én még nem vettem meg, csak előfizető vagyok, de kaptam béta hozzáférést. Annyi a gond, hogy nem érdekel,
  • Azuran on Egy Dragonflight Collector’s Edition rendelMár június óta lehet. Én kicsit közelinek érzem azt a novembert, szerintem december eleje lesz belőle. Még csak most indult
  • ben2 on Cataclysm Classic kérdőívLétezik egyáltalán olyan, aki szívesen játszana a Cata-val? Az egész vanilla mozgalom a Cata miatt kezdődött.
  • PTR01 on Tennivalók a DragonflightigEgy tennivaló van, elfelejteni ezt a borzasztó kieget.
  • Attila on Elindult a bétaKimaradt a PTR post, mert épp nem voltam akkoriban gép közelében, amikor elindult. A classokkal kapcsolatos változásokat már nem szoktam
  • Kvarclovag on Új Death Knight mountOké, bevált a trükk! Már logolok is! :)
  • Darkpep on Elindult a bétaMivel nincs poszt róla így ide kommentelem: Már ilyen jól állnak classok-kal, spellek-kel, talent-tel, hogy már PTR is van belőle?
  • Darkpep on Elindult a bétaNem csak aktív előfizetés kell hanem meg is kell vedd a Dragonflight valamelyik részét. Én se adnék bétát annak aki
  • Vordengo on Elindult a bétaVan egy csillaggal jelölt rész az ezzel kapcsolatos hírekben a blizzard oldalán ahol jelzik, hogy kell hozzá előfizetés. Ez eddig
  • Hatba on Elindult a bétaKiváncsi vagyok kell e aktív előfizetés a bétához való bekerülésre.
  • ben2 on Pénzért mindentNorthrend Mythic Update: instant lvl80, full WotLK raid gear, 500k gold, 500% flying mount,teleport anywhere with 0 cooldown, scroll that